🔥🔥🔥Ziua se aseamănă oarecum cu cea de ieri: același calm binevoitor, dar reținut, cu respectarea bunelor maniere, aceeași susținere și interacțiune reciprocă, în limitele bunului simț. ”Comme il fou”. Simbolurile ei: Ciorchinele de struguri, Clopote.

🔥 La serviciu sau în afaceri cel mai bine este să vă concentrați asupra chestiilor ”locale,” ce pot fi finalizate rapid. Tocmai pentru că există persoane ce vă pot ajuta pe moment. Ele sunt gata să vă susțină acum, dar nu pot și nu vor să rămână mult timp. Dar, cu toate acestea, puteți găsi astfel de ajutoare foarte binevenite și, de asemenea, trebuie să îi ajutați și voi astăzi pe alții, fie și din mers.

Sarcinile, chiar și cele scurte, vor necesita o atenție sporită și mult efort. Concursurile și diferitele competiții sunt deosebit de benefice și stimulante din punct de vedere energetic în această zi. Cel care nu se menajează și dă totul – câștigă. Totul este logic.

🔥 În relații se poate pune problema stabilirii limitelor. Cu ”vampirii energetici” ce poartă masca bunăvoinței, cu fostele persoane din cercul nostru intim de prieteni cu care nu mai rezonăm, cu cei, pe care nu este de dorit să-i expulzăm așa, pur și simplu. Pentru că starea de spirit mai ”protocolară” a zilei necesită politețe și poate, necesitatea păstrării comunicării viitoare cu cei care azi ne încalcă limitele (pentru orice eventualitate) – mai ales dacă vorbim de parteneriate și asocieri la locul de muncă. Va trebui să venim cu niște scuze plauzibile și să scăpăm elegant de oamenii insistenți sau toxici. Dar, puțin mai târziu, atunci când vom aduna toate informațiile și vom separa conexiunile utile de cele nocive/abuzatoare. Atunci, unele nu numai că pot fi eliminate, ci efectiv măturate și puse pe făraș; dar acum încă nu este momentul, trebuie doar să observăm.

🔥 Sănătatea vă va permite azi să vă mișcați mai mult, iar această mișcare vă va îmbunătăți starea fizică și emoțională. Este ideal să mergeți la un antrenament de înaltă calitate; dar orice mișcare după puterile voastre vă va face foarte bine astăzi: fie că este vorba de o oră de dans, marș forțat, gimnastică, înot … Orice lucru care vă depășește ușor capacitatea voastră aparentă de efort. Ca o reamintire a faptului, că întotdeauna avem mai multă putere decât credem!

ЗОДИАК : 11/04/17

Luna în Berbec sensibilizează zona capului și a ochilor. Este contraindicată orice itervenție chirurgicală în zona capului, sau a ochilor. De asemenea, este mai bine să amânați vizita la dentist și coafor pentru altă dată. Evitați să consumați cantități mari de băuturi alcoolice, ceai, cafea. Mai bine să le înlocuiți cu apă curată.

Trebuie să fiți foarte atenți atunci când manipulați focul, explozibilii și orice obiecte care taie sau înțeapă, precum și la drum – atât ca pieton, cât și ca șofer.

🔥 Ce mai este benefic azi? Repet- să vă mișcați în orice fel – să vă deplasați undeva, să vă mutați, să rearanjați și să mutați dintr-un loc în altul lucrurile, pentru a pune în mișcare energiile stagnante din spațiul vostru înconjurător. Chiar și transferul de fișiere de pe un computer pe altul va fi foarte util. Schimbarea energiei spațiului va duce la schimbări și reorganizări benefice în viață. Pietrele potrivite celei de-a șaptesprezecea zile lunare sunt ametistul transparent, ochi de șoim, zirconul.

🔥 Zi favorabilă încheierii căsătoriilor – care se va menține mult timp pe sentimente de iubire reciprocă.

🔥 Este important ca cei singuri să acorde o atenție sporită viselor. Dacă vedeți un vis miercuri, adică dacă v-ați culcat până la miezul nopții, atunci vă puteți vedea în vis potențialul partener- bineînțeles, dacă setați această intenție înainte de a adormi.

🔥 Și… toată lumea va beneficia la maxim azi, ca și ieri, de efectele revigorante ale muzicii și (aleluia!) de mâncărurile dulci – care astăzi se transformă integral în energie :))) Așa vă veți crește energia interioară și îmbunătăți starea de spirit.

🔥 Bucura-te, suflete, de fiecare zi trăită!

Cu drag, Alla Masha.