Construiește-ți propria realitate. Altfel, cineva o va construi în locul tău.

Previziuni astrologice

Zile în care Luna merge în gol, octombrie 2020.

Hits: 0

Luna fără curs/direcție, Lună inactivă, Lună care merge în gol, Lună în plecare liberă – toți acești termeni înseamnă că Luna se află într-o poziție, din care nu formează niciun aspect major cu planetele, până când nu părăsește semnul zodiacal în care se află și nu intră în următorul. Acest lucru se întâmplă aproximativ la fiecare 2,5 zile.

Perioada Lunii „fără curs” este nefavorabilă pentru acele activități, care vizează rezultate concrete. Lista este destul de largă și variată: trimiterea de mesaje importante prin e-mail, participarea la un concurs, operații chirurgicale, găsirea unui nou loc de muncă, înregistrarea unei afaceri ori demararea unei afaceri, cumpărarea unei mașini sau a altor bunuri de valoare. Nu sunt recomandate nici declarațiile de dragoste și nici cererile în căsătorie. De obicei, tot ce se întâmplă pe Lună „fără direcție” nu este deloc implementat în realitate sau nu se desfășoară în direcția așteptată. Promisiunile nu sunt respectate, sentimentele nu sunt stabile sau reciproce , scrisorile  întârzie sau nu ajung la destinatar, contractele sunt la scurt timp  reziliate, cererile nu sunt acceptate, achiziția se dovedește a fi inutilă sau prezintă  defecte ascunse.

Rețineți această regula simplă: dacă doriți să se întâmple un lucru important  și influența lui să fie una constructivă, nu-l demarați  în perioada Lunii „fără direcție”.

Vă urez spor în toate cele bune!

Masha.

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com