Dragilor, că tot am intrat în linie dreaptă, apropiindu-ne de cea mai complicată eclipsă a acestui an ( 8.04.2024) m-am gândit că nu ar fi deloc de ajutor , turnând porția mea de ”gaz pe foc” , adică postând informații în care să pun accentul pe pericolele posibile sau iminente, cu care este asociat acest Portal energetic în toată mass-media. Ca s-a vorbit mult( poate cam prea mult!) despre lucruri cutremurătoare, prezentând infromații care induc stări de neputință, îngrijorare și frică.
Nu am obține nimic altceva decât să contribuim la alimentarea cu energia atenției noastre a unor planuri, proiecte, evenimente, la care nici unul dintre noi nu ne dorim să fim participanți. Și nici măcar martori oculari.


Am zis că ar fi mai bine să ne axăm pe partea constructivă a evenimentului cosmic de poimâine.
Deoarece întotdeauna, chiar și în cele mai nefavorabile circumstanțe există și posibilitatea de a alchimiza Întunericul în Lumină și a construi o linie de viitor favorabilă, inclusiv în momentul unei Eclipse.

Fluxul cosmic nu are polaritate. Pe când intențiile noastre- da.

În primul rând , pentru că orice Eclipsă înseamnă demararea unui Ciclu de evenimente și crearea unor noi Linii temporale, ne putem seta conștiința pe modul ”construiește un Nou Ciclu din stare de echilibru și credință” , poziționându-ne pe direcția schimbărilor, gândurilor și acțiunilor pozitive.

Deoarece la începutul oricărei acțiuni și schimbări stă ideea + intenția de a acționa, cel mai simplu este să o facem prin AFIRMAȚII care să le conțină pe amândouă.

Nu contează ziua sau ora la care faci afirmațiile Dacă rezonezi cu ele, le poți folosi oricând, de câte ori simți, inclusiv ca o formă de rugăciune către Tatăl Ceresc.
Iată câteva variante de afirmații, după care te poți ghida sau o poți folosi pe oricare dintre acestea, dacă ți se potrivesc:

1.⭐
Eu sunt protejat/ă de orice atacuri asupra a tot ceea ce îmi este drag și a ceea ce îmi aparține mie de drept.

Iubirea din inima mea este liberă de orice ispite străine, trecute și viitoare, care o vor stinsă.
Casa mea, familia mea și fluxul meu de abundență sunt închise în fața falșilor prieteni, a răutății și a invidiei active, de oriunde și de oricând.
Știu că tot ceea cu ce sunt binecuvântat/ă și tot ceea ce sunt ca suflet întrupat și plin de daruri, mi-a fost dat de Creatorul meu în mod corect și îmi aparține de drept.
Nimeni nu îmi poate încălca liberul arbitru, dacă eu îl invoc, pentru a-mi păstra integritatea.
Din acest motiv protecția mea este puternică și impenetrabilă. Universul este de partea mea.
Așa este și așa să fie!

Sau:
2.⭐
”Eu știu că totul va fi mai bine decât îmi pot eu imagina în acest moment.
Viziunea mea despre viitor poate fi limitată de experiența mea și de insuficienta mea informare, dar Energia la care am acces și care curge prin mine este nelimitată.
Eu mă deschid miracolelor, ce vin către mine zilnic, sub forma unor binecuvântări neașteptate.
Totul în viața mea merge acum în direcția corectă și pentru Binele meu suprem.
Aşa este și așa să fie!”

Sau:
3.⭐
”Înainte de a intra în următoarea perioadă a vieții mele, eu renunț la tot ceea ce nu mai servește fericirii și mântuirii mele.
Jelesc fiecare pierdere pe care am avut-o de suferit. Accept experiența pe care această durere mi-a oferit-o, oricât de dificil a fost de dus și apoi, împăcat/ă, o las în urmă. Dobândesc libertate și ușurare!

Mulțumesc Iubirii care nu s-a stins în urma acestor încercări, Iubirii care a fost, este și va fi pururi vie și prezentă în inima mea.

De acum, îmi este deschis accesul la o nouă etapă, la o nouă cunoaștere și la o nouă înțelegere a lumii.
Drumuri noi mă cheamă și îmi dau voie să le parcurg nestingherit.
Cred cu toată puterea în faptul că pot și îmi voi atinge cele mai înalte obiective!
( POȚI ENUMERA OBIECTIVELE PE CARE LE AI PENTRU URMĂTORII ANI.)
Eu Cred în mine! Eu Cred în susținerea infinită a lui Dumnezeu și a tuturor Puterilor Cerești, direcționate clipă de clipă către mine! Această CREDINȚĂ mă ajută să construiesc cea mai bună variantă de viitor pentru mine!
Aşa este și așa să fie!”

p.s. Referitor la obiectivele pe care ți le setezi în momentul unei Eclipse de Soare: gândește-te bine ce îți dorești și ce consecințe vor avea acele obiective – pentru că puterea materializare a Portalului este foarte mare! Nu vei mai putea da înapoi sau rectifica nimic în următorii ani.
Deoarece Eclipsa se produce pe axa Berbec-Balanță, având ca temă principală Eu-l propriu, îmbunătățirea relației cu noi înșine, iar la polul opus relațiile cu ceilalți, recomand ca măcar unul din obiectivele setate să atingă această temă. Iertarea de sine, grija de sine, iubirea de sine, respectul de sine, increderea in sine și,
respectiv aceleași intenții raportate la partener, familie, etc.

p.p.s CE NU ESTE RECOMANDAT SĂ MAI FACI ÎN MOMENTUL UNEI ECLIPSE DE SOARE:
– nu intra în dispute și conflicte; în general, nu permite să fii provocat/ă;
– nu începe lucruri noi și proiecte importante; DOAR VIZUALIZEAZĂ;
– nu lua decizii majore – căsătorie, divorț, nu te transfera de la actualul loc de muncă; nu te angaja la un nou loc de muncă;
– nu împrumuta bani ;
– nu face achiziții mari;
– nu te porni în călătorii lungi;
– nu munci fizic prea mult;
– nu bea alcool;
– nu juca jocuri de noroc;
– nu îți asuma ore de muncă suplimentare;
– nu lăsa persoane noi sa intre sau să ocupe un loc important în viața ta.

Și, în sfârșit,
Pentru cei care se confruntă deja cu situații majore neplăcute , datorită unor alegeri incorecte din trecut, în care au cedat altcuiva controlul asupra propriei vieți, voi face o postare cu un algoritm separat de anihilare și revocare a deciziilor luate în stări de frică sau conștiință modificată din exterior, prin manipulare.
Este întitulat 📣Manifestul Omului Liber.
Este important să ne protejăm libertatea ca indivizi în asemenea momente, deoarece se vor face mai mult ca niciodată încercări de acaparare și supunere a noastră, ca indivizi, unei voințe externe. Iar acest text reprezintă un ANTIDOT la asemenea încercări.

✅Scrieți un comentariu: Doresc Manifestul.
Îl voi înregistra audio, dar voi posta și textul.

Cam atât. Tranziție ușoară prin Portal către o nouă etapă a vieții tale!
Să fie cu spor și credință, fără urmă de îndoială și frică!

Cu iubire, Masha. 🌹✨