🔥🔥🔥 Două zile ușoare, pline de elementul Aer. Atmosfera va favoriza deschiderea către lume, realizarea forței interioare, înflorirea energiei vitale. Sâmbăta va exista în spațiu un apel puternic la acțiune: trebuie să acționați activ, dar cu înțelepciune, atunci va fi posibil să vă atingeți obiectivele. Duminică, de dragul unui vis, va trebui să facem un sacrificiu voluntar: dacă vrem să obținem ceva – plătim prețul. Prețul este cunoscut din timp și fiecare persoană are de făcut o alegere transparentă.

🔥 Activitățile de sâmbătă, fie ele profesionale sau cotidiene, vor aduce o întorsătură neașteptată a evenimentelor, forțându-vă să vă evaluați capacitățile reale. Dacă la modul obiectiv puteți să mergeți înainte, nu ezitați și nu pierdeți timpul: evenimentele vor evolua rapid. Dacă scopul propus este prea mare, nu renunțați la el, ci cereți mai întâi ajutor.

Duminică,oamenii își vor simți acut dreptul la un loc sub soare și îl vor apăra, pe acesta și granițele sale. În consecință, va fi posibilă corectarea unor greșeli trecute (atât în activitățile cotidiene, cât și în muncă) și readucerea situației într-un cadru adecvat.

🔥 Surprizele vin și în relațiile personale. Sâmbătă conexiunile sau oamenii ce le creează sunt eliberați de atașamente inutile sau de stiluri de viață și comportamente care îi țin blocați . Temerile sunt învinse, atitudinea ”ghiocelului” dispare. Relațiile sunt fie îndreptate către o mai mare înțelegere reciprocă și intimitate, fie către transformare/dispariție, deoarece fiecare se dezvăluie așa cum este, iar armonia vine oricum – împreună sau separat. Duminică, trecutul continuă să se fragmenteze, să se destrame: ceva ascuns se dezvăluie și revin pe tapet niște vechi dificultăți, dar revin în sensul ne sunt mai mult reamintite. Au trecut de mult, dar trebuie să mai punem ”punctul pe i ” o dată, pentru a trece de la ele definitiv către un viitor mai bun.Așa, trecutul încetează să-i mai ducă pe oameni în rătăcire.

🔥 La fel ca și cu o zi înainte, va exista și o depășire a propriilor posibilități în ceea ce privește sănătatea. Există putere și energie în noi în aceste zile, dar capacitate înțeleaptă de a le folosi – nu prea. Sâmbătă, oamenii pot simți un val de energie care îi cuprinde și se pot implica nesăbuit în activități excesiv de consumatoare, pentru care vor plăti un preț piperat până la sfârșitul zilei. O evaluare sobră și obiectivă a stării proprii vă va permite să evitați acest lucru. Duminică, atenție la problemele mental-emoționale, care pot apărea atunci când tensiunea nervoasă sau situații stresante din trecut ne răscolesc conștiința. Posibile comportamente inadecvate, atacuri de panică, frici puternice, anxietate crescută. Nu se recomandă în ambele zle, când Luna este în Gemeni, intervențiile chirurgicale în zona umerilor, brațelor, mâinilor, plămânilor, bronhiilor. Evitați încăperile prăfuite sau cu aer îmbâcsit.

🔥Sâmbătă este o zi perfectă pentru concepția unui copil. Cei concepuți astăzi, scrie în vechile tratate, vor fi niște persoane vesele, pline de bucurie, cu un caracter agreabil, nepredispuse supărări sau depresiilor. Ei merg prin viață ușor, trecând de greutăți ca de niște simple provocări. Ziua de duminică nu este potrivită concepției. Este de asemenea, o zi extrem de nefavorabilă încheierii căsătoriei.

🔥În ambele zile sunt recomandate tunsorile. Tăierea părului îl va face mai des și mai strălucitor, doar că puțin neascultător la coafat. Din punct de vedere energetic, tăind părul acum, ne structurăm câmpul mental, eliminăm energiile și gândurile negative, ne reîmprospătăm memoria.

🔥Sâmbăta ne putem completa rezervele de energie prin următoarele proceduri: contemplarea cerului, a norilor, a stelelor; postul tăcerii; lucrul manual – cu ațele, cu stofele, cu lâna; aflarea într-o sursă de lumină, grija pentru ca încăperile să fie iluminate corespunzător; ordinea în casă, curățenia generală; jocul cu jucării, împreună cu copiii, confecționarea de jucării cu mâinile proprii.. Acest lucru va distrage atenția de la problemele adulților și va reseta mintea. Tot sâmbăta este o perioadă ideală pentru a practica arta, astăzi vă puteți dedica timpul oricăror tipuri și forme de artă. Faceți ceva neobișnuit, mobil, creativ. Cu cât ieșiți mai mult din zona de confort, cu atât beneficiile exercițiului vor fi mai pozitive.Dacă sunteți designer, artist sau doar o personalitate creativă, încercați astăzi să lucrați într-un stil neobișnuit pentru voi, să vă schimbați stilul personal dincolo de recunoaștere, să folosiți materiale complet noi. Cu cât suntem mai capabili să ne schimbăm în această zi, cu atât individualitatea noastră se va manifesta mai strălucitor în viitor.

🔥Duminică o sursă excelentă de energizare și calmare a emoțiilor vor fi aromoterapia, orice fel de exerciții de respirație,izolarea de ceilalți pentru câteva ore și introspecția; comunicarea cu mama sau cu bătrâna neamului; orice operațiuni financiare, inclusiv banalul numărat al banilor. Ziua mai este dedicată Adevărului, care va trebui să fie dezvăluit și pronunțat. Adevărul va ajuta la clarificarea problemelor importante, dar nu va răni pe nimeni. Minciunile rostite în această zi pot complica serios situația în viitor.

(Pentru toți membrii Premium ai blogului, voi oferi două practici :”Vânt în rafale” și ”Briza”, ce vor ajuta la interacționarea echilibrată cu acei membri ai familiei, care au un nivel vibrațional diferit de al nostru.)

🔥 Cum spuneam, în ambele zile, în tăcere se vor naște cele mai rezonabile gânduri. Dacă trebuie să obțineți un răspuns la o întrebare importantă, rămâneți singur și liniștiți o vreme. Și răspunsul va veni negreșit.

🔥Nu uitați să vă bucurați de fiecare zi trăită! Cu iubire, Masha.

Artist: Elena Barhaktowa.