Construiește-ți propria realitate. Altfel, cineva o va construi în locul tău.

Cu Masha prin Akasha, Practici Ezoterice, Previziuni astrologice

Eclipsa de Luna din 5 iulie 2020 și influența ei

Hits: 0

Continuăm discuția despre Coridorul eclipselor, care teoretic se închide azi, pe 5 iulie 2020, ora 7:30  cu o Eclipsă parțială de Lună în  gradul 12 al Capricornului, dar căruia îi  vom resimți influența cel puțin 2 săptămâni de acum încolo la nivel emoțional și minim 6 luni, la nivel de evenimente.
Eclipsa va putea fi văzută de pe teritoriul Americii de Nord, Americii de Sud, estul Oceanului Pacific, vestul Oceanului Atlantic şi vestul extrem al Africii.
Așadar, cum va fi resimțită de către noi energia Lunii eclipsate în semnul Capricornului?
După cum știm, în Capricorn Luna se află în exil, iar din acest motiv  influența aspectelor sale pozitive este slăbită. În această perioadă în prim plan vor ieși caracteristicile negative, atât ale Lunii cât și ale Capricornului, caracteristici cărora vom fi nevoiți să le facem față.
Astfel, este posibil să devenim  înclinați către stări prelungite de deznădejde, melancolie și depresie; ne pot năpădi lenea și pasivitatea sau dimpotrivă, unii dintre noi pot fi marcați de stări de nervozitate și agitație fără rost. Mai este posibil să manifestăm o încăpățânare care nu ne este specifică sau neîncredere față de oameni, dar și față de Univers în general.
Mai mult decât oricând, pe perioada influenței Eclipsei, oamenii ar putea fi înclinați către minciună și înșelare.
Vom mai fi tentați de dorința de a fi în singurătate sau de a ascunde celor din jur ceea ce gândim sau facem, devenind extrem de secretoși.
Și, ca o cireașă din vârful tortului – mulți dintre noi vom simți dorința puternică să criticăm – pe toți și toate, fără a avea cea mai mică înțelegere ori compasiune față de alte persoane sau față de anumite  situații create.
Mai mult, la unii dintre noi tendințele distructive și critica exagerată ar putea fi îndreptate chiar  împortiva propriei persoane. Deloc ușoară perioada… 🙂
Luna în Capricorn într-o hartă natală, de regulă, ne împinge să ne urmărim țelurile propuse cu toate mijloacele posibile, ignorând pericolele. Acest aspect îl putem observa În special la marii lideri sau dictatori – cei care si-au realizat scopurile, folosind orice mijloace, nu întotdeauna corecte și morale.
Luna în Capricorn au avut-o  Napoleon, Petru I și Hitler. Cu toții au fost personalități marcante ale epocii lor, însă, ca și conducători au fost cruzi, fanatici ai ideile lor, despotici cu anturajul, neavând niciun fel de milă față de oamenii pe care îi conduceau.
De aceea, ne putem aștepta ca în timpul acestui aspect structurile de putere sa-si propună demararea unor noi planuri limitative, chiar dictatoriale, abordând metode abuzive și dure pentru implementarea lor. Evident puțini dintre noi vor fi cei ce vor scăpa neafectați.

Ce putem face în situația dată?

Ne putem focusa, în primul rând,  pe ridicarea propriei vibrații; pe cultivarea libertății interioare; pe creșterea si elevarea mentală și spirituală.
Cu cat vom fi mai multe persoane, preocupate de dezvoltarea intelectuala și spirituala proprie, cu atât mai repede sistemul social vechi se va destrăma!
În acest moment sistemul putred încă mai este ținut artificial în picioare, atât de fricile noastre, cât si de neîncrederea multora dintre noi în planul Divin al Creatorului, atât în ce privește destinul nostru personal, cât și viitorul omenirii în general.
Anume prin sentimentele de frica și lipsă de credință suntem ținuți captivi în sistemul Matriceal 3D.
Si numai de fiecare dintre noi depinde, cat de repede se va produce trezirea omenirii și dobândirea libertății noastre, atât interioare cat si exterioare.
Secretul grabnicei schimbări la față a Realității în care traim e simplu: îmbunătățiți această lume prin voi însivă, faceți ordine în “hard” și în “fișiere”, schimbati-vă modul de operare mentala – gândind prin prisma posibilităților, gândind optimist despre viitorul nostru comun, configurând prin acest mod de gândire o noua si armonioasă Realitate!
Imaginați-vă, că o mare parte din oameni se trezesc și înțeleg clar că totul sistemul ce pretinde că are putere și influență asupra lor este o mare iluzie. Imaginați-vă că forțele oculte, care ne tin subjugati în  matrice deja ne au parasit în plan subtil, energetic și nu mai au nicio putere asupra mentalului nostru, iar în acest moment  iși fac bagajele și în plan fizic, material.
Faceti aceasta vizualizare chiar acum, în timp ce citiți aceste rânduri;
repetați-o zilnic, ca pe Tatăl nostru;
mențineți această imagine în fața ochilor, în culori și imagini vii, în fiecare seară, înainte de a adormi.
Si mai ales, faceți-o atunci, când vedeți vreo nedreptate din partea lor!
Mulțumiți-le pentru experiențele necesare, trăite sub formă de lecții si conduceți-i mental către pensionare și ieșire definitivă din Realitatea voastră. Atenție, trebuie sa faceți asta la nivel de gândire 4D, adică fără niciun pic de agresivitate sau revoltă.
Ei trec acum printr-o agonie, încercând sa se mențină pe poziții măcar încă pentru un timp, încercând cu disperare toate mijloacele posibile și imaginabile. Nici măcar nu e vorba de o prelungire a vieții lor în acest plan, e doar un răgaz de timp înainte de trecerea în neființă.
Este acum în puterile noastre sa ne reunim cu toții în plan subtil, pe rezonanța unică a gândurilor și intențiilor comune de ieșire din prizonierat și mult-așteptata liberate și armonie se vor instaura pe planeta noastră. Acesta va fi micul, dar foarte importantul nostru aport personal la trezirea Omenirii!
Iar aceasta eclipsă de Luna din 5 iulie ne oferă o șansă unică de a face un update rapid calităților personale native, în ideea unii salt pe scara evoluției spirituale. Dacă vreți, un ajutor Divin pentru a ne grăbi trezirea și ascensionarea vibrațională
Dacă  vom cultiva în mod activ în noi cele mai importante trăsături pozitive ale Lunii in Capricorn, orice limitări din exterior ce vor veni în perioada următoare, vor avea asupra noastră un impact minim, deoarece acest lucru cu noi înșine în aceste zile ne va transfera pe o linie temporala paralela, mult mai armonioasa.
Vom observa cum viața efectiv ni se umple de situații incredibile și sincronizări de-a dreptul magice (și știu atât din experiența proprie, cât și din discuțiile pe care le am în timpul terapiei, că mulți dintre voi deja ați început sa experimentați aceasta nouă Realitate 4D).
Haideți așadar să facem conștient trecerea de la focusarea atenției pe aspectele negative ale Lunii în Capricorn,către cele benefice și constructive.
  Putem face acest lucru, analizând arhetipul femeii cu Luna în Capricorn -care e  domiciliul feminin al planetei Saturn: este arhetipul maicii starețe, dar și a mașterei – a mamei vitrege. Tipul de femeie extrem de rezervata în manifestări, cu simțurile sub control, rigidă emoțional, hiper-exigentă, autoritară, afișând o distanțare și o răceală demonstrative în comunicare, precum si o independență exagerata – un fel de joc de-a personalitatea  puternică, dură și dominatoare căreia nu-i suflă nimeni în ciorbă.
E un  tip de personalitate, care își asumă întotdeauna responsabilitatea pentru tot si pentru toate – manifestând hiper-protectivitate, hiper-exigență, hiper-control, iar acest lucru semnifică întotdeauna neîncredere în perfecțiunea Planului Divin si asumarea atributelor lui Dumnezeu de către propria persoană.
Ceva de genul: las-că știu eu mai bine decât El ce și cum trebuie făcut în această lume imperfectă! Despre asemenea persoane ne putem de multe ori crea impresia ca avem de a face cu niște bolovani fără simțuri și fără emoții, cu toate acestea, pe interior ei ar putea fi chiar  foarte vulnerabili. Pentru cei din jur pot trece total neobservate suferințele unui astfel de om, deoarece ele sunt foarte adânc îngropate pentru a nu fi văzute.
Un astfel de om își poate crea o mulțime de probleme false, care nu au nicio legătură cu starea reală a lucrurilor. Modul subiectiv de a vedea lumea prin propriii ochi și, ca urmare a acestui lucru- o mulțime de suferințe resimțite și suprimate, nu sunt nimic altceva decât niște iluzii create de mintea lui agitată. Să faci din țânțar nu armăsar, ci o întreagă herghelie – iată o metaforă potrivită jocurilor minții acestui tip de personalitate!
      Mulți dintre noi, în următoarele două săptămâni de după eclipsă vor resimți o tendință lăuntrică de a fi mai rezervați în manifestarea emoțiilor, de a afișa la exterior o imagine  rece și distantă în relații, dar alimentând emoțional adevărate telenovele mexicane dramatice în interiorul propriei minți, până la paroxism.
Vom prefera cumva să rămânem singuri, față în față cu puhoiul grijilor și zbuciumărilor noastre interioare ,ce va tinde să iasă de sub control.
În situația dată, mai devreme sau mai târziu, se poate produce în noi o explozie; și aici trebuie să ne amintim și să conștientizăm, că în perioada Coridorului de eclipse trebuie să avem foarte mare grijă cu orice manifestări emoționale negative, deoarece consecințele vor fi greu de estimat, darămite de reparat. E important să învățăm să ne stăpânim și dirijăm către ceva constructiv energia emoțională.
Ca o recomandare pentru toate persoanele care au tendința de a dramatiza și de a lua  viața și provocările ei mult prea în serios: încetați imediat să mai faceți asta!
Jocul conștient de-a Viața poate fi o aventură și o experientă emoțională extrem de captivantă, pentru care voi, ca suflete, ați venit la trup aici, pe Terra – pentru a trăi pe propria piele această aventură intensă. Chiar voi v-ați dorit asta, doar că ați uitat!  🙂
Jocul conștient de-a Viața este chiar acea ușă pe care o căutăm de atâta timp, ușa prin care putem intra în noua Realitate pozitivă din dimensiunea 4.
Rețineți asta sau, și mai bine – notați-vă undeva la vedere această idee, pentru a vă reaminti permanent !
Activați-vă latura ludică, jucăușă a firii, spontanietatea copilărească; aceste calități vă pot ajuta foarte mult să depășiți o mulțime de momente complicate ale vieții;
Vă spun din experiență proprie : învățați aceste trăsături, dacă nu le aveți nativ,sau reamintiți-vă dacă le-ați uitat, observând comportamentul copiilor sau al nepoților voștri – acea sinceritate spontană și inocentă, acea bucurie neîngrădită de a trăi clipa; efectiv, dați “în mintea copiilor”, jucându-vă mai des cu ei,folosind jucăriile lor, adoptând limbajul lor, dacă se poate măcar câte un pic, zilnic! ”Vă rog, gustați din acest pahar, domnule Lup! Da, prințesă, mulțumesc, este delicios!” :))))
Amintiți-vă de perioada în care erați copil. Un copil ce explora lumea cu ochii arzând de curiozitate, interesat de tot ce se petrecea în jurul lui, plăcerea descoperirii unei lumi fascinante – cu natura și fenomenele ei, cu felul în care funcționează lucrurile, etc. Așa reușim să re-trezim copilul inocent și curios din noi și în același timp, să împingem undeva, într-un colț, părintele sever și exigent din noi – cel care ne otrăvește de atâtea ori bucuria de a trăi prin scenariile terifiante de viitor,pe care și le imaginează cu mintea lui agitată.
Și încă câteva idei, cu care sper să rezonați(dar și mai bine, să le notați:
– să devenim în următoarele 2 săptămâni un observator conștient;  în esență , un jucător conștient în această întrupare.
– să creăm în interiorul vostru un consilier Optimist imaginar; pentru că un Utopist auto-creat, care ne-a ocupat demult tot spațiul mental (și de care tebuie să scăpăm), deja avem.
Cu ajutorul lui , egregoarele astralului inferior pompează din noi energie la greu, în momentele de revoltă și suferință. Dacă vrem să fim furnizorul lor de hrană  în continuare,  e alegerea noastră – unde să ne aflăm, cu cine să rămânem și pe cine să hrănim!
Dacă totuși, vă doriți un alt destin, o altă linie temporală – începeți să vă mențineți gândurile în curățenie și ordine. Și aici, la transformarea realității interioare de la melodrama mexicana la una pozitivă și benefică, vă va ajuta Optimistul! El, în colaborare cu Îngerii și Ghizii voștri spirituali va demara o curățenie generală în capul și mentalul vostru, contribuind la creșterea vibrației interioare, astfel, încât nicio entitate e joasă frecvență să nu mai poată ”închiria vreo mansardă” din spațiul vostru energetic.
Și în încheiere, încă o mică recomandare: Dacă în perioada următoare personal vă simțiți echilibrat/ă, dar cineva din cei apropiați vouă manifestă caracteristicile Umbrei Lunii în Capricorn – doar nu uitați – este doar o influență planetară, nimic personal. Cea mai bună atitudine în acest caz – detașați-vă , lăsați omul în pace și nu reacționați nicicum, ci mai bine ocupați-vă de propria creștere spirituală; telepatic cei dragi vouă vor primi toată informația la care aveți voi acces: iar când va veni, conform Planului Divin momentul potrivit pentru ei – se vor trezi și o vor primi instant. Un singur lucru îi puteți spune în astfel de momente tensionate : te las în pace acum, când poți și simți, putem vorbi: ușa mea e deschisă întotdeauna pentru tine. Această atitudine are efect de bumerang: de îndată ce vă detașați de un om și îl lăsați în voia lui, pe principiul legii stringurilor informațional-energetice, el va fi instant atras către voi.
Nașterea Lumii Noi, by Larisa Milina
Nu uitați dragilor, că uneori, sub influența energiilor puternice ale Eclipselor se descuie și se deschid larg până și cele mai grele și mai inaccesibile porți – cele care până atunci păreau ferecate definitiv pentru voi.
Eclipsa este o posibilitate extraordinară pentru a vă realiza cele mai îndrăznețe și aparent imposibile planuri – CU CONDIȚIA, ca și voi să munciți conștient în acestă perioadă la propria schimbare, în colaborare directă cu Îngerii și Ghizii voștri spirituali  din planurile subtile!
Și vă mai reamintesc ceva foarte important:
fiți ÎNTOTDEAUNA Optimiști în gânduri! Credeți cu tărie că în viața voastră, în viețile celor dragi, în lumea în care trăiți totul va fi bine! Și că totul este în mâinile noastre…și chiar mai mult de atât: NOI,CIVILIZAȚIA UMANĂ SUNTEM PRIORITARI  PE TERRA. În spatele nostru se afță o imensă armată a IERARHIEI DE LUMINĂ A CREATORULUI.  O armată de ordinul sutelor de mii , ce depășește numeric Celelalte forțe.
Curaj, nu suntem singuri! Eclipsă conștientă vă doresc!
Cu cele mai bune gânduri, Masha Alla.

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com