🔥  ”Nu mi-e frică să dispar. Înainte să mă nasc, am fost plecat de miliarde și miliarde de ani și nu am suferit deloc de asta.” Mark Twain.

🔥🔥🔥Săptămâna este influențată major de Luna Plină Sângerie, Luna Plină a Umbrelor, Luna Plină a Castorului, de pe 08 noiembrie (12:59 UTC+2 pentru București). După cum știm deja, în acest an ea marchează și ieșirea din Coridorul Eclipselor: practic, Eclipsa de Lună îl va închide.

Momentul ieșirii din Coridor nu va fi unul ușor, desigur: într-o asemenea conjunctură, într-un astfel de an – cum ar putea fi altfel!….Dar toate aceste procese însă au un sens, profund și măreț.

      Pentru că o Lume Nouă începe să se nască; acesta este motivul pentru care această trecere mulți o vor resimți la fel de dureros, precum chinurile unui travaliu lung și dificil, deoarece fiecare dintre noi, în profunzimea Universului său interior, va da naștere unui fragment din noua realitate colectivă în care va trăi de acum încolo –  născut ca rezultat al tuturor alchimizărilor interioare, prin care a trecut în ultimul timp. Și suferința acestui travaliu al Coridorului se va estompa abia la Luna Nouă de pe 24 noiembrie.

🔥Săptămâna este una plină de surprize, de evenimente predestinate și puncte de cotitură. Cum spuneam, multe dintre aceste evenimente for fi resimțite într-un mod dureros. Să ne asumăm, deci, tot ce se întâmplă ca pe un dat, necesar și inevitabil.

Va fi timpul tăierii  ”nodurilor gordiene”, care au ținut strâns înnodată viața oamenilor foarte mult timp (și în diverse zone), dar pe care aceștia au reușit să le ignore cumva, până acum.

 Va fi precum deschiderea cu bisturiul a unui abces, când este extras și dat afară tot ce e nociv, nesănătos, aflat în descompunere: minciuni, resentimente, durere, înșelăciune, slăbiciuni, cruzime, nedreptate. Aceasta este Karma, primirea a ceea am meritat; și dacă, în septembrie și octombrie a existat șansa de a obține o recompensă divină, tot ca rezultat a unui bilanț karmic pe plus, acum este vorba de o plată, la fel de binemeritată, pentru propriile acțiuni distructive; și obligarea ”forțată” a unei persoane să răspundă la niște întrebări acute, să rezolve o situație problematică, să se întoarcă pe ”calea cea bună”.

Astfel de procese corectoare sau limitative pot viza nu doar persoane singulare, ci și grupuri/grupări sociale/societatea în general.  Și acesta, desigur, va fi un test dur pentru mulți. El trebuie trecut cu demnitate și curaj.

Umbrele se tem de cei curajoși, iar nebunia se retrage în fața conștienței.

🔥 Profesional. Oricât ar părea de paradoxal, în săptămâna aceasta tensionată se muncește mult și bine. Testul karmic principal poate veni, din nou într-un mod ciudat, prin apariția unor noi resurse și oportunități. Ele pot apărea, doar dacă acceptăm în interiorul nostru, fără  resentimente, pierderea a ceva vechi, de exemplu a unei poziții la locul de muncă ( sau chiar a locului în sine)

Și provocarea este …frica de a le accesa, aceste resurse noi, frica că e prea mult pentru noi, că ne va fi  greu, că nu vom face față. Aici va deveni clar dacă o persoană este capabilă să gestioneze cu înțelepciune darurile pe care le deține și să se ridice la niveluri și mai înalte, profesional vorbind –  sau dă înapoi, preferând zona de confort și folosind eșecurile trecutului drept justificare pentru propria sa lene și comoditate? Timpul pentru a-ți putea permite așa ceva s-a terminat. A venit timpul să accepți necesitatea schimbării în plan profesional și să începi munca asiduă pentru a te ridica și mai sus.

🔥 Banii vor veni fără”hopuri” în această săptămână, fluxul financiar este puternic. Dar… acum este mai important altceva: cum decizi tu să dispui de acești bani.

În primul rând, Universul îți va cere să îți închizi datoriile existente. Pot apărea situații când datoriile vor trebui rambursate chiar mai devreme decât era stabilit (sau dintr-un motiv oarecare într-un volum mai mare). Aceste situații trebuie să aibă prioritate în rezolvare, chiar dacă îți făcusei alte planuri pentru acești bani.

Ideal ar fi ca, fără nicio constrângere din exterior, să te ocupi de rambursarea anticipată a datoriei tale, dacă ai una. Măcar parțial. Atunci vei fi susținut de Sus cu finanțele, în viitorul apropiat. 

Și desigur, este extrem de nerecomandat să te împrumuți sau să oferi împrumuturi în această săptămână; mai rău decât atât ar putea fi doar să-ți asumi niște obligații legate de banii altora – să gestionezi bani care nu-ți aparțin, să îi păstrezi la tine sau să-i transporți. Există un risc major de a pierde bani. Ai altcuiva, nu ai tăi.

Dacă faci parte dintre puținii fericiți, care nu au niciun fel de datorii și obligații moral-financiare, atunci este momentul potrivit să achiziționezi provizii și bunuri pentru casă și menaj; orice alte cumpărături  (cu excepția celor strict  necesare, bineînțeles) sunt ne-benefice. Mai bine economisește, decât să cheltui.

Riscurile generale ale unei crize, asociate cu datorii și obligații financiar-bancare sunt, de asemenea, în punctul maxim. Și aici mă refer la o posibilă criză ce poate afecta întreaga societate.

🔥 Cunoașterea te salvează în multe situații. Adesea, nu cel puternic câștigă, ci cel care este mai bine informat. Învață, învață, învață!

Orice informație nouă, orice cunoaștere care vine acum spre tine ar trebui asimilată cu maximă ”lăcomie”. Nu există ”n-am timp să studiez” – acum este chiar foarte necesar să studiezi! Este cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci în această săptămână! Poate că, în cel mai scurt timp, tocmai  aceste informații primite vor face diferența și vor putea schimba viața ta, sau a unei persoane de lângă tine, în bine.

🔥 Relații. Multe relații sunt acum pe buza prăpastiei. Este periculos să te miști prea repede fără să privești atent înainte.

Orice dispută mai furtunoasă, orice clarificare de poziție poate fi acum cuiul final, bătut în ”coșciugul” respectivei relații. (Sună destul de sinistru la recitire, dar e o metaforă ce reflectă fidel realitatea.) Pe de altă parte, și orice tergiversare nejustificată poate aduce o răcire instantanee, chiar și a celei mai fierbinți pasiuni.

Ai mare grijă ce faci și ce spui, dacă relația respectivă este valoroasă pentru tine. 

Mai mult de atât, orice relații – nu doar personale, ci și cele de afaceri, de prietenie și  – oh, da!! de familie! se pot deteriora serios acum, dacă te lași atras în emoțiile întunecate ale Eclipsei…

Dacă există fisuri ți tensiuni în anumite relații, dar tu vrei totuși să le păstrezi, din anumite motive, va trebui să treci prin această perioadă în liniște și cu ”lacătul pus la gură”, ca un șoricel.:D

Sau ca un Castor (că tot e Luna Castorului – daa, am să vă spun ceva important legat deacest simbol și de legătura lui cu relațiile de familie – la încheiere!)

Cu toate cele spuse mai sus, dacă  în anumite situații, toxice sau periculoase pentru tine, chiar a sosit momentul să pui punctul pe „i” și până acum nu ți-a ieșit figura sau n-ai avut suficient curaj – atunci, start!  Este momentul perfect pentru o încheiere definitivă și irevocabilă a unei karme grele  – dacă dai ok-ul, astfel de relații fără viitor se vor prăbuși acum exact ca o avalanșă: cu vuietul de rigoare și măturând orice iese în cale și se opune acestei încheieri karmice. Treaba e definitivă și irevocabilă.

🔥 Nu există energie de creare a unor relații noi. Chiar dacă apare cineva nou în viața ta acum – relația riscă, în cel mai bun caz, să se termine repede; iar în cel mai rău caz, să se termine foarte dureros.

🔥 Acesta este un moment crud într-un an foarte crud. Victoriile sunt câștigate într-o luptă corectă, dar extrem de grea. Acesta este momentul de criză maximă în orice conflict, când amenințările latente pot fi realizate. În mod ciudat, aceeași săptămână ar putea pune capăt conflictului, cel puțin temporar, ca o oportunitate de manifestare a rațiunii. Dacă factorii decizionali o mai pot manifesta…

🔥 Sănătate. Acesta este un moment al schimbărilor radicale în starea fizică sau psihică a celor cu probleme de sănătate. Oricine este bolnav, dar având Răgaz de timp de Sus, se va putea recupera, și chiar destul de repede. Cei care au fost deja aduși de către boală în pragul Porții, prin vârstă sau afecțiuni fizice îndelungate, ar putea să-și înceapă călătoria către cealaltă Dimensiune. Da… o săptămână care poate aduce multe pierderi – așteptate, dar, din acest motiv, nu mai puțin triste.

Mai mult de atât: având în vedere agresivitatea energetică a săptămânii, pierderile pot fi nu numai naturale, prin boală sau vârstă – Valchiriile războinice, cu natura lor marțian-plutoniană, își vor asigura o ”suită bogată” și din alte surse marțiene.

Practic, nu există riscuri speciale ale săptămânii în vreun domeniu a sănătății: este dificil, în general.

🔥 Ca și săptămâna precedentă, necătând la perioada extrem de complicată, operațiile decurg foarte bine: chirurgii acționează calculat, calm și extrem de atent. Viteza de vindecare va ține mai mult de  starea generală a corpului și de imunitatea lui.

Medicamentele, ca și în zilele trecute, ”refuză” să aibă efecte vindecătoare. Aproape complet. Dacă este posibil și medicul este de acord să le înlocuiești cu ingrediente naturale, nu ezita să o faci: o tinctură din plante medicinale este acum de zece ori mai eficientă decât un preparat de sinteză.

🔥 Tratamentele cosmetice de întinerire, mai ales cele costisitoare, de la care te aștepți la minuni, sunt – s-o zicem pe aia dreaptă – lipsite de sens. Că faci acel tratament de înfrumusețare, că nu-l faci, este fix același lucru!

Bineînțeles că asta nu înseamnă să renunțăm și la îngrijirea zilnică, de rutină, a frumuseții noastre! Menținerea aspectului, ales cu ajutor de la Natură, naturalețea și autenticitatea chipului sunt lozurile câștigătoare în acest moment. 🙂

Tunsorile sunt favorabile aproape toată săptămâna, cu unele excepții. Vopsitul, nu. Puteți citi mai multe despre efectul procedurilor de îngrijire asupra părului, unghiilor, tenului și nivelului de energie în Calendarul Frumuseții pe Noiembrie. Abonați-vă, dacă încă nu ați făcut-o, pentru a avea acces la mai multe informații interesante și folositoare.

🔥 Nuntile acestei săptămâni sunt, asemenea operațiilor de înfrumusețare, parcă lipsite de sens. În sensul că trecerea la o nouă fază a relației va rămâne aproape neobservată; aceasta nu va schimba în niciun fel relația respectivă. Nunta în sine, oricât de frumoasă și reușită ar fi, cel mai probabil, va fi uitată rapid, ca o procedură musai ce trebuia  bifată.

🔥 Copiii născuți în această perioadă, așa cum se întâmplă adesea, vin să echilibreze dezechilibrul și negativitatea perioadei prin energia lor personală.

În ciuda instabilității acestor zile, ei vor fi niște copii calmi, stabili, încrezători în sine, dar fără orgolii și aroganță. Vor fi niște camarazi excelenți,  lideri echilibrați care știu să adune o echipă de oameni cu idei și aspirații asemănătoare. Poate că nu sunt ei foarte emoționali în exterior, dar știu să simtă profund. Probabil că singurul lucru la care este necesar să fie atenți părinții unor astfel de bebeluși, este să nu le  ”aplatizeze” această simțire profundă pe care o au, să-i ajute să vadă frumusețea Lumii și să-i învețe să creadă în ea.

🔥 Copiii născuții săptămâna aceasta, dar în anii precedenți (până la aproximativ 12 ani), dimpotrivă, își vor exterioriza toate emoțiile și ”talentele”. Atât într-un mod bun, cât și într-un mod mai puțin bun. Ar fi bine dacă acum ei ar putea participa la competiții, ar face sport sau diverse activități creative, astfel încât să existe o supapă ieșire pentru energia ce fierbe în ei.

Dacă, dintr-un motiv oarecare, acești copii trebuie să ”stea priponiți” într-un spațiu plictisitor pentru ei, atunci chiar nu îi invidiez pe adulți: ”micile tornade” își vor exterioriza toate emoțiile, din plin și cu sonorul dat la maxim.

🔥 Sărbătoriții adulți ai noii săptămâni vor avea parte de o victorie. A lor, personală. Pentru asta, le este benefic să-și manifeste emoțiile puternice, să participe la acțiuni active și să își re-amintească obiectivele către care se îndreaptă. Cu această abordare, vor obține negreșit tot ce-și doresc!

🔥 Drumurile, paradoxal, sunt calme. Pentru siguranța ta, alege totuși, doar acele drumuri, cu care deja te-ai obișnuit și pe care le-ai planificat dinainte; de asemenea, încearcă să eviți drumuri prin zone abandonate – urbane sau din natură; nu face zgomot la intersecții și în general, nu staționa prea mult în intersecții pustii, căci vortexurile energetice existente în mod natural acolo sunt un fel de stații de încărcare a bateriilor pentru locuitorii astralului inferior.  Și atunci, nu le vei atrage, o dată în plus, atenția – iar drumurile planificate se vor desfășura fără peripeții. Deși, mai ales în orele Eclipsei este mai bine să nu fii pe drum și în general, în aer liber( reamintesc, este marți în jurul orei 13).

🔥 Diverse :

– Săptămâna este grea și ne consumă multă energie, așa că nu uita să faci mici pauze de odihnă, de câte ori ai ocazia.  Acum corpul se epuizează mai repede decât în ​​alte dăți. Suprasolicitarea poate duce la consecințe nedorite și la o recuperare îndelungată.

– Când comunici cu oamenii, mai ales dacă ți se cere o părere, încearcă să le oferi o evaluare obiectivă, fără a exagera sau subestima punctele forte și punctele slabe ale cuiva. La fel de obiectiv evaluează-te și pe tine, în raport cu alții.

 – Informațiile din surse deschise, care vin în acest moment , sunt, cel mai probabil eronate – fie este o eroare accidentală, fie una intenționată. Verifică totul cu atenție.

– Cum spuneam, Luna Plină de marți, 8 noiembrie, este din vechime asociată cu simbolul totemic al Castorului. Să ne amintim că inteligentul Castor, ce construiește diguri în această perioadă, acest inginer desăvârșit al lumii animale, este un simbol al hărniciei, al gospodarului ce muncește fără odihnă pentru bunăstarea căminului propriu, în care locuiesc împreună mai multe generații.

-Luna Castorului în acest an este una Sângerie, eclipsată total, super-conflictuală. Și această energie o vor resimți mulți dintre cei care locuiesc împreună cu părinții, copiii sau alte rude împreună: se acutizează problemele exact în acest domeniu: dispute imobiliare, certuri în case și pe case, pe apartamente, pe reparații, renovări, sau pe subiectul ”cine are dreptul cel mai mare sau cine cheltuiește cel mai mult pentru casa în care locuiește”. Este important să  te comporți cu calm și discernământ maxim, dacă ești atras într-un astfel de conflict.

Pentru protecție, îți pot oferi o soluție inedită, ce funcționează prin simboluri (pe care trebuie s-o faci AZI):

Vom restabili simbolic, habitatul Castorului, printr-o construcție, asemănătoare cu un florarium:

ia un bol transparent de sticlă și umple-l 2/3 cu apă. Mai ai nevoie de 8 pietricele și câteva mlădițe foarte subțiri vegetale – cel mai simplu e să găsești salcie, este și foarte elastică, nu se rupe la îndoit- deci, cea mai potrivită. Împletește din aceste mlădițe subțiri o cunună mică, ca și cum ai face simbolic un dig circular. Pune în apă cele 8 pietricele, ce simbolizează casa ta, valorile materiale din ea, locul care iți aparține. De asupra, pune ”digul” din mlădițe cu intenția de a forma un scut de apărare al habitatului tău. Pune bolul pe pervaz, preferabil în exterior. Și lasă-l acolo până  miercuri seara, pe 9.11.

Joi, poți returna pământului pietricelele, acoperindu-le bine cu țărână; de asemenea, lasă tot acolo crenguțele și apa. Simte influența benefică și conexiunea energetică dintre acțiunea pe care ai făcut-o și situația din familia ta. Ai convingerea că protecția s-a realizat.

🔥 Bucură-te în fiecare zi! Chiar si în aceste timpuri! Ai grijă de tine!

Cu toată dragostea, Masha.