🔥🔥🔥Din această după-amiază și toată ziua de mâine energia din jurul nostru va fi oarecum similară. Acesta este unul dintre motivele pentru care voi analiza aceste două zile împreună. Un altul este pentru a evita penele matinale de curent – cadou de la generoasele autorități locale. 🙂

🔥Zile pline de o lumină puternică(la propriu, dar și la figurat) – trebuie doar să o simțim, să ne conectăm la ea. Pe suprafața întregii planete oamenii treziți lucrează, individual sau în grupuri, pentru a menține frecvențele luminice înalte și a le ajuta să-și facă treaba de transformare a realității cuantice. Această lumină umple pe fiecare dintre noi de calități și daruri, necesare nouă pentru a ne atinge scopurile propuse. Ni s-a dat posibilitatea de a curăța întunericul trecutului, de a ne elibera calea de piedici, de a vedea clar scopul. Acum trebuie să lucrăm un pic la schimbarea propriei ființe, prinzând încredere, determinare și entuziasm.

🔥 În sfera profesională apar energii absolut noi. Ele ne vor da o putere, ce ne va permite să depășim absolut orice obstacole. Și în același timp, ele vin cu schimbări drastice, care distrug și anulează vechile noastre scopuri nerealizabile, pe care am cheltuit atâta timp și resurse. Schimbările respective vor fi inaccesibile puterii de înțelegere umană, dar este necesar să ne adaptăm lor cât mai repede și mai definitiv. De abilitatea noastră de a ne scufunda complet în ceea ce vine nou depinde succesul nostru viitor.

🔥 Relațiile ne vor arăta blocajele, ce împiedică evoluția. Oamenii se vor concentra unul pe celălalt, detașându-se de agitația cotidiană și vor simți să mediteze, să cugete la propriile lor acțiuni. Această cugetare ne va feri de la a face noi greșeli de comportament în relație, ne va ajuta să ne bucurăm chiar și de cele mai mărunte evenimente din interiorul relației și să topim gheața existentă între noi și celălalt. În special relațiile amoroase vor beneficia de aceste cugetări: de pe acestea parcă va cădea un lacăt greu, ce ținea situația complicată și înțepenită într-un punct mort.

🔥Sănătatea necesită grijă și prevenție și, în același timp, depășirea greutăților deja existente. Omul trebuie să simtă că este capabil de mult mai mult, decât crede el despre propriile limite. În aceste două zile este necesar să menținem în echilibru balanța emoțiilor și a minții. Mintea ne limitează, ne ține pe loc inactivi, amintindu-ne despre neputințe și slăbiciuni fizice, iar emoțiile exagerate ne mână cu capul înainte, trecând peste orice limite și posibilități reale ale organismului nostru, ce este în egală măsură periculos. Să facem maximum din cât putem, dar să ne păstrăm pentru viitor – iată sloganul acestor zile.

Este foarte important să purtăm zilele acestea doar haine din materiale naturale – pielea va fi extrem de sensibilă și vulnerabilă, putând reacționa ciudat și agresiv la orice factori iritanți. În special lenjeria de corp trebuie să fie naturală.

🔥Visele în aceste două nopți vor fi premonitorii – o mulțime de simboluri ne vor descoperi mesaje de ghidare de la Univers, soluții la probleme actuale, informații lipsă pe care le căutam demult. Este bine să dormim cât mai mult, mai ales vineri – și nu doar pentru a visa conștient, ci și pentru că acel somn va fi extrem de odihnitor și revigorant.

🔥Tunsoarea făcută în după amiaza zilei de joi va fi una neutră, fără a avea vreo influență energetică asupra bio-câmpurilor noastre. În schimb, vineri și sâmbătă sunt două zile foarte benefice tăierii părului, deoarece tunsoarea îmbunătățește memoria, structurează câmpul mental, elimină din iluziile și gândurile obsesive mai vechi.

Veți dori sau, poate veți fi nevoiți să faceți schimbări în garderobă, să scăpați de anumite haine, care simțiți că nu vă mai reprezintă. Schimbarea garderobei, dar și a look-ului va schimba propria voastră viziune despre voi – schimbarea plutește în aer; așa că, treptat și ceilalți îți vor schimba percepția despre voi. Schimbați-vă, reînnoiți-vă, reinventați-vă – chiar e un moment potrivit acum!

Și nu uitați să vă bucurați de fiecare rază de Soare! Cu toată iubirea, Masha.

(Artist: I.Obuhovsky, ”Pe malul lacului”)

Pentru a avea acces permanent la Previziuni (rubrică Premium) abonați-vă aici.