🔥🔥🔥 Vremea muncii din greu continuă; acea situație, când trebuie să faci mai multe lucruri în același timp și, mai mult de atât, în domenii diferite. Și această stare a lucrurilor ne va ocupa întreaga zi.

Este important să înțelegem că munca acum nu este doar muncă, ci este purificare de sine și purificare a spațiului în care ni se desfășoară viața. Prin muncă, ne vindecăm și devenim mai puternici. Și prin aceeași muncă cumva ne eliberăm de niște reziduuri karmice.

În această zi, este necesar, în timp ce muncim, să ne rugăm, observând și acordând atenție specială situațiilor și sarcinilor, care par venite de Sus: în astfel de cazuri vor exista, cu siguranță, simboluri și semne care ne vor atrage atenția, deoarece ele vor arată ceva legat de nodurile noastre karmice ( eu le zic cârcei karmici :)) – de niște frici, de fapte greșite din trecut, de acțiuni și evenimente repetitive din viața noastră. Muncind la aceste obiective astăzi, noi de fapt, ne vom îndeplini Misiunea cerească.

🔥 Ce să mai adaug despre muncă… Sunt lucruri de făcut pe care le planificăm noi înșine. Și sunt cele, care vin de nicăieri. Și unele și celelalte vor trebui făcute. Singura justificare de a refuza o sarcină este că ați picat lați din cauza oboselii. 😀 Mult…mult de lucru! Eh, dar cum spunea un proverb popular, de la muncă încă n-a căzut coada nimănui! ( poate doar maimuța lui Darwin l-ar contrazice :))))

🔥 Relațiile ne aduc niscaiva surprize: cadouri, informații, cuvinte neașteptate, decizii ciudate. Ceva neobișnuit, la care o persoană nu se așteaptă de la aceste relații, la care nu s-a gândit.

Dincolo de acest aspect, este de dorit să petrecem astăzi cât mai mult timp singuri, pentru a da un răgaz de odihnă sufletului. Însă când spun singurătate, nu mă refer la un refuz de a comunica cu cei dragi. Nu, mă refer la retragerea temporară din mediul social, în care există extrem de multă ipocrizie. Dacă aveți în cercul de cunoștințe sociale persoane „strâmbe”, ca să zic așa, în care nu aveți încredere, atunci cu siguranță ar trebui să refuzați comunicarea cu aceștia, măcar timp de o zi.

🔥 În sfera sănătății, energia crește brusc. Dar, așa cum se întâmplă cel mai des, un astfel de val de energie îi ajută pe oamenii cu un fond general puternic să se recupereze rapid, dar lovește în corpurile slăbite, în special pe cei grav bolnavi și bătrâni, care nu pot duce atâta energie venită brusc.

🔥Pentru programarea tunsorilor sau a oricăror proceduri de îngrijire și înfrumusețare în cea mai potrivită zi, consultați Calendarul frumuseții pentru Aprilie. (Accesibil numai abonaților Premium. Pentru parolă, urmați pașii de aici)

🔥Visele din noaptea aceasta vor conține multe simboluri și mesaje cu privire la viitor. Se îndeplinesc repede.

🔥 Acordați astăzi puțină atenție ușilor și ferestrelor, pentru că acestea pot juca rolul de mesageri. Ele trebuie să fie funcționale și rezistente. Dacă o ușă se blochează, sau nu se mai închide bine, sau un geam se sparge taman astăzi – acesta este un semn că trebuie să fim pregătiți pentru niște încercări dificile în viitor. Dar eu sper că nimeni nu va avea probleme azi cu aceste ”porți de intrare” în spațiul personal și că toată lumea este bine protejată.

🔥 Și încă ceva: minciuna este foarte periculoasă în această zi și are consecințe – indiferent dacă îi mințim pe alții sau ne mințim pe noi înșine; Fiți foarte sinceri sau păstrați tăcerea. Ia pentru a scăpa de auto-iluzionare, cum spuneam, stați în legătură cu Creatorul și cu Sinele vostru superior: ”Eu, ( numele actual) îmi amintesc de Tine, eu te cinstesc pe Tine; Tu ești Adevărul suprem; Tu ești Tatăl meu și Mama mea divină; sursa mea de Putere; Sufletul meu de Sus. Eu sunt Tu. Eu sunt ceea ce sunt.”

🔥 Faceți o mică pauză în activități, pentru a vă conecta la natură. Priviți cerul, îmbrățișați un copac. Sau barem aveți grijă și dați iubire și hrană unui suflet de animal. Copacul nu se pricepe să aducă deliberat răul și întunericul în această lume, nici un animal nu știe. Natura evoluează în armonie cu Cosmosul, iar omul rupe această armonie. Găsiți un moment pentru a vă restabili armonia sufletească prin intermediul Naturii.

🔥 Bucurați-vă de fiecare zi și de tot ceea ce vă aduce! Cu îmbrățișări calde tuturor, Masha.

Artist: Brueghel the Younger, Pieter  (1564-1638) ”Spring, gardening”