Construiește-ți propria realitate. Altfel, cineva o va construi în locul tău.

Despre mine

Cine sunt?

Hits: 0

– Cum țí-ai descrie principala particularitate, rostul tău în această lume?

– Particularitate… Nu-mi este frică de Întuneric. Nici de întunericul real, nici de cel interior.
Majoritatea oamenilor care apelează la mine se tem de Întuneric sau, din varii motive, nu au tăria necesară de a-l înfrunta de unii singuri. Ei au nevoie de ajutor din afară, blocați într-o realitate sufocantă, plină de frici, îndoieli și suferință. Îl ofer cu drag celor care mi-l cer și cu care rezonez, sub formă de consiliere holistică și echilibrare la nivel energetic.

Judecând după feedback, reușim împreună să transcedem această realitate virtuală, ștergând din subconștient fișiere cu programe limitative, dând la o parte văluri de holograme menite să inducă frica, sau create de frica însăși, pănă când Întunericul (sau iluzia lui) cedează și omul trece pe altă linie temporală, reconectându-se desinestătător la Lumină dumnezeiască.
Așadar, probabil că sunt un om, misiunea căruia este să dea curaj copilului speriat din tine și să-i alunge definitiv “monștrii de sub pat”.

Cu iubire, Masha.

1 Comment

  1. Ana

    Buna, sunt Ana și mi-e frica de durerea ce se poate ascunde in întuneric, si cu toate ca stiu ca toate trec, momentan astept sa treaca blocajul.
    Mă bucur ca am gasit acest blog, te stiu de pe Facebook si mereu imi doresc sa citesc mai mult din ce scrii, asa ca astept cu nerăbdare articolele viitoare.
    Zi frumoasa si succes 🙂

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com