Construiește-ți propria realitate. Altfel, cineva o va construi în locul tău.

Previziuni astrologice

Prognoză astro-energetică pentru octombrie 2020

Hits: 0

  Se spune că o nouă viață începe în momentul în care înăuntrul nostru nu mai există loc pentru cea veche.

Nu voi interpreta azi configurațiile planetare. Să trecem la limbajul obișnuit, ca mai clar de atât să nu se poată : nici cu facilitățile, nici cu urgentările, nici cu poziția privilegiată, nici cu fofilările, nici cu manipulările, nici cu pieile de oaie peste cele de lup nu ne va merge între cele două Luni Pline, din data de  2 și 31 octombrie!
Disciplina, acceptarea fără revoltă a lumii  “as is”, concentrarea maximă pe propriul drum – iată temele centrale ale lui octombre 2020.

Pe plan personal.
Da, vom fi testați pentru abilitatea de a păstra distanța, și nu din cauza virusului, ci pentru că este timpul să ne verificăm atât integritatea propriilor granițe, cât și capacitatea noastră de a respecta granițele celorlalți. Capacitatea de a accepta alegerea făcută de altă persoană, pur și simplu! 

Nu încercați să-i convingeți pe ceilalți că aveți dreptate, nu impuneți perspectiva voastră asupra vieții cuiva . Oamenii se vor agăța cu înverșunare de viziunea lor.

Nu vă blocați în transformarea altora, chiar dacă simțiți că unii se autodistrug sau merg într-o direcție greșită. Sau că stagnează în vechi, pentru că este atât de convenabil pentru ei. puteți exprima părerea, dar atât! Alegerea este a lor. Dacă vă implicați, atunci fiți pregătit pentru consecințe. Puteți fi târât în ​​jos împreună cu ei, jucând un dramatic rol secundar într-o piesă străină 

Așadar, fiecare alege acum de unul singur, pe proprie răspundere – iar Universul, fredonând pe sub nas, își notează într-un carnețel cine și ce a ales, pentru ca apoi, într-una din zilele acestui octombrie agitat, să prescrie fiecăruia câte o “rețeta”.

O avertizare de cod portocaliu pentru  fanii aventurismului emoțional,  obișnuiți să trăiască sub motto-uri de genul „Frânele au fost inventate de lași”, „Cine nu riscă, nu bea șampanie”, „Totul este posibil, trebuie doar să vrei cu tărie”, – Universul a pregătit pentru ei în această perioadă  o  “greblă stelară” magică. Adică: calci pe ea – și tot cerul se umple cu stele verzi, deodată! 😀

În plan social. Începând cu vineri ,  prima Lună Plină a lui octombrie începe să “balanseze” câmpul informațional-energetic , mărind câte puțin amplitudinea. Sarcina ei este de a pregăti Câmpul pentru transformările care vin.

În octombrie, se va desfășura o bătălie între energiile planetare vechi și cele noi. Va afecta acest proces pe toată lumea, dar într-un mod foarte neobișnuit sau, mai corect spus, într-un mod nou. Ca să explic:
Negarea bunăstării ca bază a vieții este cauza deficitului, a lipsei, care la rândul ei, naște nevoia  de aplicare a forței fizice. Așadar, această forță fizică, activată de lipsă, va încerca să își afirme propria Realitate, declarând război energiei Abundenței. Vom asista la un spectacol foarte grăitor dintre un „rău” în agonie, dar cu o imagine creată teribilă, împotriva unui „bine” în fapt neobișnuit de puternic, dar abia perceptibil ochiului . 

Golul se va lupta cu Plenitudinea și Dreptatea  cu Strâmbătatea, exprimându-ne metaforic.

Arată foarte fabulos și cinematografic totul dacă ne uităm la evenimente per total. Dar, dacă ne focalizăm pe detalii separate,  există riscul de a ceda la frică.
Așadar, în următoarea perioadă, “ceva” ne-ar putea amenința pe noi, țara sau întreaga lume. Acest “ceva” se  va agita și  se va umfla  foarte tare  în pene, va zdrăngăni demonstrativ cu armura de război și-și  va agita prin fața ochilor noștri pumnii strânși a amenințare. Multor oameni le va fi deviată atenția  către percepția acestui proces, motiv pentru care ei se vor implica în luptă. 

Astfel, prin această implicare, acești oameni vor crea evenimente cât se poate de reale în viețile lor. Și da, ei pot trece prin experiențe foarte dureroase. Adică nu că vor trece  – chiar ei vor CREA  astfel de experiențe!

Diferența dintre a trece prin și a crea o experiență va deveni evidentă în octombrie (pentru cei care doresc să o vadă) . Faceți eforturi să NU vă îndreptați atenția asupra detaliilor dramei! Doar atunci veți reuși să distingeți firul scenariului personal  de viitor, care vă va conduce către un final optimist.

De cealaltă parte, acei oameni care consideră Bună-starea și refuzul fricii  drept baze ale existenței lor, cei care se unesc deja, în cadrul noilor energii planetare –  acești oameni vor fi pur și simplu spectatori ai unei povești/drame străine.

 Dacă faci parte dintre aceștia,  vei putea să te convingi în perioada următoare că starea ta de „totul este bine!” nu numai că va depăși orice frică , dar va fi și singura opțiune de viitor posibilă.

Când ceva îți trezește un sentiment de teamă, nu uita –  menține în fața ochilor  întreaga imagine a ceea ce se întâmplă. Nu te implica în niciun fel de evenimente, dacă motivul implicării e frica . Cu cât vei căuta mai atent  adevăratele motive pentru care te-ai îngrijorat, cu atât mai puțină frică va rămâne în ele.

Parcă dinadins, societatea se va strădui din răsputeri să ne angajeze pe toți în perioada care vine în divers “curse cu obstacole”, provocând în noi dorința de a lupta, de a ne revolta, de a ne face dreptate cu orice preț.
Și prin asta îndepărtându-ne de misiunea principală.
Misiunea de concentrare interioară asupra scopurilor proprii, de manifestare a disponibilități  pentru ele, de înțelegerea  lor cât mai clară și a ceea ce trebuie să investim în ele.

 Noi, cei ce dorim schimbarea, nu alegem să  luptăm – lupta ne menține în dimensiunea actuală, pe frecvența joasă a suferinței.  Noi vom crea propria noastră Lume înalt-dimensională chiar în mijlocul acestei lumi tridimensionale!
Omule, ai încredere în Planul Divin! Ești atât de în siguranță, încât procesul de distrugere a fricii îți va părea pe alocuri chiar comic.

Și nu, nu vei avea nevoie de nici o protecție externă, gen „energii benefice” de undeva  sau de la cineva, deoarece tu  însuți  ești Beneficitate în esența ta! Esența ta divină este autosuficientă, pur și simplu prin manifestarea ei în această lume.

Indiferent cât de mult te-ar provoca circumstanțele „exterioare”, oricare ar fi declanșatoarele pe care ți le vor baga ei sub nas , încearcă să nu pierzi din vedere principalul obiectiv al existenței – sufletul tău. Visul tău. Calea ta.

Cu respect pentru alegerea ta,

Masha.

 

 

 

 

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com