Construiește-ți propria realitate. Altfel, cineva o va construi în locul tău.

Previziuni astrologice

Prognoză astro pentru săptămâna 31 august- 6 septembrie 2020

Hits: 0

Luna Plină a Recoltei cade în acest an pe data de 2 septembrie.

E ultima Lună Plină cu vreme caniculară din acest an, marcând sfârșitul verii, perioada culesului roadelor binemeritate și a abundenței;

Săptămâna vine cu șanse de răsplătire a rezultatelor muncii noastre de până acum, dar  și….. de realizare a unor visuri și idei mai vechi, îngropate demult și iremediabil și pe care, dezamăgiți, am fi  preferat  să le uităm, ca să nu ne mai indispunem degeaba.

Pentru acele vechi visuri nerealizate, ușile Universului vor fi larg deschise până la mijlocul săptămânii, după care trendul va începe să slăbească.

Zilele din preajma Lunii Pline ne pot aduce în acest sens surprize neașteptate și un sincer sentiment de uimire: se va dovedi că e suficient doar să suflăm “naftalina” de pe vechile idei și proiecte,  să le mai “lustruim” pe ici-pe colo și …gata!  acestea devin valabile și  funcționale – putem să le folosim!

Principala noastră provocare  va fi să credem în realitatea acestei șanse, să credem că toată situația chiar nu este o bătaie de joc din partea Universului, nu  e un  praf de sare pe rănile trecutului, ci este materializarea noii noastre realități, pentru care ne-am maturizat,  în cele din urmă.

Poate că unele dintre visele care au murit în trecut nu au putut deveni realitate tocmai din cauza imaturității  noastre – iar acum, că am crescut,  iată că le putem readuce la viață!

Pe de altă parte, vom constata că unele proiecte mai recente, în care ne puneam mari speranțe și pentru demararea cărora am investit bani sau  timp, devin brusc irelevante, nemaifiind necesare viitorului nostru. Problema este că acestea deja au început să se materializeze – motiv pentru care mulți se vor întreba derutați: ok, ce ne facem cu ele?
Săptămâna va trezi în noi multe amintiri.

În unele cazuri e posibil să apară persoane din trecut, pot reveni stări emoționale vechi sau se pot repeta unele evenimente, care abia acum vor putea fi percepute și trăite corect.  E ca și cum Universul ne-ar da șansa de a ne corecta anumite “greșeli ale  tinereții”.
🔥
În afaceri și la muncă,  mulți vor obține săptămâna aceasta rezultate foarte bune dar,  în același timp, vor realiza că pe termen lung sunt cu un pas în urmă.

Va deveni clar, că rezultatele pe care le-au obținut au fost doar o etapă intermediară, pe parcursul căreia scopul final al proiectului a cam fost uitat.

Prin urmare, vor trebui să revină la începuturi, ținând cont de ceea ce au făcut deja și din nou, să purceadă înainte ,dintr-o poziție diferită, spre adevăratul final.

La anumite rezultate intermediare va trebui, din păcate, să renunțăm. Pe principiul că  uneori pentru a  obține Marele sacrifici măruntul.
🔥
Indiferent de ce operațiuni facem cu banii în această perioadă, singurul lucru care contează este că orice tranzacție financiară necesită un efort mai mare ca de obicei. Vrei să cumperi un bun necesar? Va trebui să alergi prin toate magazinele, pentru a-l găsi.  Vrei să-ți primești bonusul binemeritat? Va trebui să le reamintești superiorilor de mai multe ori să ți-l dea . Vrei să închei o tranzacție?  Folosește-ți toată puterea de convingere și șarmul din dotare, dacă  vrei să semnezi actele.
Și așa, în tot ce ține de bani. Ca urmare, vor veni și banii și  vom face și achizițiile cele mai potrivite, doar că va trebui să ne mobilizăm  și să facem un efort mai mare ca de obicei.
🔥
Și, că tot se apropie începutul unui nou an școlar: felicitări tuturor celor ce au legătură cu studiul! Pentru că începe o perioada foarte reușită, dpdv astrologic, pentru învățare. Fie că  vorbim despre  învățământul  academic, fie că te-ai înscris la vre-un webinar pentru viitorii maeștri-ciocolatieri sau poate la un curs pentru formare artiști în arta tatuajelor sau, fie că doar studiezi instrucțiunile de folosire ale noului tău aspirator – orice informație nouă este acum ușor asimilabilă, rămâne pentru mult timp în memorie și, cel mai important: cu siguranță vă va fi  extrem de utilă în viață, chiar dacă studați  din pură curiozitate sau doar pentru a bifa o diplomă.
🔥
Aproape(!)  orice comunicare/relaționare distrusă poate fi acum reparată. Sau  se pot reface cele pierdute. Sau veți reuși să mișcațio relație dintr-un punct mort.

Adevărat, pentru cele din urmă, va fi nevoie de acțiuni bruște, dar nu trebuie să inventăm nimic – pur și simplu, se va întâmpla de la sine. Dacă relația este pregătită pentru o dezvoltare abruptă atunci ceva se va întâmpla în această perioadă  printr-un act ciudat, poate chiar șocant – acesta poate fi un eveniment neașteptat sau o acțiune a unuia dintre partenerii de cuplu – atât de neașteptată , încât îl va surprinde  chiar și pe cel care o va comite.
Acesta este momentul consolidării legăturilor de dragoste și a oricăror relații într-o familie, nu doar a celor dintre soți. Poate fi vorba și despre relații dintre copii și părinți, sau dintre frați.  Două condiții obligatorii se vor cere: mai întâi, ca  dragostea si căldura dintre aceștia să fie încă vii;  în al doilea rând, cineva dintre protagoniști trebuie să acționeze, fie și impulsiv ori haotic – mumai să nu se ferească de acțiune
🔥
Cât despre începerea unor noi relații, cărările în perioada următoare sunt închise. Aproape că nu există noi cunoștințe promițătoare, străinii preferând să rămână străini unii față de ceilalți.
🔥
Situațiile ostile merg spre încheieri de armistiții și chiarde  legare a unor relații de prietenie. Dacă părțile sunt măcar puțin pregătite să negocieze, Universul le va da o șansă la reconciliere. Va exista o oportunitate de a ajunge la un compromis: fiecare să renunțe la ceva de dragul păcii comune. Câți dușmani declarați vor fi oare  pregătiți pentru asta?… 🙂
🔥
Timpul unei stări de sănătate stabile și calme. Vor fi desigur, anumite probleme asociate cu Luna plină, precum fluctuații extreme  de energie- fie exces cu agitație, fie somnolență totală, cu fluctuații de tensiune, dureri de cap și chiar cu temperatură, precum și cu scădere generală a pragului de durere.

Dar toate aceste stări pot  fi ușor neutralizate, printr-un regim riguros de muncă și odihnă, plus o atitudine cât mai grijulie față noi înșine. De la mijlocul săptămânii, imaginea de ansamblu se îmbunătățește, sensibilitatea scade, apar senzațiile de vigoare și predispoziția pentru un mod de viața activ.
🔥
Operațiile vor decurge bine, dar recuperarea completă va dura puțin mai mult decât în mod normal. Excepție fac tratamentele chirurgicale estetice, mai ales în zona feței, care sunt contraindicate! În schimb, perioada devine tot mai propice tratamentelor naturiste și terapiilor alternative.  Cu rezultate stabile și vizibile. Tunsorile vor fi favorabile doar luni, iar apoi , din 7 septembrie.
🔥
Odată cu venirea toamnei, casa – spațiul nostru închis, devine din ce în ce mai important pentru noi. Aproape toți vom trebui, într-un fel sau altul, să acordăm o atenție sporită  casei în care locuim, grădinii sau  locului în care muncim. Literalmente: îmbunătățiri, reparație, curățenie. Căsuța noastră are nevoie de energia mâinilor noastre! <3
🔥
Și acesta este timpul în care invocăm aspectul Divin femnin . Pe marea Mamă. Cerem ajutor în tot ceea ce este legat de sănătate, familie, dragoste, casă și,  pur și  simplu, fericire. În zilele Echinocțiului de toamnă, zeița Mamă va părăsi lumea pământească, iar întreaga natură va intra în faza ofilirii.

Dar, pe perioada Lunii Pline a Recoltei, cea care coincide cu primele zile de toamnă, Zeița ne oferă  bucurie și daruri îmbelșugate, înainte de a se retrage.

Vorbiți-i sincer, binecuvântați-o  și… trăiți prezentul, bucurați-vă de fiecare zi trăită! De fiecare zi aurie de toamnă.

Zhong-Yahg Huang , 1949. “Autumn leaves.”

Masha Alla, cu drag pentru voi.

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com