Construiește-ți propria realitate. Altfel, cineva o va construi în locul tău.

Cu Masha prin Akasha, Practici Ezoterice, Previziuni astrologice

Când Luna merge în gol. Sfaturi utile

Hits: 2

    Perioadele despre care spunem că Luna merge în gol sau că nu are direcţie (void of course Moon) sunt acele intervale de timp, în care Luna se află spre sfârşitul unui semn zodiacal şi nu face nici un aspect major cu nici o planetă, până la intrarea în semnul următor. (Aspectele cu Nodurile Lunare, Kiron sau Lilith nu se iau in calcul )25072665-864x400_c
    Aceste perioade durează câteva ore, uneori o jumătate de zi. Le putem percepe ca pe niște momente în care parcă nu se leagă nimic, că nu avem niciun spor în ceea ce facem. Memoria ne poate juca feste, concenterarea la fel, ne putem simți goliți de energie și suntem de expuși riscului de a face greșeli (erori de judecată sau greșeli din neatenție)
Este recomandat ca în aceste intervale orare să ne ocupăm doar de activități de rutină, să medităm, și să nu demarăm nici un proiect nou, de durată.
Ce nu se mai face în intervalele de timp, în care Luna merge în gol:
  • Nu se cumpără imobile,
  • nu se închiriază spații,
  • nu se oficiază căsătorii,
  • nu se merge la interviuri de angajare,
  • nu se merge la prima întâlnire cu cineva important pentru noi
  • nu se lansează site-uri, bloguri, cărți, CD-uri, etc.
  • în general, nu se semnează hârtii.

 

Pe de alta parte, putem folosi aceste momente și în avantajul propriu – de exemplu, atunci când NU dorim ca acțiunile întreprinse într-un moment anume sa aibă vre-un efect asupra cursului vieții noastre (de exemplu, putem merge, în orele când Luna e fără direcție, la o intalnire cu superiorii, în urma căreia care bănuim că am putea fi  disponibilizati sau penalizați – efectele negative vor fi minime).
luna in gol iulie 2020

Mai sus avem tabelul cu perioadele Lunii fără direcție pentru luna iulie 2020 (ora indicată este ora României, adică GMT+3).
Copiați-l în telefon și consultați-l zilnic; vă va fi de un real ajutor în planificarea optimă a activităților importante pentru luna mai.
(Va urma și pentru lunile următoare. Abonați-vă, pentru a primi noutăți)
 
Cu drag, Masha.

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com