🔥🔥🔥 Să facem multe lucruri, să renunțăm la micile plăceri și răsfățuri, să ne curățăm- iată motto-ul zilei de azi. Zi de asceză și purificare, înainte de trecerea prin străvechiul Portal al Samhain-ului (sărbătoarea Morților, Ziua tuturor Sfinților, etc) Purificare în orice: de la curățenia casei până la post și abstinență. Ziua renunțării la inutilul acumulat.

🔥 Lucrul poate să se împotmolească chiar în momentul curățării și eliminării acelui inutil. Se poate dovedi că există mult mai multe complicații și erori neobservate decât credeați. Pentru a vă putea mișca mai departe în sarcinile și obiectivele voastre., trebuie mai întâi să eliminați toate aceste probleme, așa că trebuie să plonjați din nou, până peste cap în chestii care până mai adineauri vi se păreau rezolvate și închise. Însă doar așa va fi posibil să se lucreze în continuare pe o bază corectă.

🔥 În relații, cu cât ne manifestăm mai modest, cu atât este mai bine. Da, ne avem unul pe celălalt, mergem umăr lângă umăr, dar…fiecare este ocupat cu treburile nerezolvate proprii , fiecare suferă propria lui purificare. Acesta este o perioadă de modestie, inclusiv senzuală și emoțională.

Este recomandabil să evitați nu numai intimitatea fizică, ci și încercările de a discuta ceva intim, personal: uneori, personalul ar trebui să rămână în posesia unei singure persoane. Momentul pentru dezvoltare și pași înainte va veni curând, dar deocamdată este timpul detașării și introspecției. Apropierea Portalului ne cere eliberare cât mai rapidă și mai profundă de balast interior.

🔥 Sănătatea va fi bună, cu condiția menținerii într-o stare de liniște sufletească și o nutriție moderată. Unul dintre riscurile întregii săptămâni îl reprezintă intestinele, așa că mâncarea ar trebui să fie cât mai modestă. Dacă aveți putere și motivație pentru un mic post – și mai bine. În rest, Luna traversând în continuare semnul Racului, se mențin recomandările de ieri.

🔥Zi benefică tăierii părului.

🔥 Este bine să găsiți timp astăzi pentru o plimbare în aer liber – ideal ar fi în pădure, în mijlocul naturii. Acest lucru va calma mintea și vă va acorda la o stare de spirit conștientă.

.🔥Emisia energetică a piritei, a zirconiului, a aventurinului, a obsidianului ne vor susține pe parcursul zilei de azi.

🔥 Ziua va fi plină de semne ciudate. Este greu de descris în cuvinte, dar cel care le vede, va înțelege. Ceva ciudat, pentru care nu e nici locul, nici timpul potrivit, ceva ce nu ar trebui să existe în general, sau nu ar trebui să se întâmple. Poate că vor apărea doar la modul simbolic. Simboluri care de obicei nu sunt prezente în viața voastră. În aceste mesaje ciudate vor exista indicii și răspunsuri la întrebări.

🔥 În special în această zi, se recomandă curățarea casei de gunoaie, de lucruri defecte, de pliante, pungi, reviste vechi și alte chestii inutile. Nu este nevoie să cărați cu voi lucruri suplimentare în iarnă – veți avea nevoie să respirați liber, să vă simțiți confortabil iar energiile să curgă nestingherit în spațiul închis al căminului în care vă veți petrece iarna

🔥 Și nu uitați să vă bucurați de fiecare zi! Cu drag, Masha.

Pentru a avea acces la toate articolele Premium (inclusiv tehnici energetice) urmați pașii de aici.

Masha Alla