🔥 ”Același lucru se întâmplă cu o persoană ca și cu un copac. Cu cât aspiră mai mult în sus, spre lumină, cu atât rădăcinile îi sapă mai adânc în pământ, în jos, în întuneric și în adâncime.” Friedrich Nietzsche.

🔥 Este timpul să coborâm muntele. Coborâm, urmând Luna; înaintarea nu este încă posibilă, dar acest lucru nu înseamnă o pierdere, ci doar o retragere, care ne permite să acumulăm forțe noi. Mișcare încetinită și conștiință regresivă. O perioadă de comportament eronat și iluzii, precum o coborâre într-un defileu adânc – în profunzimile întunecoase ale Lunii Negre.

Defileul ”Darryal într-o noapte cu lună”. Arhip Kuinji,

🔥 Munca și activitățile trec de cercul îngust al unui singur individ. Există un fel de uniune: colegii și/sau oameni care au aceleași idei, aceleași scopuri, lucrează la un proiect, sprijinindu-se reciproc. Precum niște albine sau furnici: aceste creaturi mici, care nu urmăresc obiective mărețe imediate, ci lucrează metodic, modest, consecvent pentru un viitor solid și sigur.

În orice muncă, nu este necesară graba: cu cât mergi mai încet, cu atât vei fi mai departe. Fără descoperiri mărețe, fără victorii răsunătoare. Deocamdată. Uneori, trebuie să încetinim, pentru o perioadă, procesele: puțin mai încolo, totul va începe din nou să se miște; dar, deocamdată, cel mai important lucru este să nu fii dezamăgit și să lucrezi metodic, fără grabă, așteptând momentul potrivit pentru a străluci.

În același timp, în mijlocul permanentei intersectări de sarcini și obiective, venite din toate direcțiile, dezvoltăm o înțelegere fermă a drepturilor și responsabilităților fiecăruia în procesele de muncă. Pe viitor, nu va mai exista o colaborare atât de strânsă, iar toate acele procese se vor alinia într-un sistem, în care fiecare va trebui să-și ocupe locul.

🔥 Este mai bine să nu contați pe obținerea de profituri mari în următoarele zile. Energia monetară este cam slabă, dacă există în general. Salariile pot fi întârziate în cazul celor angajați, iar pentru oamenii de afaceri este mai dificil ca de obicei să atragă clienți către bunurile sau serviciile pe care le dezvoltă.

Deși, în mod ciudat, cheltuielile suplimentare nu vor afecta prea mult bugetul. Puteți cumpăra ceva pentru divertisment sau pentru relaxare. Satisfacerea unor mici capricii: bilete la un concert, o mini-vacanță, un obiect sau un serviciu la care ați visat de ceva vreme. ȘI mai există o categorie de cheltuieli, care ne vor fi benefice pe termen lung – plata pentru cunoștințele obținute.

🔥 Educația trebuie plătită. Cunoașterea este un instrument prețios în evoluție, iar valoarea ei trebuie să fie pe măsură, indiferent de forma expunerii: prelegeri, cărți, înregistrări, seminarii, cursuri de master. În această perioadă este optim benefic să începem activități educaționale cu plată; este acel moment când Universul ne îndeamnă să investim în propria persoană: după un timp, vom obține un feedback consistent la investiția noastră.

🔥 Relațiile personale ocupă o poziție specială în această săptămână. Va exista în această zonă multă muncă de ordin moral… și nu numai. În primul rând, va trebui să-i ajutăm pe cei din cercul cel mai apropiat, care au nevoie de prezența și implicarea noastră: rude, prieteni, oameni care ne sunt dragi, vecini, colegi…. Persoane din diferite categorii, dar toți având nevoie de ajutor în mod egal. Și chiar dacă la prima vedere, poate părea că persoana care ne-a solicitat nu se află în sfera noastră de atenție – ajutați-o. Luați-o ca pe o datorie morală de a da, atunci când vi se cere. Fapta va conta acolo, sus; și va exista un răspuns la ea, într-un timp apropiat – poate, în moduri foarte neașteptate. Și nu refuzați nici voi ajutorul care vi se oferă dacă, în momentele dificile, cineva se oferă să vă fie alături. Altruismul și capacitatea reciprocă de a accepta bunătatea umană devin niște excelenți vindecători – atât pentru relații, cât și pentru fiecare persoană în parte.

În relațiile de dragoste săptămâna nu aduce nimic ieșit din comun: doar manifestarea unor sentimente ce s-au acumulat, chestii la care ne așteptam pe undeva, de la partener – atât bune, cât și mai puțin bune. Adică, în funcție de atmosfera perioadei precedente, sunt posibile și necazuri minore: cârcoteli, manifestări ale unor nemulțumiri, gelozii, mici scandaluri. Nimic prea grav, dar… ne va cam zgâria :).

🔥 Noile relații sunt epuizante. Este greu în această perioadă să începi ceva, care până mai ieri nu a existat nici măcar în gânduri; este greu să construiești pe loc gol, este greu să cauți cuvinte noi, să faci primul pas. Obosești deja înainte de a începe.

🔥 Inamicilor le este teamă să facă eforturi suplimentare: forțele ambelor părți sunt epuizate, este necesară o regrupare. Sunt posibile negocieri, atât ascunse cât și deschise între părțile, angajate în conflict; totuși, este puțin probabil ca acestea să aducă vreun rezultat vizibil – fundalul astral nu este favorabil.

🔥 Sănătatea este încă dificilă din cauza șocurilor emoționale prin care au trecut mulți dintre noi. Tulburările mintale sunt uneori mai grave decât tulburările fizice. Manifestările psihosomatice duc la dureri în zona abdomenului: crampe severe, care pot părea, la prima vedere, începutul unei boli grave. Este bine să ținem o dietă alimentară, reducând cât se poate de mult cantitatea de alimente consumate. Nu este necesar să leșinăm de foame, ci doar să ținem cont că supraalimentarea este dăunătoare.

🔥 Intervențiile chirurgicale evoluează conform așteptărilor. Adică se va menține un procentaj mediu de complicații postoperatorii, la fel cum și succesele se vor încadra în marja prognozată de statistici. Medicamentele pentru ajutor urgent (cum ar fi analgezicele) aproape că nu au efect, iar cele cu efect întârziat (cum sunt vitaminele, de exemplu) vor funcționa, dar efectul lor va fi și mai întârziat, în timp

🔥 Cosmetologia parcă nu mai are sens: putem ieși de la salonul cosmetic sau sală după o procedură costisitoare și pare să se vadă rezultatul; dar a doua zi – revenim la aspectul inițial,ca și cum nu am fi făcut nimic. Tunsorile vor fi mai reușite în a doua parte a săptămânii. Puteți citi în detaliu despre efectul tunsorilor asupra părului și energiei, dar și a diverselor proceduri asupra pielii și unghiilor, abonându-vă la Calendarul Frumuseții: https://blogulmasheiro.wordpress.com/2022/07/01/ingrijirea-parului-unghiilor-si-a-tenului-dupa-calendarul-lunar-astrologic-iulie-2022/

🔥 Nunțile sunt încă de bun augur, dacă cuplul reușește să nu se certe înainte de ceremonie. Este posibil ca, exact înainte de nuntă, tensiunea nervoasă să ducă la un scandal, ca un ultim test de anduranță; totuși dacă situația este depășită, dacă cei doi sunt dispuși să ierte și să fie deschiși și răbdători unul cu celălalt, atunci ceremonia în sine va dărui noii familii o energie frumoasă a prieteniei și a sprijinului reciproc.

🔥 Copiii născuți în noua săptămână vin cu niște schimbări după ei, atât în viața familiilor lor, cât și în viața tuturor celor pe care îi întâlnesc de-a lungul existenței. Acești oameni sunt ca niște catalizatori ai evenimentelor; ei creează circumstanțe noi, aduc surprize și răsturnări de situații prin simpla lor prezență. Este greu să-i înveți ceva, deși sunt foarte inteligenți. Dacă vrei să devii un exemplu pentru ei, învață să vezi ceva nou în fiecare zi.

🔥 Copiii născuți mai devreme (între 18-24.07, dar până la aproximativ 12 ani) par să se schimbe în bine și să crească, intelectual și emoțional, în doar câteva zile cât alții într-un an. Ei încep să manifeste niște talente pe care părinții nu le bănuiau până acum la ei; tot ce au de făcut, este să contribuie la șlefuirea acestora.

🔥 Sărbătoriții săptămânii primesc drept cadou schimbări benefice în destin. Pentru ei, perioada de ”declin” se va încheia mai devreme decât pentru toți ceilalți. Ei deschid ușile către o perioadă strălucită: aceasta poate avea legătură cu anumite planuri și afaceri, dar poate cu întreaga viața în ansamblu. Se cere doar un singur pas în direcția acelei uși. Cine are curaj? 🙂

🔥 Drumurile sunt bune, numai dacă sunt lipsite de grabă și nerăbdare. Puteți ajunge mai târziu decât voiați inițial; puteți chiar întârzia, este ok! Puteți chiar amâna o călătorie, pentru o zi sau două, nicio problemă, nu se prăbușește lumea. Mai lent înseamnă mai bine. Nu este nevoie să vă grăbiți nicăieri – ceva de care aveți nevoie va veni de la sine, iar ceea ce nu vine poate să mai aștepte.

🔥 Diverse: – Dacă în această perioadă luăm decizii impulsive sau drastice, sau emitem o judecată fără drept de apel, atunci aproape în mod sigur se va dovedi că greșim

– O săptămână a accidentărilor, în special a celor care implică elementul Apă. Atenție!

– Vor fi foarte multe critici – lucru valabil pentru aproape toată lumea. Dacă cei apropiați caută ajutorul unul de la celălalt, în schimb, cei din afară critică, critică și iar îi critică pe toți cei cărora nu le e lene să-i asculte.

Și totuși, săptămâna nu este chiar atât de mohorâtă pe cât pare. Odată cu coborârea omului în ”defileu”, se deschide simultan și o cale de ieșire dintr-un anumit impas. Prima rază de lumină se ivește undeva departe, la capătul tunelului, iar această rază aduce cu sine o nouă speranță. Și fie ca acea rază să aprindă lumina în fiecare inimă blândă și bine intenționată!

🔥 Bucurați-vă de fiecare zi!. Chiar și în aceste vremuri!

Cu drag, Masha.

  • Artiști: Arhip Kuinji ”Defileul Darryal într-o noapte cu lună, 1892” Muzeul de artă Erevan
  • Ivan Aivazovsky ” Defileul Darryal. Trecerea.” 1844, Galeria Tretiakov