🔥🔥🔥 Atmosfera toridă împiedică desfășurarea în forță a energiilor. Ziua de vineri, 16 iulie ne determină să facem un pas înapoi, obligându-ne să ne oprim puțin, înainte de schimbările viitoare, ce se apropie rapid.

Multe decizii și evenimente din această zi vor fi sistate/puse pe pauză, din cauza nesiguranței sau a fricii.

🔥 La muncă, puteți deveni propriul vostru dușman, dacă nu doriți să vă schimbați. Așa că, azi va trebui să lucrați nu la chestiunile planificate, ci la voi înșivă, la identificarea punctelor slabe proprii, dar și la punctele slabe ale activității în sine. Găsiți vulnerabilitatea și rezolvați-o, în loc să dați vina pentru eșecul activității pe concurenți, pe stângăcia colegilor/partenerilor sau pe tirania superiorilor.

Totuși, va trebui să și munciți în această vineri – că doar nu o să vă consumați chiar tot timpul cu meditații la propriile carențe! 🙂 Mai mult de atât, vi se va cere să colaborați strâns și cu alte persoane

🔥 În relații, veți avea parte atât de bucurii, cât și de încercări. Mulți dintre cei care se află într-o conexiune subtilă cu o altă persoană, vor simți cum evenimentele evoluează în beneficiul relației, doar că, este important, este foarte important să renunțați la emoții și frământări inutile și să nu vă speriați de eșec, doar pentru că rezultatul dorit este încă departe.

Agitația inutilă poate afecta relațiile. Astăzi, în această sferă, atât iertarea, cât și renunțarea sunt mai dese ca de obicei. Deaceea este important să rămânem înțelepți și calmi: paradoxal, refuzurile și pierderile ne pot duce uneori fix către obiectivele propuse.

🔥 Starea de sănătate este relativ calmă. Totuși la mulți procesele fiziologice vor fi cumva inhibate. Celor scufundați în propriile îndoieli și reflecții le este afectează starea fizică. pentru că Incertitudinea mentală creează incertitudine fizică: sunt posibile probleme cu mișcarea, contracții musculare, amorțeală a membrelor sau un sentiment general de dificultate în timpul mișcării.

Există un anume sens în asta, deoarece o astfel de reacție corporală ne poate salva de greșeli ți emoții inutile sau de acțiuni incorecte.

Frumusețe: orice experimente cu tunsori, coafuri, etc sunt recomandate astăzi – ele vor fi reușite și pot influența în bine relațiile romantice. Luna în Balanță este și o perioadă benefică îngrijirii tenului și a corpului, masajelor, îngrijirii unghiilor, a tuturor procedurilor de înfrumusețare și întinerire.

Nerecomandate: extracțiile dentare, consumul de carne și ouă, (călătoriile înainte de orele 11:47) Centrul energetic al corpului sunt acum plămânii – stihia zilei fiind Aerul. Purtați-le de grijă, altfel puteți răci foarte ușor.

🔥 Sănătatea emoțională: A 7-a zi de la Lună Nouă este, în general, o perioadă de mare sensibilitate emoțională, în urma căreia oamenii simt nevoia de contact emoțional. În aceste momente, indiferența și răceala mentală pot fi deosebit de dureroase.

Ziua rugăciunii și a lucrului cu cuvântul, cu elementele, cu spiritele naturii. Dacă nu știți să lucrați cu cuvintele proprii, este mai bine să păstrați tăcerea, sau să folosiți texte potrivite, scrise de altcineva. În această zi, Universul răspunde foarte prompt la fiecare cuvânt, chiar și rostit accidental, cu voce tare. Prin urmare, nu trebuie să vorbim în zadar și, în general, se recomandă să fim foarte atenți la cuvinte – tot ceea ce se spune cu voce tare, se poate materializa. O zi potrivită lucrului cu sine, pentru a să scăpa de cuvintele „murdare”, urâte din vocabular și de cuvinte-paraziți. Nu avem voie să mințim!

În schimb, ziua este favorabilă celor care au darul creativității, asociat cuvintelor. Vă veți încărca cu energie dacă scrieți proză sau versuri – așa că, profitați de moment- Muzele Calliope, Euterpe, Polimnia, Thalia sau , poate chiar Erato, vor fi alături de voi! 😀

Alte surse de acumulare a energiei, recomandate azi: cântatul, vocalizele; drumețiile montane, călătoriile de orice fel ( cu condiția să porniți la drum după 11:47), întâlnirile romantice, activitățile în comun cu alte persoane. Cristalele protectoare, potrivite vibrației de azi: safirul, heliotropul, coralul alb.

🔥 Și nu uitați: Bucurați-vă de fiecare zi trăită!

Cu iubire, Masha.

Artist: Rafal Olbinski.