🔥🔥🔥 Două zile, care ne oferă un răgaz de odihnă, dar și unul de pregătire morală pentru perioada următoare. Sâmbăta este o zi destul de pozitivă, deși previzibilă. Duminica deja începe roirea energiilor saptamânii urmatoare: acestea sunt complexe și vor fi din ce în ce mai sumbre, pe măsură ce ne apropiem de Luna Noua din 1 aprilie, asa ca nu va fi cea mai ușoară duminică din câte ați avut. Eh, dar am ieșit noi cu bine din altele, și mai și! :)))

Dacă sâmbătă ne putem relaxa, lăsând să ne cuprindă sfânta lene, duminică va trebui să ne adunăm cât de cât, ca să ne asumăm responsabilitatea pentru ceva important.

🔥 Totuși, cu toată atmosfera ce predispune la relaxare, sâmbătă e o zi bună pentru ”afaceri”, generic vorbind, mai ales dacă activitățile de sâmbătă au legătură cu informația. Dai informații cuiva, primești informații de la cineva, înveți ceva, discuți ceva important cu cineva – da, într-o atmosferă relaxată, dar cu un impact pozitiv major asupra noastră și a traseului nostru viitor. Duminică, lucrurile depind cât de pregătiți am fost noi pentru ele, adică de ce am făcut în acest sens în ultimul timp. Dacă am făcut puține și ne-am pregătit pregătit prost, atunci vor fi multe dificultăți.

🔥 Relațiile sâmbătă sunt calme, plăcute, prezente. Dacă există schimb de informații, beneficiul lor este unul major pentru toți cei implicați. Dar acesta nu se va vedea imediat. Informația doar va reconfigura geometria spațială a energiilor într-un anume fel. Duminică, relațiile pot aduce o complicare spontană a unei probleme, care va trebui rezolvată urgent. Neplăcut pentru început, dar odată rezolvată urgența, aceasta va aduce o îmbunătățire generală a relațiilor.

🔥 Starea de sănătate scade din nou și energia vitală va continua să scadă, până la Luna Nouă. Reapare din nou acea senzație de greutate, când gravitația pământului pare să crească. Stările de amețeală sau de ușoară confuzie pot fi prezente. Parțial acest lucru se datorează și unor factori obiectivi, deoarece radiațiile Gamma, aduse de vântul solar au atins un maxim în această lună, corpurile noastre neavând o viteză de adaptare suficient de mare la acest fenomen cosmic. Duminică, există riscul să ne deteriorăm chiar noi starea, dintr-o greșeală sau din neatenție. De exemplu, consumând niște alimente expirate sau luând mai multe medicamente decât avem nevoie, uitând că le-am mai luat deja o dată astăzi. Este foarte important să avem atenția ancorată conștient de activitățile prezente, să nu acționăm cu gândurile în altă parte, pentru ca acest avertisment să rămână doar la ”stadiul” de probabilitate.

Alcoolul și fumatul sunt contraindicate (sâmbăta) deoarece vibrația lor joasă ne poate deteriora câmpurile subtile mai mult ca de obicei.

🔥Despre tăierea, vopsirea și îngrijirea părului în acest weekend, aici. (accesibil doar Abonaților Premium)

🔥Ca și observație specială: Sâmbătă devin vulnerabile organele de reproducere. Dacă apar probleme cu acestea anume astăzi – este semn că energia din această zonă este incorect folosită. Pentru ceilalți, este o zi excelentă pentru relațiile intime, întâlniri romantice, pentru concepție. Relațiile de cuplu se pot umple de căldură și afecțiune.

🔥 În ambele zile nu este nevoie să ne implicăm în noi activități și începuturi: și fără ele vom avea suficiente griji pe cap. Și…în ambele zile, încercați să vă mențineți , atât trupul, cât și casa (spațiul în care vă aflați) cât mai curate, fizic și energetic. Cu atâtea surse de poluare constantă în jur, este complicat – dar absolut vital, pentru starea noastră de bine și echilibru.

🔥Pentru a vă simți protejați și a vă menține nivelul de energie în parametri, purtați cu voi cristale de jasp negru,nefrit bleu, malachit sau obsidian sâmbăta. Duminică vă vor fi aliați fideli jasp-ul roșu și jaspilitul.

🔥 Bucurați-vă de fiecare zi! Cu toată dragostea, Masha.

Artist: Lidia Wylangowska (Polonia)