🔥🔥🔥🔥🔥 Lumina Lunii de iulie devine din ce în ce mai intensă. Ea modifică și reconfigurează spațiul, totul pare diferit în lumina fantasmagorică a Lunii; și totuși, aceasta reconfigurare nu este o iluzie: când va răsari soarele, se va dovedi că schimbările sunt reale.

A 12-a zi de la Lună Nouă a început ieri, de la orele 19:05 și se va termina azi, la 20:17. Simbolurile ei sunt Inima și Potirul (cupa Graalului). Soarele trece în semnul lui de glorie – Leul. Cei deschiși energetic vor simți puternic, cu toată ființa lor, fluxul vibrant al Iubirii Cosmice.

În funcție de nivelul de trezire și conștiență, ziua de joi, 22 iulie, poate aduce cu ea atât distrugere, cât și noi oportunități; pentru unii ea va fi un dezastru, iar alții o vor asocia cu deschiderea unui viitor luminos. Nu vă obosiți să controlați sau să interferați cu mersul evenimentelor – acest lucru este imposibil. Rămâne să acceptați importanța și necesitatea în Voia Divină a schimbărilor din această zi și să nu vă învinovățiți cu nimic – nici pe voi, nici pe ceilalți.

🔥 Ziua permite oamenilor motivați să fie recompensați pentru eforturile lor. Iar recompensele vor fi pe măsură. Justiția spontană, acceptarea căreia, indiferent că vine ca un succes sau ca o lecție, este cheia rezultatelor viitoare! Cu toate acestea,indiferent de succese, nu trebuie să vă relaxați și să dedicați prea mult timp odihnei – activitatea conștientă este necesară, pentru a trece de la un nivel la altul și pentru a nu rata ocazii prețioase.

🔥 În relații, dimpotrivă, ies la iveală scopuri și motivații false și sunt dezvăluite situațiile în care ne aflam în iluzie, ca și cum lumina Lunii ne arăta ceva ascuns până acum ochilor noștri.

Oamenii își vor identifica azi punctele slabe – cele care îi împiedică să-și atingă obiectivele personale. Dar și punctele slabe ale partenerului, din cauza cărora atingerea obiectivelor împreună cu acesta poate deveni un drum către o fundătură.

Totuși, pentru îndrăgostiți , ziua este extrem de potrivită pentru a-și uni destinele, deoarece căsătoria va fi susținută de o energie a iubirii de o frecvență foarte înaltă.

🔥În ziua Potirului se nasc oameni milostivi.

🔥 Sănătatea poate fi afectată de influențe distructive din exterior. La cei care duc de multă vreme în spate sarcini grele sau care sunt supuși presiunilor din partea cuiva sau parazitismului energetic de mult timp, psihicul și corpul nu mai poate să suporte. Slăbiciune, tensiune arterială scăzută, cefalee și chiar isterie, lacrimi și atacuri de panică – iată efectele stresului prelungit care pot erupe azi. Din același motiv, pot apărea reacții alergice la alimente, medicamente sau…persoane.

Mantrele, rugăciunile și, în general, orice exerciții care echilibrează și vindecă centrul energetic al inimii – chakra Anahata, sunt asociate cu această zi. Enervarea, supărările sunt total contraindicate astăzi.

Din punct de vedere al creșterii, tăierea părului azi este neutră. Totuși, din punct de vedere emoțional , tunsoarea vă va da o stare de bine și optimism.

🔥Alte surse de echilibrare energetică: *orice muncă fizică, sportul, exercițiile la sală pentru mușchi- totul cu moderație; *interacțiunea cu banii- întocmirea unui plan financiar, număratul banilor, operațiuni financiar-bancare; *Învățarea, primirea și procesarea informației în special a celei spirituale, lectura; *oferirea de daruri și cadouri din suflet, actele de donație și milostenie. Celui care nu este milostiv în ziua a 12-a, poate pierde,la rândul lui, accesul la milostenia divină, spunea Brahmagupta. Cristalele protectoare potrivite: – lapis lazuli, coralul galben, sideful, perlele roz.

🔥 Tehnici terapeutice deosebit de eficiente azi: Lucrul cu depresiile; măsurători pentru aflarea adevărului în caz că este ascuns; terapii pe orice afecțiuni cardiovasculare; rugăciuni și proceduri de curățare și protecție împotriva oricărui tip de agresiune; tehnica ”Vindecarea inimii rănite” . Practicanții viselor lucide pot pune întrebări și primi răspunsuri clare.

🔥 Și nu uitați: bucurați-vă de fiecare zi trăită!

Cu iubire, Alla Masha.

Sursă imagine: Internet.

p.s.Dragii mei cititori, peste câteva zile, mai exact de la Luna Plină (sâmbătă 24 iulie 2021, această rubrică (Previziuni astro-energetice zilnice) va fi disponibilă doar abonaților acestui blog. Abonamentul vostru (unul modic, consider, 5 Euro/lună sau echivalentul a 25 lei, pentru cele 30-31 de articole scrise lunar) îmi va susține motivația de a împărți cunoașterea tuturor doritorilor, echilibrând karmic relația dintre noi, efortul și energia investite. Pentru cei ce doresc mai mult decât recomandări zilnice, pt a fi în flux cu Universul,, voi crea pe viitor un alt tip de abonament, în care voi adăuga accesul la practici și meditații pe probleme concrete, terapii de grup, etc.

Viitorii abonați la această rubrică, rog să-mi trimită mesaj pe blogulmashei@gmail.com , la care să atașați o dovadă a plății abonamentului.

Cont Revolut la nr. +40728383930 , Alla Topala, sau

IBAN : RO71 BREL 0005 5044 8574 0100 (plăți în LEI făcute din țară), beneficiar Alla Topală

SWIFT: LT36 3250 0859 1470 4009 (plăți în LEI și EURO făcute din afara țării), beneficiar Alla Topală

Vă mulțumesc tuturor pentru aprecieri și sper să punem împreună bazele unei comunități online minunate. Voi fi fericită să împărtășesc cu voi informațiile și experiența mea!