🔥🔥🔥 Cu cât este mai aproape momentul de Luna Plină, cu atât mișcarea energiilor din spațiul înconjurător devine mai activă. Ca și cum în mijlocul arșiței de iulie, ar fi apărut  o adiere rece, a atât de îndepărtatei toamne. Timpul curge, apropiindu-ne lent  de Sărbătoarea Recoltei.

Cele două zile pe care le avem în față poartă în sine deschideri de drumuri, într-un sens larg, metaforic al cuvântului: dacă ceva a mers mult prea încet până acum, de acum încolo ar putea să meargă  prea repede. J Sâmbăta este ziua în care Universul va da naștere  Noului -de asemenea, în sensul larg  al cuvântului.

Duminica este ziua adresării întrebărilor care vă frământă către Puterile Cerești;  putem întreba și primi răspuns sau ajutor concret în rezolvarea unei cereri, îndeplinirea unei dorințe.  

Zi în care vom fi ghidați de Sus și, mai mult decât atât –ni se vor oferi șanse suplimentare –  este important să fim pe fază, să le conștientizăm și să le fructificăm

🔥 Sâmbătă sunt posibile schimbări bruște in domeniul activității pe care o desfășurați sau a afacerilor. Cel mai probabil, acestea vor fi schimbări în bine , deși nu sunt excluse și excepții de la regulă, caz în care oamenii vor primi doar atât cât merită – adică nimic – asta dacă chiar nu au făcut absolut nimic, pentru a fi răsplătiți cu niște schimbări în bine.

În orice caz, pentru cei din prima categorie, dispare un anumit obstacol, unul care a împiedicat până acum dezvoltarea unui proiect sau soluționarea unei probleme.

Artist: George Kosinsky, acuarelă.

Duminică însă energiile se schimbă din nou, iar  treburile și proiectele te vor sili să le pui pe pauză – dar, de data asta, mai mult pentru a profita de o relaxare binemeritată  și pentru a avea timp să conștientizezi schimbările ce se produc în viața ta, decât din cauza unor noi provocări.

🔥 Relațiile interumane sâmbăta sunt pline de dorința de parteneriat și de o bucurie reciprocă de a interacționa. Aceasta este o stare atât de caldă, încât nu este nevoie să se interfereze cu ea în nici un fel: starea în sine va crea și va ghida relațiile într-o direcție pozitivă.

Duminică pot apărea factori externi în relațiile de parteneriat: oamenii, sentimentele și deciziile lor sunt influențate de alte persoane și evenimente exterioare relației. Acestea sunt influențe, care vă ajută, prin intervenția lor, să evoluați. Este bine să profitați de ele, pentru că vă ajută să canalizați evenimentele în direcția corectă.

🔥 Sănătatea sâmbătă. Mișcarea în crescendo a energiilor înconjurătoare ne activează  spiritul interior și energiile din corpul fizic, uneori fluxurile accelerând mult prea puternic,creând predispoziție către leziuni și traumatisme sau chiar arsuri, ATENȚIE.

Duminică, starea de sănătate în medie, este bună, vortex-ul energetic se mai calmează, așa că riscurile vor fi minime.

 🔥 Sâmbătă, strămoșii pot lua legătura cu noi, într-un fel sau altul : prin amintiri, scenarii de familie, prin mesaje trimise de sufletele străbunilor.  Ceva care se mișcă de-a lungul liniei ancestrale și vine din trecut. Neamul  vă poate  oferi ajutor și sprijin astăzi, dacă sunteți pregătiți să-i auziți chemarea.

 Duminică, dimpotrivă, viitorul va deveni  o prioritate: de aceea, comunicarea cu copiii vă va aduce înțelepciune și energie.

🔥 În ambele zile, după cum vedeți , vom primi câte un aflux de energie – Universul are grijă să ne aprovizioneze, ca să putem merge mai departe către lucrurile noi, ce ne așteaptă în viitorul apropiat. Simțiți puterea ce vine spre voi și ajutați schimbările sa să vă ghideze pe drumul corect!

Notă:Ce este total nerecomandat: să manifestăm milă față de cineva (atenție nu doar la persoane concrete din anturaj, ci și la fluxul de știri, deosebit de ofertant: mila direcționată către o persoană, un grup, distruge în destinatar energia  succesului și a motivației pentru victorie!

Surse de încărcare cu energie:

*Contemplarea norilor, a cerului, a stelelor, a vântului prin coroanele copacilor;

*Interacțiunea cu cristalele potrivite cu vibrația de moment ( Luna crescătoare în Scorpion )– morionul și hiacintul.

*Căutarea totemului propriu (animalul de putere)  și interacțiunea cu acesta, dacă deja îl cunoașteți;

*Exerciții pentru menținerea echilibrului, yoga; *aromaterapie; *fumigații cu pelin și salvie; * pomenirea celor plecați, cinstirea amintirii strămoșilor, *crearea unui altar, dedicat Neamului  ;

*Rugăciuni pentru eliberarea de patimi și dependențe

* Purificarea cu Foc (lumânare). Toate nemulțumirile vechi, negativitatea, experiențele, carențele personale pot și trebuie arse simbolic în flacăra unei lumânări (șemineu, foc),  după ce ați scris pe o hârtie de ce ați dori să vă eliberați. Transformările vor avea  loc la nivel fizic și energetic;

Cam atât pentru acest weekend!

🔥  Și nu uitați: bucurați-vă  de fiecare zi trăită! 😀

Cu iubire, Masha.