Construiește-ți propria realitate. Altfel, cineva o va construi în locul tău.

Previziuni astrologice

Venus în Fecioară 2 – 28 octombrie 2020. Bani, conduită morală și relații.

Hits: 0

La începutul lui octombrie a mai avut  loc un eveniment planetar important. De data aceasta vorbim despre frumoasa Venus, care și-a luat rămas bun de la Leu și s-a mutat în Fecioară. Este considerat că în semnul zodiacal al Fecioarei Venus se află în cădere, nefiind cea mai favorabilă poziție pentru aceasta – ba chiar dimpotrivă.

 Totuși, există în astrologie un principiu, care spune: cu cât este mai dificil la început, cu atât rezultatele sunt mai bune și mai abundente la sfârșit. În situația de față, această lege este validă.

Frecvența energetică a planetei Venus este responsabilă în general de finanțe, relații și moralitate personală. În consecință, din 2 până pe 28 octombrie  în toate aceste domenii se deschid “șantiere de lucru”, în care Universul demarează , după caz,  lucrări de : decopertare, demolare, restructurare, repoziționare …(chiar evacuare, doamne feri!) și bineînțeles că multora dintre noi aceste procese s-ar putea să nu le placă.

Totuși va cam trebui, fie că ne place, fie că nu, să ne transformăm și să ne reclădim pe alte fundații comportamentul în  sectoarele cu pricina ale vieții noastre , cărămidă cu cărămidă. Pentru că, dacă sperăm că putem ignora influențele astrale ce ne impun schimbarea și continuăm să ne opunem, ne putem trezi cu surprize foarte neplăcute.

Universul cu siguranță nu ne va lăsa să scăpăm  de lucrul cu carențele și lacunele  din zonele specificate.  Așa că Venus în Fecioară ne va cere atenție sporită la toate defectele noastre de caracter și personalitate.
Primul lucru pe care trebuie să-l facem acum, este să ne cunoaștem și să ne dezvoltăm  în plan personal.  Dar cum nu încetăm niciodată, de fapt, să creștem și să ne dezvoltăm,  va trebui ca, dintre toate domeniile care ne-au interesat până acum, să le identificăm pe acelea, în care am dori să devenim performanți, dar cărora din varii motive  încă nu le-am acordat atenția cuvenită. Și nu este deloc vorba despre dezvoltarea unui hobby. Mai degrabă, va trebui să ne reconsiderăm atitudinea față de domeniul de muncă sau studiu.

Cu siguranță, există anumite aspecte în viața noastră, pe care am fi vrut demult să le schimbăm, dar așteptam ocazia potrivită. Acum ne putem bucura: această ocazie a sosit! Depinde numai de noi dacă o vom valorifica.
Încercați să vă demonstrați seriozitatea, interesul  și implicarea în toate aspectele,  care vă ajută să creșteți în domeniul pe care îl vizați.  Cultivați-vă disciplina interioară, nu vă permiteți să vă relaxați prea mult, nu vă găsiți scuze!
De departe cea mai nocivă expresie folosită de oameni este: pot s-o fac și mâine!  Ea programează mental și paralizează voința mai ceva ca un blestem, înclină omul către inerție și lâncezeală  și anihilează din fașă orice planuri și idei de viitor.
Învățați să vă asumați mai multă responsabilitate, să nu mai depindeți de alții, să vă motivați corect. Încurajați-vă copiii, dacă vedeți că doresc, să facă față problemelor lor de unii  singuri, fără a apela la  ajutorul părinților.

Este ideal în perioada aceasta să va notați într-un carnețel  planurile și treburile  zilnice și să le urmați cu rigurozitate – timpul și spațiul vor fi extrem de receptive la energia ordinii. Astfel, în câteva săptămâni, viața vi se poate schimba mai mult decât  v-ați putea imagina.

Relațiile romantice se vor schimba și ele foarte mult, sub ochiul “de soacră” al lui Venus în Fecioară, astfel încât ambii parteneri se vor uita unul la celălalt, dar și la ei înșiși  cu ochi extrem de critici, căutându-și reciproc defecte și slăbiciuni de toate calibrele. Parcă se demarează un fel de joc cu întrebarea-miză: dar de ce stă X tocmai cu mine?… Aceste frământări arată că cuplul, ca orice organism viu, crește,  evoluează, se transformă  și….în funcție de concluzii, poate lua o decizie cu privire la viitorul comun.

În același timp, după o asemenea evaluare nemiloasă se poate trezi în noi o puternică dorință de perfecționare, de a deveni mai buni, mai atenți cu celălalt decât am fost până acum. Atenție, energia venusiană în perfecționista Fecioară ne poate duce ușor la extreme. De aceea încercați sa nu mergeți prea departe, în dorința de a satisface absolut toate cererile și fanteziile criticului interior propriu ori pe cele ale persoanei iubite – oamenii nu pot fi 100% perfecți și nimeni nu ar trebui să pretindă de la noi așa ceva.

În această perioadă, rareori vom ceda influenței emoțiilor și sentimentelor.

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să încetăm să ne complimentăm și să ne exprimăm simpatia și admirația unul pentru celălalt. Dimpotrivă.

Înainte ca Venus să părăsească semnul Fecioarei, lăsându-ne un gust amar datorită deficitului emoțional resimțit în contra-balans cu mentalul exacerbat, ar fi  ideal să ne facem o regulă din a ne încuraja cu atenție, zâmbete și remarci admirative partenerul –  de mai multe ori pe zi (cu cât mai des, cu atât mai bine!) , chiar și pentru cele mai  obișnuite acțiuni cotidiene.

La început ni se poate părea că această tactică este impracticabilă și în general, o idee proastă, dar… după o săptămână, veți observa cu surprindere cum  personalitatea celuilalt începe să strălucească, arătându-ne fațete și culori noi, neștiute până acum.

Drept urmare,  s-ar putea să vă doriți să-l susțineți în mod permanent de acum încolo în demersurile sale, prin atenție admirativă îndreptată asupra lui și prin  complimente sincere, pentru a vă putea bucura și mai departe de calitățile lui nou descoperite și de comunicarea emoțională  reînnoită.

Ultimul lucru pe care Venus din Fecioară ni-l pune pe tapet, este modul în care ne ocupăm de finanțele noastre! Da, chiar dacă sunteți o persoană foarte econoamă și strângătoare (cu arici în buzunare, cum se spune în popor :)) , acest lucru nu înseamnă deloc că acum vă puteți relaxa complet și vă puteți bucura că totul merge brici. Din contră. Controlul banilor intră acum în prim plan. 

Motivul este că atunci când Venus intră în Fecioară, în problemele financiare  încep să apară o mulțime de nuanțe și detalii, neluate până acum în calcul care bruiază ori redirecționează fluxul financiar. De exemplu, unele scheme până acum profitabile de făcut bani își pierd relevanța, dar, dacă sunteți atenți, puteți vedea imediat altele noi. În consecință, trebuie să găsiți timp și energie pentru a reorganiza și a pune la punct toate aceste detalii.

Asigurați-vă că ați  restructurat corect bugetului familiei, mai ales după toate evenimentele, cu care 2020 ne-a „cadorisit” cu atâta generozitate. Poate că trebuia de mai multă vreme să despărțiți fluxurile financiare în familie sau dimpotrivă, trebuie să începeți să adunați de acum încolo toți  banii într-o singură pușculiță. Asigurați-vă că vorbiți despre bani cu toți membrii familiei, care contribuie la buget. În paralel, puteți încerca prin acele discuții  să înlăturați toate blocajele care v-au împiedicat să discutați calm și deschis până acum despre această problemă sensibilă.

Cuplurile tinere sunt, de asemenea, încurajate să discute despre atitudinea lor față de bani, pentru că acum este cel mai bun moment pentru a înțelege modul în care persoana iubită vede conviețuirea lor viitoare împreună fără a intra în conflict.

Dacă aveți un împrumut neplătit, asigurați-vă că contactați banca și cereți  să vi se mai precizeze odată suma rămasă de plată și perioada de timp, necesară achitării S-ar putea dovedi brusc că posibilitatea de a închide împrumutul este deja disponibilă. Nu o neglijați! Este mai bine să plătiți totul dintr-o dată, dacă aveți posibilitatea, decât să purtați această povară asupra dvs. pentru o perioadă foarte lungă de timp. Controlați orice mișcare a finanțelor de pe cardul dvs, inclusiv plata servicilor către aceeași bancă și evitați plățile automate. Mai bine setați-vă remind-erul și plătiți personal. Acest lucru vă va ajutasă faceți mici economii, iar în multe cazuri să găsiți anumite pachete de servicii la tarife speciale.

Și încă un sfat banal, care o să va ajute garantat să vă gândiți de două ori la necesitatea unui  bun, înainte să-l achiziționați. Încercați să nu faceți plățile cu cardul în perioada următoare.

Venus în Fecioară nu suportă cumpărăturile haotice, compulsive, ori din acelea , cu bax-ul, cum ne-am obișnuit  să facem în ultima vreme, de frica pandemiei. Doar necesarul, doar de calitate superioară! Iar numărul banilor din portofel va fi un indicator minunat al cheltuielilor și vă va face să reduceți un pic ritmul galopant, cu card-ul în dinți,  prin mall-uri și  hipermarket-uri . Acest sfat le va fi util în mod special Shopaholicilor  care de multe ori trăiesc  peste posibilități. O toamnă cumpătată vă doresc tuturor!

Cu drag,

Masha.

 

 

 

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com