”Nu m-ați ales pe Mine, dar Eu v-am ales și v-am rânduit ca să mergeți și să aduceți roade și ca rodul vostru să rămână”. Ioan 15:16

Se pare că printre noi au trăit tot timpul niște oameni cu totul speciali, cărora le-a fost hărăzit un destin aparte. Aceștia sunt predestinați să influențeze prin ceea ce fac viețile unor mase mari de oameni.

Celebritatea și succesul ca predestinare. Ce-ar fi, dacă ai descoperi că ești unul dintre cei care au nativ această informație în matrice? Ea este dezvăluită de un cod numeric, care se deduce din data nașterii printr-un calcul numerologic.

Ce este un cod?

Un cod este un principiu necesar de a fi urmat de persoana căreia îi aparține, pentru realizarea maximă a potențialului nativ.

Marele inițiat al antichității Pitagora a dedus primul acest cod al popularității predestinate, folosind o tehnică simplă și a numit persoanele care îl dețin Milieniali, deoarece codul lor personal conține 4+3 sau 4+4 cifre, în loc de 3+3 cum au majoritatea oamenilor.

( Notă 1: A nu se confunda definiția pitagoriană a Millenialilor cu așa-zișii milleniali ai generațiilor X, Y sau Z – adică, fie cei născuți între 1965 și 1994 și activi social după anul 2000, fie cei născuți între 1990-și până în prezent . Termenul a fost ”inventat” în 1987 de autorii americani William Strauss și Neil Howe)

Puțină numerologie.

Pentru majoritatea oamenilor, codul pe care vom învăța imediat să-l calculăm, este compus din șase cifre.

Și doar foarte puțini dintre noi au acest cod format din șapte, sau chiar opt cifre. Pentru astfel de persoane, primele 4 sau ultimele 4 cifre din cele 7( sau 8) vor fi întotdeauna:

1910, 2810, 2911, 3710, 3811 sau 3912.

Și aceștia sunt purtătorii nativi ai predestinării către faimă, succes și popularitate. Adevărații Milleniali pitagorieni.

Ei nu trebuie să se mulțumească niciodată cu puțin – și majoritatea chiar presimt că au un potențial mult peste normal; de parcă ar ști undeva în interiorul lor, că îi așteaptă un viitor în care numele lor va fi pe buzele tuturor.

Cu cât cifrele sunt mai mari, cu atât destinul nativului este marcat mai puternic de exclusivitate, cu atât celebritatea sa poate fi mai mare.

Trebuie să știm că acestor nativi destinul nu prea le oferă calea de mijloc – ei sunt fie în partea cea mai de sus, fie în partea cea mai de jos a piramidei sociale (da, se întâmplă și așa – ca un Millenial să aleagă celebritatea cu semnul minus, slujind ierarhiilor întunecate. Și prețul pe care îl plătește ulterior pentru o asemenea alegere, este pe măsură)

Din acest motiv, dacă ai constatat că ești fericitul posesor al Codului, este foarte important să știi cât mai multe despre potențialul tău nativ, să înțelegi în ce constă și să-l realizezi în mod corespunzător.
Despre aceste detalii ne vorbesc cifrele din care este compus și, mai ales, repetițiile de cifre. Fiecare ( de la 1 la 9) conține niște indicii despre tipul și domeniul în care succesul este asigurat)

În concluzie, chiar dacă millenialii pot fi considerați, aparent, niște răsfățați ai destinului, riscul de a avea un bilanț karmic dureros datorită testului faimei este mai mare decât la persoanele obișnuite.

Ei trebuie să-și amintească permanent să lucreze cu defectele ce le sunt specifice – cei mai mulți dintre ei au tendința să fie ambițioși, mândri, categorici, intoleranți.

Oamenii ambițioși, de regulă, își asumă cu îndrăzneală roluri de conducere și luptă pentru succes și recunoaștere. Nimic rău până aici.Problema apare cu alegerea metodelor și cu cât de empatici mai sunt cu cei din jurul lor. :)⠀⠀ ⠀⠀

CALCULUL CODULUI MILLENIALILOR:

Să luăm drept exemplu o dată oarecare de naștere : 30.01.1987.

  1. Adunăm 3+1+1+9+8+7=29 . Aceasta este prima secvență numerică a codului.

2. Adunăm 2+9=11. Aceasta este a doua secvență a codului .

2911 – am obținut primele patru cifre ale codului unui Millenial – persoană specială, predestinată celebrității. Deoarece se află în prima parte a codului, ele arată că dobândirea celebrității este programată să se producă în prima parte a vieții.

Contiunăm:

3. Înmulțim prima cifră din numărul zilei de naștere cu 2: (3x2=6) și scădem rezultatul din primul număr al codului de viață (296=23). A treia secvență a codului va fi 23 .

4. Adunăm între ele numerele care formează a treia secvență (2+3=5). Rezultatul va deveni al patrulea număr. În exemplul de față, această secvență este formată doar dintr-o cifră, 5.

Prin urmare, codul complet al celebrității pentru acest nativ este 2911 235

Dacă ar fi dovedit a fi formată din două cifre, persoana s-ar fi numit un dublu Millenial – nativ predestinat celebrității pe parcursul întregii vieți. Aceste persoane sunt și mai rare.

Alt exemplu: 26.10.1963

  1. 2+6+1+1+9+6+3=28
  2. 2+8=10
  3. 28 – (2×2)= 24.
  4. 2+4=6
    • Codul complet: 2810 246
    • Avem și aici o combinație ”câștigătoare” din 4 cifre, în prima parte a calculului: 2810. Din nou, predestinarea la celebritate este programată de Sus pentru nativ în prima parte a vieții.

Cum spuneam mai sus, cu cât cifrele ce compun codul sunt mai mari, cu atât matricea nativului conține mai multe instrumente pentru a avea un destin exclusiv. Dacă, de exemplu, codul cu valoarea cea mai mică, 1910 poate da celebritate la nivel de țară, sau de comunitate foarte mare, deja deținătorul unei secvențe 3912 are înscris destinul influenței personale și al popularității la nivel mondial ( de regulă, în nișa lor profesională: cifra 12 în coadă este indiciul unei misiuni legate de organizare. De obicei, este inclusă în codul unor oameni de afaceri foarte influenți, renumiți în breasla lor) .

Când este 11 în coada secvenței – ca la 2911, nativul se va realiza cel mai bine prin transmiterea unor informații nu neapărat prin predare, ci si prin consultanță, sau prin creații ( pictură, poezie, muzică, canale energetice la care are acces, artă oratorică motivațională, etc) Un exemplu: Tony Robbins( 29.02.1960), antrenor motivațional, instructor personal financiar. ( secvență 2911)

Când în coadă avem 10, nativul va excela în domeniul artei, a divertismentului – în general, în domenii ce aduc bucurie unui public mare (artiști, mari sportivi, etc).

Ca exemplu autohton, o avem pe Andreea Marin ( 22.12.1974), om de televiziune care s-a născut cu Codul celebrității, cu secvența 2810 în prima parte a sa. Și într-adevăr, ea și-a realizat misiunea la maxim până la vârsta de 45 de ani. Zecele simbolizează Soarele și principiile lui: luminez și inspir prin prezență, susțin și încălzesc.

De asemenea, este valabilă interpretarea că secvența regăsită în prima parte a Codului indică popularitatea scopului( misiunii) , în cea de-a doua parte a codului – popularitatea instrumentelor.

Cum ziceam , există persoane cu opt cifre în cod, adică popularitate și în 1 parte a vieții, și în a doua; popularitate și prin misiune dar și prin instrumentele de realizare.

Ca variantă de destin, aceștia întâi pot deveni celebri într-un domeniu, ca apoi această celebritate să ii ajute să devină și mai cunoscuți, dar în cu totul alt domeniu.

Și, ca o cireașă de pe tort, odată cu intrarea în mileniul III devine posibilă și nașterea unor copii, codurile numerice ale cărora vor conține secvența 4610. Dar despre aceștia și misiunea lor încă nu sunt informații concrete în conștiința colectivă.Tot ce se poate spune este că 10 în coadă semnifică misiune ( celebritate) prin transmiterea de cunoaștere.

De asemenea,fiecare cifră în parte se decodifică la rândul ei. Dar acesta este deja un alt subiect. :))

Important❗Chiar dacă ești un Millenial ”în hibernare” și citești informația aceasta lîn premieră a o vârsta adultă – ia partea bună: ai ocazia să te privești dintr-o altă perspectivă – a unei ființe cu un potențial și o misiune aparte. Iar simpla conștientizare a acestui fapt poate da un nou impuls creșterii tale personale .

Cam atât despre Millenialii dintre noi. Sper că vă va fi utilă informația.

p.s. Cu siguranță , există soluții de atragere a succesului și a celebrității și pentru ceilalți oameni, chiar și fără să se nască cu acea combinație de numere- magnet pentru celebritate, așa cum au în data lor Millenialii. Doar că perseverența, efortul depus și piedicile din calea lor vor fi cu mult mai mari.

Acestora simt nevoia să le mai dau o informație practică, pentru că este fascinant, cum numerele ne pot oferi nu numai anumite informații despre noi, ci și ne pot ajuta la schimbarea vieții în bine.

De exemplu, Sun Light în cartea sa „Numerologia cifrelor norocoase” oferă cititorilor niște coduri numerice speciale, aș putea spune chiar ”magice” , cu ajutorul cărora aceștia își pot amplifica fluxul abundenței, al succesului, al forței vitale, etc..

Dacă se repetă zilnic aceste coduri, de preferință în același timp, mentalul se reprogramează pe subiectul dorit. Am putea compara aceste coduri ale succesului cu niște mantre numerice, similare cu formulele numerice ale lui Grigori Grabovoi.

Zic să trecem de la cuvinte la fapte, pentru că ți-am pregătit câteva variante de coduri pentru testare! 😀

Dezvoltă-ți obiceiul de a recita unul dintre codurile de mai jos în fiecare zi și urmărește, ce se schimbă în viața ta.

Notă 1: Toate codurile date în acest articol sunt universale. Aceasta înseamnă că sunt potrivite pentru absolut orice persoană, indiferent de data nașterii și alte caracteristici numerologice.

Codul succesului. Repetă în fiecare dimineață de 21 de ori, timp de o lună

1 – 3 – 2 – –5 – 4 – 9 – 9

Codul atragerii Șansei. Repetă de 77 de ori, o dată pe zi când ai timp, timp de o lună:

8 – – 9 – 3 –1 – – 5 – 4 – 2

Codul Forței vitale. Repetă de 18 ori, la prânz, timp de o lună:

3 – 3 – 4 – 2 – – 8 – – – 8 – 7

Notă 2: O liniuță, înseamnă pauză de 1 sec.

Să vă fie de folos această informație, dragilor!

Pentru voi, cu dragoste, Masha.