🔥🔥🔥 O zi a intuiției, a reactivării memoriei și a învățării. Ne reamintim trecutul și învățăm din el. Ziua în care putem fi nu doar inteligenți, învățând din propriile greșeli, ci și înțelepți, pentru că vom conștientiza lucruri, privind la greșelile altora. Intuiția și experiența ne vor permite să facem față problemelor, atât celor din trecut, cât și celor viitoare.

🔥 Chiar dacă, tradițional, ziua de luni este considerată una dificilă , astăzi ea vine cu un flux pozitiv de energie, care ne permite să atingem cele mai îndrăznețe obiective – cei care le avem, desigur. Luna crescătoare declanșează anumite programe de înnoire, restartare, idei noi, propuneri, inclusiv în plan financiar, în cariera în general și în special în acele domenii care au legătură cu creativitatea. Venus face astăzi cuadratură exactă cu Nodurile lunare, împingându-ne să căutăm noi canale de comunicare, noi legături umane pentru a ne duce la îndeplinire planurile.

🔥 Relațiile sunt dificile și vom simți că facem un fel de slalom, evitând diverse subiecte sensibile, crize de egoism ale partenerului, atitudini critice, dorință de a face totul numai după bunul plac, pentru a menține relațiile într-o zonă de liniște. Aparent există toate oportunitățile de comunicare și dezvoltare, dar ceva le împiedică. Situația este dată tocmai pentru a putea analiza atitudinea partenerului,precum și pentru analiza propriilor acțiuni, aspirații și dorințe. Înțelegerea motivelor acțiunilor proprii, dar și a celuilalt vă va permite să construiți mai înțelept relația pe viitor.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Artist: Nicolas Roerich

🔥 Sănătatea este marcată de o stare de oboseală înfrigurată. Trebuie să aveți mare grijă la vântul rece, umezeala și alte manifestări ale toamnei: răcelile și virușii nu se vor lăsa prea mult așteptați – de îndată ce corpul lasă garda jos, vor începe atacul. În această zi, în general, este mai bine să nu ieșiți din încăpere decât în caz de necesitate, să stați în aer liber cât mai puțin posibil. Un sfat: urmăriți-vă astăzi poftele și preferințele alimentare: dacă simțiți nevoia de a consuma carne, este semn că undeva acolo în interiorul ființei voastre viețuiește un ”prădător”. Conștientizați că acea poftă este a lui și nu a voastră și încercați să nu consumați astăzi niciun aliment obținut prin luarea vieții. În rest, se poate mânca orice, în cantități rezonabile – alimentele se vor arde în totalitate. Și încă un detaliu: dacă astăzi aveți vreo sensibilitate a sistemului digestiv – arsuri, dureri , grețuri, vomă etc – este un indiciu că ați făcut ceva greșit.

🔥Tăiatul părului astăzi este neutru.

🔥O zi nu tocmai potrivită concepției – energiile zilei vor amprenta viitorul copil cu încăpățânare, fire greu iertătoare, perfecționism, cerințe crescute de la sine dar și de la alții.

🔥 În altă ordine de idei, comunicarea cu copiii astăzi va fi o sursă de bucurie și energizare pentru orice adult. Nu ignorați ocazia de a învăța lucruri noi de la ”micii maeștri” din jurul vostru. 🙂

🔥Mai sunt foarte indicate astăzi pentru menținerea nivelului energetic: artele marțiale și în general, orice tip de sport activ; lucrul și meditațiile cu Elementele naturii; comunicarea spirituală între femei – inclusiv în familie (între mame-fiice-bunici) , practicile feminine, ajutorarea femeilor între ele (mai ales ajutorul gravidelor și mamelor cu copilași mici), rugăciunile și meditațiile în comun. etc.

🔥Pietrele cele mai potrivite pentru purtat: calcedonie și tourqoise.

🔥 Bucurați-vă de fiecare zi! Cu toată iubirea, Masha.