”Există un timp pentru toate și un timp pentru fiecare lucru de sub cer: un timp pentru a te naște și un timp pentru a muri; un timp pentru a planta, și un timp pentru a smulge ce a fost sădit; un timp pentru a ucide și un timp pentru a vindeca; un timp pentru a dărâma și un timp pentru a construi; un timp pentru a plânge și un timp pentru a râde; un timp pentru a blama și un timp pentru a dansa; un timp pentru a arunca cu pietre și un timp pentru a aduna pietre; un timp pentru a îmbrățișa și un timp pentru a evita îmbrățișarea; un timp pentru a căuta și un timp pentru a abandona căutarea; un timp pentru a păstra și un timp pentru a risipi; un timp pentru a rupe și un timp pentru a coase; un timp pentru a păstra tăcerea și un timp pentru a vorbi; un timp pentru a iubi și un timp pentru a urî; un timp pentru război și un timp pentru pace.” Cartea Eclesiastului 3: 1-8.

🔥 Luna Nouă de iunie (29 iunie) este neobișnuită în acest an. Este ca și cum fluxul energetic al Solstițiului de vară, slăbit de luna în scădere și de starea generală a Realității noastre în curs de demolare, a decis să compenseze la Lună Nouă (și după aceasta) printr-o revigorare generală. De parcă abia acum se întâmplă o reînnoire a Naturii și o acumulare de forță vitală, de care n-am avut parte atunci.

O săptămână care ne va aduce multă forță și determinare, dar și liniște interioară, în același timp; pentru mulți a sosit timpul abundenței meritate datorate eforturilor personale.

🔥 Atât la serviciu, cât și în afaceri ne putem relaxa puțin. Nu, va fi suficient de lucru, dar treburile vor merge plăcut și încetișor. Vor fi situații în care nu va trebui decât să contemplăm: sarcinile, pur și simplu, vor fi rezolvate – aproape fără să ne implicăm, dar într-un mod favorabil. Acest fapt ne va umple de vigoare și optimism pentru viitorul profesional. Multe rezultate ne vin din munca făcută în trecut, râvna și dedicarea noastră sunt răsplătite generos, noi primind ceea ce merităm. Adevărat, ceea ce merităm este direct proporțional cu ceea ce am investit, dar…. aici nu putem să învinovățim sau să felicităm pe nimeni altcineva în afară de noi înșine!

În această săptămână unii vor trebui să aleagă o altă cale în afaceri decât până acum, dintre mai multe variante. Toate opțiunile vor fi, într-o măsură sau alta, favorabile. Vom putea astfel alege calea cea mai apropiată inimii și mai accesibilă înțelegerii noastre.

🔥 Cum spuneam, săptămâna se anunță a fi una bogată, datorită profitului obținut dintr-o muncă sau o investiție anterioară. Un premiu sau un bonus pentru un proiect finalizat, o mărire de salariu, sau poate cineva reușește să lichideze un stoc de marfă, sau să ofere un serviciu vechilor și, prin urmare, celor mai de încredere clienți, etc.

Aceasta însă nu este cea mai bună perioadă pentru a lansa un nou produs sau pentru a trece la un nou loc de muncă (desigur, cu excepția cazului în care oferta de muncă a fost primită mai devreme).

De asemenea, nu este deloc o perioadă potrivită pentru a arunca cu banii. Că tot citam din Eclesiast 🙂 – acum chiar este timpul austerității, cheltuielile trebuind a fi reduse la minim; din plăți, le vom face doar pe cele urgente și strict necesare.

🔥Este bine să ne plătim, pe cât de poate, datoriile – înainte de Luna Nouă. Dacă datoria este prea mare, (de exemplu, o ipotecă), atunci merită să faceți în mod simbolic o plată suplimentară peste rata lunară obișnuită, confirmând prin asta Executorilor Karmici intenția de a scăpa cât mai repede de povară.

Cum în menținerea fluxului Abundenței contează mult partea spirituală, pentru fiecare profit obținut va fi necesar să facem o mică donație: susținând pe cineva care are nevoie de un strop din energia abundenței, pentru a se restarta; sau poate un ajutor dat cuiva doar din necesitatea de a fi generoși. Totul trebuie să fie însă absolut dezinteresat! Nu va exista nicio modalitate de a evita plata unei astfel de „taxe”: dacă ne eschivăm, mai târziu am putea fi penalizați triplu.

🔥 Procesul de învățare merge în continuare greoi. Plictisitor, neinteresant, cu timp puțin la dispoziție și, cum se spune, manifestând o voință de fier, dar o lene de oțel. 😀 Nu insistați. Pur și simplu, în acest moment deja deținem cunoștințele de care avem nevoie. Rămâne să le consolidăm prin practică și să nu mai încercăm să obținem informații noi. Creierul este supra-saturat.

🔥 Relațiile depind de cât de mult este dispusă o persoană să împartă din fericirea ei. Cine împarte fericirea, aceluia i se adaugă. De asemenea, dacă o persoană experimentează o reală și autentică bucurie de a comunica cu celălalt, acea relație se va reaprinde cu o nouă și strălucitoare flacără.

Sinceritatea și constanța în manifestare vor fi foarte importante în orice tip de relație: când omul confirmă sentimentele sale față de o altă persoană, fiindu-i alături în boală și în sănătate, în bucurie și în necaz, când este acolo să ajute în clipele dificile și să fie fericit pentru succesele celuilalt.

🔥Un moment negativ, care ar putea chiar distruge relațiile dintre două persoane, îl vor reprezenta tendințele de a manipula emoțional, precum și pretențiile exagerate față de partener – nu doar în dragoste ci și în prietenie. O încercare de a obține de la celălalt ceea ce acesta nu este în stare să dea acum, sau poate nu e în stare deloc; iar deosebit de distructiv va fi șantajul emoțional. Oamenii pot uita multe, dar niciodată nu uită cum i-am făcut să se simtă.

🔥Un rol important în această perioadă îl va juca comunicarea – oricât de ciudat ar suna – cu morții. Amintiri legate de cei plecați dintre noi sau primirea de „știri” de la ei – de exemplu, când o persoană dragă decedată ne apare în vis și ne dă niște informații sau ne cere să facem ceva. Mai poate fi vorba de reamintirea și aplicarea unor sfaturi pe care le-am primit cândva de la bunici sau de la alți bătrâni ai familiei; sau poate va trebui să ne ocupăm de renașterea unor tradiții ale neamului nostru. Astfel de situații vor fi extrem de importante pentru viitorul persoanei care intră în această conexiune. De aceea vă recomand să nu le ignorați.

🔥 Energie puternică în sfera începerii unei noi relații! Yeee! 😀 Dacă săptămâna trecută dragostea a venit brusc în vizită la cei care nu aveau cu adevărat nevoie de ea, acum există șansa de a-și găsi perechea și pentru cei care trăiesc de multă vreme starea de singurătate în inimile lor și care își doresc mult un partener. Fiți deschiși la lucruri noi: relațiile pot începe brusc, pe nepusă masă. Nu le respingeți, de frica schimbării! Ce se întâmplă acum este sub semnul predestinării.

🔥 Situațiile ostile sunt marcate de ambiguitate Ambele părți ale conflictului simt nevoia de stabilizare și trec treptat de la acțiunile fățișe la stilul conversațional.

🔥Ca și săptămâna trecută, sănătatea fizică suferă acut din cauza manifestărilor psihice. Stresul, oboseala acumulată dau naștere multor tulburări psihosomatice. Ba chiar mai mult, în anumite cazuri pot exista manifestări agresive ale unui psihic de-a dreptul nesănătos.

În afară de asta, continuă să existe un risc mare de deteriorare la nivelul mâinilor: mai multe fracturi decât de obicei, mai multe probleme articulare, procese inflamatorii, infectări, julituri, arsuri pe mâini.

🔥 Rezultatele intervențiilor chirurgicale sunt afectate vizibil. Mai exact, tot din cauza manifestărilor psihosomatice. Este posibil ca înainte de operație pacientul să-și facă atâtea frici și blocaje mentale, încât practic să-și asigure prin asta o recuperare lentă. Deși erorile medicale sunt și ele în această perioadă foarte posibile. Terapiile medicamentoase clasice duc la efecte secundare și funcționează prost; în schimb, medicina pe bază de plante, de exemplu, precum și alte metode tradiționale de tratament au efecte mult mai rapide decât de obicei.

🔥 Cosmetologia, la fel ca și terapia, tinde spre remedii naturale, iar preparatele chimice pot produce și în acest caz rezultate neplăcute. Zilele ideale pentru tuns, vopsit, manichiură-pedichiură, etc le puteți vedea în Calendarul Frumuseții pentru iunie aici: https://atomic-temporary-194541876.wpcomstaging.com/2022/06/01/ingrijirea-parului-unghiilor-si-a-corpului-dupa-fazele-lunii-calendarul-lunii-iunie-2022/

Voi posta și Calendarul pe IULIE, foarte curând. Nu uitați să vă procurați abonamentul Premium pentru a obține parola de acces pentru luna iulie!

🔥 Nunțile din preajma Lunii Noi sunt… așa și așa. Dar energia se îmbunătățește, pe măsură ce iulie înaintează. 🙂 Dar, săptămâna aceasta, dacă o persoană începe să de simtă cuprinsă de îndoieli cu privire la decizia căsătoriei, aceste îndoieli se vor manifesta cu putere și o vor debusola. Așa că , e posibil ca în ziua nunții oamenii să fie foarte nervoși și contrariați, întrebându-se la ce bun li se întâmplă lor toate astea 🙂

🔥 Copiii născuți în noua săptămână, la fel ca și cei din săptămâna anterioară, sunt înclinați către reflecție permanentă. Principalele procese, din punctul lor de vedere, se întâmplă în interior, nu în afară. Cei născuți chiar în preajma Lunii Noi și în cele 3 zile următoare nu sunt foarte predispuși către activități în forță; energia lor este una calmă, ei fiind mai mult niște observatori ai vieții. Este de dorit să-i învățați logica și luarea rapidă a deciziilor simple pe acești copilași, altfel, afundați în contemplări, ei nu vor reuși să țină pasul cu evenimentele vieții.

🔥 Același lucru se poate spune despre copiii născuți mai devreme de 2022 ( până la vârsta de aproximativ 12 ani.) Spre deosebire de săptămâna trecută, acum aceștia devin ușor letargici, contemplativi și calmi. Dacă nu cereți prea multe de la ei, vă puteți relaxa și voi alături, dându-le posibilitatea de a studia această lume în stare de contemplație.

🔥 Sărbătoriții noii săptămâni primesc drept cadou…o bază, un fundament. Achiziția, înmulțirea, consolidarea unei resurse, care va sta la baza unui important proces din viața lor. Această resursă, cel mai probabil, va fi primită de la unul dintre prieteni sau de la cineva din Neam.

🔥 Drumurile sunt bune. Cel care pleacă la drum are mai multe șanse să profite de oportunități, decât cel care rămâne pe loc. Problemele legate de drum se rezolvă ușor și dau rezultate aproape imediat.

🔥 Diverse: – Soarta ne cere o confirmare a fermității intențiilor noastre. Va fi necesar să facem un pas, cât de mic, să rostim un cuvânt, iar acțiunea respectivă va da impuls împlinirii unei anumite dorințe, atingerii unui obiectiv. Dacă, în ultimul moment, ezităm și ne oprim, atunci se va opri și mișcarea noastră către acel obiectiv.

– Va apare în această perioadă o ocazie bună de a ne relaxa… acele momente de dolce far niente, când nu trebuie să ne gândim la nimic. Pentru cineva o oră, pentru altcineva – o întreagă zi. Dar, dacă un astfel de moment vi se ivește, folosiți-l și nu veți regreta: din aproximativ 7 iulie, dinamica spațiului se va intensifica și nu prea va mai exista timp de odihnă.

-Aveți mare grija la Apă și cu Apa. Acestea pot fi defecțiuni ale instalațiilor sanitare; răceli declanșate de o apă rece și riscuri crescute în bazinele de apă ( mare, lac, râu, piscină) Cum este foarte cald, mulți oameni vor dori să înoate și să se afle exact în această zonă de risc. Atenție.

– Vă reamintesc că în 28 iunie, în ajunul Lunii Noi, vom scrie notițe, cerând să fim eliberați de tot ceea ce nu ne face bine, de tot ce e de prisos sau depășit. Ardem notițele pe 29 iunie, chiar înainte de Luna Nouă (de la miezul nopții până la ora 05:53, ora României). Și apoi, pe parcursul zilei de 29 iunie, (după orele 6:00, momentul Lunii Noi),ideal ar fi să ne actualizăm listele cu dorințe sau, cel puțin să ne conectăm la Luna crescătoare toate dorințele și planurile care presupun o creștere, la fel cum grădinarul plantează semințele, dorindu-le să răsară cât mai curând. Fie ca Luna să ne ajute acum în materializarea celor mai frumoase și constructive planuri!

🔥 Bucurați-vă în fiecare zi și fiți în armonie cu Cerul și stelele! Prețuiți darul vieții!

🔥 Cu toată dragostea, Masha.

Artist: Irina Karkabi.