Numerologii susțin că nașterea oricărei persoane se produce într-un loc stabilit, în niște condiții stabilite și la un moment stabilit, conform unui Plan Divin. Așadar, anumite elemente-cheie din viețile noastre au o poziție pre-determinată, exact ca rotițele unui mecanism complex de ceas, find așezate, fiecare la locul ei de către Marele Ceasornicar, pentru a asigura funcționarea impecabilă a Întregului . Acest Plan divin determină cu exactitate (sau într-o limită anume a variantelor posibile) când și la ce moment apare necesitatea producerii anumitor evenimente, cu implicarea anumitor persoane și sincronizarea cu alți factori, gen momente istorice, crize, evenimente social-politie, etc.

Un element-cheie este momentul nașterii unui copil. Uneori acest lucru se întâmplă în funcție de prognozele medicilor, alteori contrar acestor prognoze. Odată cu momentul nașterii, în câmpurile noului născut va fi codificat destinul acestuia, împreună cu potențialele încercări și bucurii prin care e menit să treacă sufletul său pentru a se îndrepta și desăvârși.

Karma, după cum știm, se referă la consecințele acțiunilor și gândirii noastre pe parcursul unei vieți, care nu se anulează odată cu moartea corpului. Predestinarea acestei vieți are ca scop corectarea greșelilor proprii din întruparea trecută, fiindu-ne create niște condiții speciale, care să contribuie maxim la repararea erorilor, la dobândirea înțelepciunii și la elevarea optimă ca și suflete.

Specialiștii în numerologie susțin că misiunea pentru care o persoană se naște și gradul ei de dificultate pot fi deslușite după așa zisele numere karmice. Numerele care indică importante datorii karmice nerezolvate în viața trecută sunt: 13, 14, 16 și 19. Unde și cum le găsim?

Numerele datoriei karmice șunt numite numere „deschise”, atunci când ele reprezintă ziua nașterii. Acesta este primul nivel Karmic.

De exemplu, o persoană este născută la data de 14.08.1975.

Un numerolog profesionist va vedea imediat în data nașterii cifra datoriei karmice 14. (Acest tip de karmă de prim nivel poate fi depășit în jurul vârstei de 50-55 de ani.)

Dacă v-ați născut la o altă dată, decât 13, 14, 16 sau 19, nu aveți numere deschise. Totuși, pot exista numere ale datoriei karmice „ascunse” în numărul de nume, în numărul de destin sau în data petrecerii anumitor evenimente din viață. Acesta este cel de-al doilea nivel Karmic. Nu se recomandă încheierea căsătoriei în zilele de 13, 14, 16 și 19. Va fi o căsnicie karmică cu toate urmările specifice.

Notă: Numerologii insistă asupra importanței înțelegerii clare că la calcularea numărului de nume ori de destin, doar ultimul număr obținut la adunare indică o datorie karmică. Dacă oricare dintre aceste numere apare în intervalele de calcul, înaintea adunării finale, acestea nu vor fi luate în considerație.

În același timp, dacă data nașterii e 13, 14, 16 sau 19, acestea vor fi un indicator al datoriilor neonorate în altă viață, suma rezultată de adunarea celor două cifre ne-anulând efectul lor karmic.
De exemplu, dacă o persoană s-a născut pe data de 16, numărul său de naștere va fi 7, dar va fi asociat cu datoria karmică a numărului 16.

Un alt exemplu: data nașterii 01.04.1961. 1 + 4 + 8 = 13. 1 + 3 = 4. Obținem numărul destinului 4, dar din moment ce subtotalul era 13, acesta este conectat cu datoria karmică a numărului 13.

Important: Dacă în data de naștere există numărul 10, el va fi adunat ca 10, nu ca 1+0!

Să presupunem acum că vrem să calculăm numărul numelui, alcătuit (un exemplu!) din două prenume și nume de familie (da, și în nume poate apărea, cum am zis, numărul karmic!)

Adunăm primul prenume. De exemplu, rezultatul este 27, îl reducem la 9.

Adunăm al doilea prenume. Am obținut numărul 16. Nu îl considerăm karmic, deoarece acesta este un rezultat intermediar. Reducem 1+6 la 7, el neamintind de nicio karmă.

Adunăm numele de familie. Obținem 21. Reducem la 3.

Acum adunăm împreună numerele celor două prenume cu numărul numelui de familie. 9 + 7 + 3 = 19. Aici obținem deja un Număr al datoriei karmice 19, deoarece acest rezultat este final, imediat înaintea definirii numărului de expresie – în acest caz, numărul 1. (1+9)

Semnificația numerelor datoriilor karmice

În general, numerele datoriei karmice ne arată că o sarcină dificilă din întrupările noastre anterioare aruncă o umbră asupra vieții prezente, introducând în ea dificultăți suplimentare, inexplicabile în contextul acestei întrupări. Conform observațiilor numerologilor, numerele datoriei karmice subliniază adevărata problemă existențială a unei persoane – ceea ce o împiedică cu adevărat să se realizeze și, dacă problema rămâne neconștientizată, continuă să creeze aceleași dificultăți, din nou și din nou.

Revenind la numerele noastre, să vedem, ce fel de datorie karmică ne indică fiecare dintre cele 4.

13. Practic, în toate sistemele de credințe acest număr are o conotație energetică negativă. El ne indică faptul că în viața trecută persoana a fost egoist[ și nu a trăit în conformitate cu Legile Divine, plăcerile de orice fel fiind o prioritate. Cel mai probabil, nativul nu și-a pus niciodată problema propriei misiuni pe pământ sau cum ar putea fi util celorlalți. Iar dacă s-a întâmplat să o facă, lucrul început nu era dus la bun sfârșit. Într-o altă existență persoana a încercat să transfere responsabilitatea, chiar și pentru propria viață, pe umerii altora. Nici nu se punea problema să își asume vreo responsabilitate pentru alte persoane din jur. Ea s-a concentrat egoist doar pe propriile interese (1) și a făcut numai ceea ce nu necesita prea mult efort (3), lăsând toată munca grea celorlalți, cauzând celor dragi o suferință nemeritată. Pe bună dreptate, în acest caz se configurează imaginea unui copil răsfățat și egoist, care a trăit toată viața pe totul de-a gata.
În această întrupare nu i se mai oferă atât de multe oportunități de a se bucura de viață. O persoană cu datoria karmică a numărului 13 întâlnește foarte multe obstacole în viața ei – cu mult mai multe decât alte persoane în circumstanțe similare. Nativul trebuie să muncească din greu, pentru a obține un minim succes. Principalele calități pe care e necesar să le învețe sunt hărnicia, dragostea pentru muncă și capacitatea de a nu abandona niciodată un proiect început la jumătatea drumului; greutățile pe care le întâmpină la muncă să nu fie percepute ca probleme, ci ca obiective ce trebuie atinse; întâmpinând un asemenea obiectiv dificil, să nu cadă în victimizare și să nu paseze responsabilitatea în spatele altcuiva, ci să găsească în interiorul propriei ființe putere, responsabilitate și determinare să ducă lucrul la bun sfârșit. Va mai fi important să mențină o ordine în viața lui. Haosul, confuzia de orice fel va reduce semnificativ eficacitatea eforturilor.

Nativul mai are nevoie să dezvolte o înțelegere clară a faptului că este imposibil să realizezi în viață totul și deodată. Mai întâi va trebui să învețe focusarea pe un singur obiectiv pentru atingerea căruia să depună tot efortul de care e capabil. Să gândească un plan pentru implementarea lui. Și numai după atingerea acestui obiectiv, să se focuseze pe următorul. Politica pașilor mici – iată drumul lui karmic.

După ce o astfel de persoană a învățat să își asume responsabilitatea pentru viața sa, se poate gândi cum să-și răspândească influența asupra celorlalți. Nativul trebuie să înceapă să-și asume responsabilitatea pentru alții – pentru soț/soție, copii, etc. Așadar, aceasta este calea trecerii numărului 13 din Legea Karmei în Legea Iubirii.

14.Acest număr ne spune că în ultima întrupare, o persoană a încercat, cum spune o vorbă din popor, „să sară mai sus de propriului creștet.”

Nativul nu a folosit sau a folosit greșit libertatea acordată. Poate, în loc să călătorească, să exploreze lumea, a muncit din greu, mânat de setea de recunoaștere, poziție înaltă, blocându-și toată familia, anturajul, etc în realizarea acestei ambiții personale. Avem de-a face cu o karmă pe orgoliu, o anumită atotputernicie, pe care persoana era convinsă că o deține. Scopul cât mai înalt, gloria cât mai mare a fost tot ce conta în viața trecută pentru un astfel de nativ . Aflat în drum spre atingerea respectivului scop măreț, acesta s-a sacrificat atât pe sine, viața personală cât și pe a celor dragi.

Îmbrățișând un obiectiv atât ambițios și greu de atins, nativul nu observa deloc cum se derula în jurul lui viața reală. Asta producea suferință corpului și sufletului său, dar și tuturor celor din familie, care erau nevoiți să îi fie alături. Atunci când se confrunta cu dificultăți care îl împiedicau ori îl distrăgeau de la țel, persoana manifesta intoleranță, furie și agresivitate puternică la adresa oricui îi stătea în drum pedepsindu-și drastic anturajul. În prezent, este important să se lucreze cu aceste programe latente de violență din caseta karmică.
De asemenea, persoanelor cu o astfel de datorie karmică le este indicat să își cultive în permanență simțul măsurii și smerenia în fața Creatorului.

Numărul Karmic 14 îi arată nativului cât de important este să învețe să-și reducă din orgoliu. Să nu mai încerce să își asume rolul lui Dumnezeu. Să învețe să fie o persoană blândă, amabilă care are nu doar scopuri benefice de atins, ci și timp să guste în fiecare zi, alături de familie și prieteni, din viața simplă cu micile ei bucurii. Este important să se gândească la cei din jur, la cum se simt aceștia alături de ei. În niciun caz să nu se folosească de acești oameni pentru a-și atinge propriile obiective.

În această viață, o persoană cu datoria karmică 14 va fi supusă unui test- caleidoscop de circumstanțe în continuă schimbare, evenimente neașteptate, modificări bruște ale condițiilor de viață etc. Existența unui astfel de nativ se poate derula de multe ori foarte haotic.

Va trebui să învețe să se controleze pe sine, pentru a atinge stabilitatea emoțională interioară. Atunci când în viața sa apar evenimente neașteptate, el nu ar trebui să „arunce frâiele”, plonjând în haos, ci să învețe să nu-și piardă viziunea asupra obiectivelor, să continue să meargă pe drumul său și să învețe să nu se răzbune pe cei din jur pentru eșecurile proprii .

Cheia succesului pentru titularul numărului de datorie karmică 14 este să se dedice, dacă dorește, oricărui obiectiv înalt, dar de data aceasta nu pentru a intra în manualul de istorie, fizică, muzică, etc, nu pentru a primi o statuie, un premiu (Oscar, Nobel, Pulitzer..un Mercedes de serviciu cu șofer și vacanță în Bali..mai ziceți voi! ), sau orice altă formă de recunoaștere și adulație, ci pentru a găsi sensul divin al vieții sale. Atunci inima îl va scoate din orice confuzie și îl va ajuta să nu piardă cursul, atunci îi va fi mai ușor să nu se blocheze în abisul ispitelor.

 

16.Singurătatea îi urmărește pe cei cu numărul datoriei kamnice 16. Li se mai spune și „amanți karmici”. Acest lucru se datorează egocentrismul din viețile anterioare, cu accent pe implicarea în multiple aventuri amoroase ilegale sau inacceptabile din punctul de vedere al societății, aventuri care au produs suferințe unui număr mare de persoane. Aceștia au fost bărbați și femei care au profitat în mod fățiș și direct de dragostea și încrederea partenerilor, iubiților și a oricăror persoane, cărora le erau dragi. Ei înșelau, distrugeau familii, luând partenerii altora fără remușcări, uneori practicau cu succes, datorită unei frumuseții și carismei puternice, „cea mai veche meserie”, zdrobind inimi. Din cauza unui asemenea comportament, sufletele celor apropiați au suferit îngrozitor. Acești nativi erau extrem de atașați de patimile trupești și erau gata să sacrifice multe pentru a le obține.

Un asemenea comportament karmic are în viața actuală următoarele consecințe:

  • singurătate interioară, persoanei fiindu-i greu să stabilească relații cu adevărat calde, sincere, cordiale cu cineva, fiind mereu „afundată” în ea însăși, în centrul propriilor griji.
  • imposibilitatea de a stabili o conexiune spirituală de lungă durată cu sexul opus
  • imediat ce încearcă să stabilească o asemenea conexiune, încep să se manifeste în mod spontan criticismul, narcisismul, firea capricioasă, iar ca rezultat suferă toți, inclusiv nativul. O altă opțiune pe care o alege este abandonarea celor care îl iubesc.
  • problemele de comunicare apar și între nativ și familia lui, existând multe certuri și neînțelegeri.

    În această viață, pentru o persoană cu datoria karmică 16 este foarte important să învețe focalizarea pe conexiunea spirituală cu alte persoane, și nu pe conexiunea senzuală. Cheia succesului acestui număr al datoriei karmice vine, de asemenea, prin smerenie, altruism și modestie. Nativul trebuie să evite orice manifestare de egoism, să învețe să pună interesele persoanei dragi deasupra intereselor proprii. Dificultatea constă în faptul că, folosindu-și capacitatea sa excelentă de analiză, acesta poate găsi cu ușurință o mulțime de defecte și neajunsuri în oricine și atunci, din punct de vedere al valorii, pune automat alte persoane sub sine.
    • Aceasta este capcana numărului 16: urmând acest tipar karmic, o persoană poate ajunge în cele din urmă la un sentiment profund și fără speranță de singurătate. Nativul trebuie neapărat să învețe să pună accent pe comunicarea de la suflet la suflet, să se dezvolte din punct de vedere spiritual. Pentru a-și eradica propriul egoism în timp ce comunică cu cineva, e necesar ca nativul să fie prezent cu mintea, să se concentreze permanent pe ce transmite interlocutorul la adresa lui, să-și controleze senzualitatea, carisma și dorința de seducție, ce i se pot activa automat.
    • Un astfel de comportament îl va ajuta să-și plătească mai repede datoria karmică și să scape de suferința singurătății. Ideal ar fi ca acestă plată să se încheie până la vârsta de 27,5 de ani, pentru a găsi un partenerul ideal . În caz contrar e posibil fie să rămână singur, fie să se adapteze la un partener departe de idealul lui de ”jumătate”.

19.Datoria karmica 19 este strâns legata de ideea de putere, independență, status, rol și forță. Posibil că în viețile anterioare nativul să fi abuzat de putere ori să fi fost dependent de beneficiile pe care puterea i le oferea. Se poate să fi acționat în interes propriu fără a-i lua în considerare pe ceilalți. Se poate sa fi rănit (fizic!) pe cineva pentru a își demonstra puterea sau sa fi manifestat violență psihică împotriva anumitor persoane.

Așadar, numărul 19 indică un mare abuz de putere într-o viață trecută. Nativul nu observa nimic în jur, în afară de propriile dorințe și ambiții, nimeni și nimic nu conta cu adevărat pentru el. Imediat ce cunoștea pe cineva, începea să își întocmească în minte planuri cum să domine și să supună cât mai repede acea persoană. Lipsea acea conectare la celălalt, tocmai ceea ce face interacțiunea cu un om să fie umană.

În această viață nativul poate suferi din cauza faptului că atunci când alții intră într-un prim contact cu ei, aceștia pot avea un sentiment vag că sunt controlați și manipulați de către nativul cu număr karmic 19. Pentru a câștiga încrederea celor din jur , va fi nevoie de eforturi considerabile din partea acestora, ca să demonstreze celorlalți sinceritatea propriilor intenții. Să învețe să ofere, fără a pretinde nimic în schimb. Să nu se mire dacă la început oamenii nu îi vor crede. E, în mod clar, un test karmic.

Dacă, în această etapă ei vor manifesta smerenie și nu vor abandona eforturile de a stabili un contact sincer, fără intenția de a controla și a manipula, o conexiune cu adevărat umană, dacă vor ajuta din inimă în clipe grele, dacă vor înceta să se audă doar pe ei, considerând că doar ei știu cel mai bine totul, datoria karmică va începe să se diminueze.

De asemenea, nativii trebuie să învețe să nu-și mai impună propria părere, ca și cum aceasta ar fi singura soluție valabilă de rezolvare a unei probleme. Fiecare individ are propriul lui drum de viață și dreptul de a greși încă nu l-a abrogat nimeni! Chiar și grija pentru cei dragi la nativii cu număr karmic 19 ia forme nu tocmai corecte. Uneori aceasta nu are legătură atât cu o manifestare sinceră a sentimentelor, ci nu o formă clară de control. Ce produse să mănânce, cu ce să se îmbrace, cu cine să se întâlnească, sau cum să se exprime într-un context anume. Dacă întâmpină rezistență, va insista asupra variantei proprii, motivând că știe sau simte cel mai bine cum trebuie acționat și că insistă, vrea doar pentru că vrea să le fie tuturor bine . Uneori poate fi extrem de dificil să ajungi la o comunicare corectă cu acest gen de nativ.

Și cheia rezolvării acestei probleme este să învețe cum să interacționeze cu alți oameni, cum să primească și să ofere, fără a impune, dragoste, afecțiune, sfaturi, ajutor, împărtășirea propriei puteri și a oportunităților proprii cu ceilalți. Doar în acest mod ei vor neutraliza influența karmei precedente, putând deveni niște persoane cu adevărat fericite.

Să vă fie de folos!

Cu drag, Masha.