🔥🔥🔥

”Mă furișez prin câmp, tăcând,
Și pușca-n mâini o țin.
Mi-apare-n minte chipu-ți blând,
O, chipul tău divin.

Te plimbi tăcută, calci domol
Pe câmp și prin vâlcea.
Au ochii mei nu-ți dau ocol?
Ți-i amintești, cumva?

A celui, ce în lume dus
E-acum pribeag, mâhnit,
Ba-n răsărit, ba în apus,
Căci iar te-a părăsit.

La tine când gândesc cu dor
În ceruri parcă-aș fi;
Și chipul tău vindecător
Să îl visez mă-îmbii.”

Johann Wolfgang Goethe. ”Cântecul de noapte al vânătorului.”

Cornul Vânătorului se aude în depărtare. Și Luna Plină care se apropie – Luna Uriașă, Luna Vânătorului, Luna sângerie, Luna Drumurilor- este deja vizibilă la orizont; ea se va produce în această duminică, pe 9 octombrie, aproape de miezul nopții, la 23:55.

💥Săptămâna dinaintea Lunii Pline aduce soluționarea unor situații complicate, de parcă Vânătorul sparge rezistența spațiului stagnant, depășește inerția și obstacolele și deschide calea mișcării înainte.

💥Tensiunea tot a crescut până acum, dar nimic parcă nu se schimba. Și, în sfârșit, se produce o ”rupere”, deschizând o poartă de ieșire dintr-o situație închisă. Însă nu așa cum ne imaginam.

💥Este de dorit ca până în acest moment, fiecare dintre noi să fi reușit să delimiteze în el trecutul de viitor, să-și stabilească și organizeze obiectivele și resursele interioare.

O astfel de muncă cu sine, despre care am vorbit și săptămâna precedentă, ne va ajuta acum la rezolvarea cu succes, nu doar a problemelor comune, ci și a celor personale. Acțiunea începe.

🔥🔥🔥Așadar, săptămâna ne promite atât momente critice, cât și bucurii; vom avea de toate: și schimbări de planuri și de direcție, și victorii, și depășiri de situații grele, și plăți pentru erorile de judecată. Pentru că este începutul uneia dintre cele mai importante și schimbătoare de destine luni, din tot anul 2022.

Și nu numai prin natura a ceea ce se întâmplă, ci și prin consecințele pe termen lung a evenimentelor ce se produc.

🔥Harta cerească a lunii octombrie, extrem de bogată în aspecte majore, reflectă toate aceste schimbări dramatice. Deocamdată începe Mercur, cu a lui ieșire din retrogradare, forțând rezolvarea urgentă a unor situații care deja au fost amânate de prea multe ori.

🔥Apoi resimțim acut cuadratura Saturn-Uranus, ce va fi exactă între 1 și12 octombrie .Acest aspect este foarte important, deoarece creează o pânză, o urzeală, pe care se vor țese și derula alte scenarii. Este ca o condiție, ca un dat, ce nu poate fi nici ocolit, nici schimbat.

🔥Aspectul este responsabil pentru factorii externi, pentru diverse evenimente care ne vin din exterior. Circumstanțe bruște, de forță majoră pot interfera cu viața oamenilor anulând sau schimbând planurile trasate.

🔥Ceea ce părea până mai adineauri un reper solid, de încredere, își pierde stabilitatea. În acest moment, cum spuneam, este posibil să  ne confruntăm cu circumstanțe de forță majoră.

🔥Aceste energii tensionate predispun la încălcarea obligațiilor, vin cu niște cerințe neobișnuite din exterior, cu incertitudine și nesiguranță, ceea ce provoacă în sufletele oamenilor atașați de stabilitate și zona de confort, îngrijorare au teamă.

Lecția cea mai importantă a acestei perioade este conștientizarea, că nu totul în viață poate fi planificat și controlat, indiferent cât de mult te străduiești și câte măsuri de precauție îți iei!
Prin urmare,
singura soluție este să înveți, măcar acum, în ceasul al 12-lea, concentrarea asupra momentului prezent – „aici și acum” și nu asupra Trecutului sau Viitorului. Asta presupune credință puternică în Planul lui Dumnezeu.
Doar așa poți fi eficient – indiferent dacă totul decurge conform planului tău inițial sau nu!

🔥 Profesie. Munca și treburile profesionale primesc un nou impuls. Procesele mai vechi (abandonate sau nereușite) se îmbunătățesc brusc.

Poate că tocmai ai trecut printr-o stare psihologică dificilă sau poate nu ai putut depăși unele obstacole, din cauza cărora au fost ratate oportunități; poate că lucrurile s-au făcut mai încet decât trebuia, poate că anumite îndatoriri le-ai neglijat din motive ce nu țineau de tine.

Acum ai șansa să ajungi din urmă evenimentele și chiar să treci la un nivel superior:  poți primi o nouă poziție, poți obține autoritatea necesară pe care o meriți, sau  vei putea oferi clienților tăi un produs sau un serviciu de succes.

Poate că unele proiecte ale tale vor „pica”, dar nu îți face griji despre asta: Universul consideră că a fost suficient cât a fost și, spre binele tău, planul s-a schimbat.

 

🔥 Pentru persoanele active, aceasta este o săptămână a banilor. Yeeei!😀

Finanțarea poate proveni din oferte sau proiecte noi, pentru clienți (în cazul freelancerilor), de la un nou loc de muncă sau de la un nou post în cadrul aceleiași companii (în cazul celor angajați).

👉Este mai bine să folosești banii primiți în această perioadă pentru a-ți plăti datoriile și promisiunile, dacă acestea există: nu trebuie să ajungi la punctul energetic al Samhain-ului (31 octombrie) cu datorii – le cam place să ia dobândă entităților-paznic de acolo.

Dacă datoria pe care o ai nu poate fi rambursată rapid (de exemplu, un credit ipotecar), atunci poți plăti, simbolic, ceva în plus față de plata lunară.

👉Al doilea lucru pe care te sfătuiesc să cheltuiești niște bănuți (dar după ce ți-ai plătit datoria – integral sau cu acel surplus simbolic!), este pentru a-ți face o Bucurie și pentru  crea un moment de Sărbătoare , pentru tine personal, iar apoi și împreună cu cei dragi.

În cea mai complicată lume posibilă- cea în care trăim acum, este mare nevoie de momente de bucurie; altfel este greu să supraviețuiești.

Bucuria pe care merită să cheltuiești niște bani acum, ar trebui să fie puțin ”egoistă”: mai întâi ne susținem pe noi înșine, fiindcă doar așa îi putem susține pe alții.

👉Al treilea lucru de făcut, dacă este posibil: să pui deoparte măcar ceva,„de înmulțire”. O astfel de sumă, pusă la păstrare ( nu în cont!)  în această perioadă, ”va face pui” neapărat, atrăgând ca un magnet, alte venituri.

 

🔥 Educatie generala. Toată lumea are în acest moment puse deoparte cărți necitite, webinarii și lecții neascultate prin fișiere.

Concentrează puțin atenția pe acele cărți și fișiere, pe ceea ce amânai să studiezi de mult: acolo poți găsi ceva foarte relevant pentru tine și pentru misiunea ta!

Nu are sens acum să achiziționezi cursuri, cărți sau cunoaștere nouă: tot ce ai nevoie, a intrat deja în câmpul tău informațional și în biblioteca ta, așteptându-și cu răbdare rândul; informația necesară îți este la îndemână.

În plus, dacă chiar o să ai nevoie de ceva nou, nu-ți face griji, această informație îți va fi, pur și simplu, adusă de altcineva, la momentul potrivit.

 

🔥 Relațiile sunt încă tensionate. În afaceri se manifestă competiție și conflicte ascunse, acest lucru este valabil mai ales nu între parteneri egali ierarhic (acolo sunt puține ciocniri – oamenii au libertate în acțiuni și gânduri), ci între colegii care ”se bat” pentru atenția șefului sau pentru o poziție mai bună ”sub Soare”.

 

🔥În dragoste și în relațiile conjugale, răsună puternic vocea Destinului:

💘toate relațiile clădite imatur sau cele de mult răcite, sunt distruse, încheiate definitiv. 

💘crește atracția dintre cei care se simțeau bine împreună, dar ceva interfera; în urma unor discuții mature  distorsiunile sunt eliminate, resentimentele sunt rezolvate, se iau decizii; 

💘oamenii de prisos pleacă,

💘îndrăgostiții despărțiți se reunesc în ciuda obstacolelor,

💘apare curajul și chiar, în anumite cazuri, curajul nebun,

💘pasiunea manifestată crește – și ea poate fi atât reunificatoare, cât și demolantă.

💥Atracția extremă sau distrugerea definitivă 💥– uneori chiar contrar rațiunii – acestea sunt principalele teme în relațiile amoroase în acest moment.

 O mulțime de relații noi, personale și sociale se creează în acestă perioadă.

💘Poți întâlni dragostea adevărată sau, în cazul celor cu relații stabile,

🤝pe cineva de care te va lega o prietenie puternică.

💥Adevărat, și o lecție karmică se poate activa, la fel de bine.

De aceea, aruncă o privire mai atentă la noile cunoștințe, ce apar acum: să știi că acești oameni vor juca un rol important în viața ta;  nu te grăbi să te arunci în aceste relații – mai întâi clarifică, în ce direcție tind acestea să evolueze și cât de necesară este dezvoltarea acelei direcții în viața ta. Intuiția îți va spune ce energie aduce omul – după starea interioară pe care ți-o dă comunicarea cu el.

 

🔥 Starea de sănătate se deteriorează. Energia specifică perioadei numite Samhain durează aproximativ, de la Luna Plină de duminică până la punctul de mijloc dintre Echinocțiul de toamnă și Solstițiul de iarnă (adică 5-6 noiembrie 2022).

Aceasta este energia deschiderii anuale a Lumilor de Jos și a ieșirii la suprafață a Spiritelor întunecate, moment complicat pentru trăitorii Lumii de Mijloc, adică pentru noi, oamenii.  🙂

Anul acesta perioada Samhain este mai lungă ca de obicei; dar, chiar și fără ea, configurațiile planetare nu contribuie deloc la întărirea sănătății.

În această săptămână, mulți se vor confrunta cu stări de rău: reapar boli cronice sau apar unele noi.

Vor fi multe răceli și infecții virale: organismul este slăbit, iar un mod incorect de viață ne va sabota mai mult ca oricând.

Durerile-fantomă devin o problemă aparte, pe care vreau să o menționez.  Este atunci când o persoană experimentează o durere care nu există, dar prin care a trecut cândva și din care omul a rămas amintirea și cu frica de boală. Dureri puternice în oase, mușchi și dinți. Soluția este să mergi la cauză și să începi cu vindecarea fricilor inconștiente.

Dacă ai nevoie de ajutor în cercetarea și depășirea acestor stări, scrie-mi.

🔥 Chirurgia este individuală, nu există recomandări generale,totul țin de harta natală a fiecăruia; în schimb, tratamentele de orice fel au succes: medicamentele,procedurile și terapiile funcționează mult mai bine decât de obicei. Dacă trebuie să începi un curs de tratament sau unul profilactic, este bine să o faci acum.

🔥 Tratamentele cosmeticele sunt foarte eficiente. Venus este la ea acasă, în Balanță. Este vremea femeilor-Zâne, a celor care pot manifesta Magia din ele, celor cărora le place , atât să fie frumoase, cât și să vadă frumusețea în jur, creând-o cu propriile mâini. 

Tunsorile, în schimb au momente și momente: unele sunt extrem de nefavorabile; chiar și spălarea sau atingerea inutilă a părului nu este recomandată în mod special, în aceste intervale, pentru a nu-l deteriora. Poți citi mai multe despre efectul tunsorilor asupra părului și energiei în Calendarul Lunar al Frumuseții pe Octombrie. Accesul se face pe bază de abonament.

🔥 Nunțile acestei perioade amplifică  motivul principal al căsătoriei. Cei care se căsătoresc din dragoste și pasiune, pot trăi după bunul lor plac – pasiunea dintre ei oricum va rămâne vie până la bătrânețe.

Cei care se căsătoresc din interes , din necesitatea de a supraviețui, etc vor simți pe zi ce trece, din ce în ce mai mult efectele acestui calcul, iar în relația lor va fi din ce în ce mai puțină căldură.

Cei care se căsătoresc pentru că, nah, demult trebuiau să o facă și tot au amânat – vor începe să se plictisească cumplit împreună, literalmente începând cu dimineața de după nuntă. Reacția Universului va fi sinceră și fără compromisuri. 

🔥 Un copil născut în această săptămână este o sărbătoare de copil! O feerie de copil, care aduce beneficitate și minuni în viața oricui se află în apropiere. El dă senzația unei tornade, dar una extrem de simpatică și captivantă.

Astfel de copii sunt multitasking, așa că părinții nu ar trebui să încerce să le impună acestora o disciplină standard: ei vor să facă zece treburi deodată; lăsați-i să le facă, pentru că pot fi maxim eficienți, anume așa! când vor crește, ei vor putea fi înscriși la mai multe cercuri și activități simultan: nu vor obosi, deoarece au nevoie permanent să-și consume energia în surplus, dar și să primească în ei fluxuri informaționale – pe acestea au nevoie să le prelucreze în mod continuu.

🔥 Copiii născuți în această perioadă, dar înainte de 2022 (până la aproximativ 12 ani) sunt activi, exuberanți, plini de idei, inspirație și energie, le place să-și arate personalitatea, să-și exprime talentele și creativitatea. Dacă  ești părintele unui astfel de copil, iar în acest moment tot ce-ți dorești este doar pace și liniște, te compătimesc sincer!  😁🥰

🔥  Sărbătoriții adulți ai  săptămânii 3-9.10 vor primi de ziua lor drept cadou de la Univers, o nouă și mare responsabilitate. Dacă e de bine sau nu, depinde de fiecare. 

De exemplu, poți deveni un lider, poți fi numit într-o funcție mai înaltă, poți câștiga autoritate, dar…odată cu asta vei dobândi și noi responsabilități, deloc puține, prin care va trebui să confirmi că ai meritat darul.

🔥 Drumurile sunt deschise, dar ai grijă, ca energia excesiv de puternică și strălucitoare în care te afli, sau către care tinzi, să nu te copleșească, distrăgându-ți atenția de la momentele dificile ce pândesc. Scopul poate fi atins, dacă îl conștientizezi în mod clar și ferm, în cele mai mici detalii.

  Diverse mărunțișuri:

– Mulți vor trebui să învețe chestii legate de o legislație nouă ( sau poate de niște Legi Cosmice?) sau de o cultură nouă, despre care nu știai mai nimic. Acceptă această cunoaștere ce vine către tine, adusă de Univers, ca pe o înțelepciune de care vei avea nevoie într-o zi, chiar dacă acum pare că nu-ți este de niciun folos.

– Trebuie să-ți evaluezi într-un mod categoric prietenii: nicio emoție nu ar trebui să determine apropierea pe cineva, care te-a trădat cândva.

Însă…dacă tu și persoana respectivă ați fost întotdeauna un sprijin real unul pentru celălalt, atunci micile divergențe nu ar trebui să fie un motiv de ceartă, ba dimpotrivă.

– Dacă simți că vreo afacere în care ai investit ( timp, bani sau sentimente) s-a apropiat de linia de final, stăpânește-ți nervii și nu te lăsa cuprins de îndoială. Nu te abate de la drumul tău, chiar dacă nu mai crezi în tine: mergi înainte și totul se va termina cu victorie! Asupra umbrei sau îndoielilor tale sau asupra situației.

– Începe o perioadă nouă în Destinul nostru, al tuturor. Porțile către o altă realitate se deschid.

Există multe contradicții în acest Nou, există mult Haos primordial.  

Dar tu mergi înainte, nu te opri, nu tergiversa! Nu privi în viitorul îndepărtat. El se creează aici și acum, din ceea ce faci, simți, gândești.

Acționează, cu gândul doar la Momentul Prezent. Acesta este principalul lucru de reținut acum.

🔥 Bucură-te în fiecare zi! Chiar și în aceste vremuri! Ai grijă de tine!

Cu multă dragoste, Masha.🥰

Artist: Peter Arbo (1831 – 1892), pictor norvegian.