Blogul Mashei

Construiește-ți propria realitate. Altfel, cineva o va construi în locul tău!

Contact

Pentru  a accesa postările din conținutul Premium:

1. Abonează-te.

2. Achită, la alegere suma de:

25 lei/pentru o lună

120 LEI/pentru 6 luni

210 lei/pentru 12 luni

în Cont Revolut la nr. +40728383930

IBAN : RO71 BREL 0005 5044 8574 0100  (plăți în LEI făcute din țară) SWIFT: LT36 3250 0859 1470 4009  (plăți LEI și EURO făcute din afara țării), beneficiar Alla Topală

3. Confirmă plata la e-mailul: blogulmashei@gmail.com și primește parola de acces!

Vei beneficia de postări zilnice cu Previziuni astro-energetice complete pentru ziua respectivă, echivalentul unei mini-consultații. Ele conțin atenționări și recomandări în sfera financiară, personală, a sănătății; zilele potrivite procedurilor cosmetice sau tăierii părului; indicații și contraindicații pentru intervenții chirurgicale în anumite zile; zile potrivite terapiilor energetice sau meditațiilor. Lucrul cu cristalele compatibile cu energia fiecărei zile; zilele contraindicate concepției sau încheierii căsătorilor, metode de amplificare a energiei personale, zilele în care visele sunt premonitorii, etc.

De asemenea, în Abonament vă ofer lunar o meditație sau un exercițiu practic, (audio, video sau text) și un Calendar cu Perioadele Lunii fără direcție, pentru fiecare lună, ce vă va ajuta în planificarea fără riscuri a evenimentelor importante în viață. Abonații Premium au gratuitate la serviciul de calculare a zilelor potrivite sau contraindicate concepției sau căsătoriei pentru o anumită perioadă.

Vă aștept cu drag!

Masha

Pagină Facebook: Terapeut Alla Masha 

Canal Youtube: Practici pentru suflet cu Masha

%d blogeri au apreciat: