🔥🔥🔥 O zi în care se produce o re-naștere a sufletului. Spiritualul ar trebui să predomine în toate de asupra materialului, iar orice proces ar trebui evaluat nu din punct de vedere al beneficiilor pământești, ci prin aportul benefic sau malefic, pe care îl aduce sufletului – al persoanei însăși, dar și al oamenilor din jurul său. Aceasta este o tranziție către un nou nivel de conștiință și, în același timp, o analiză a vieții.

🔥 În muncă și în afaceri, succesul necesită multă autodisciplină, dorință de a ne asuma responsabilitate maximă și de a nu da înapoi de la ea. Să nu aveți așteptări de la nimeni astăzi, să nu încercați să cereți ajutor de la alții – ei nu vă vor ajuta, veți pierde doar timpul și veți fi dezamăgiți de oameni. Și nici nu este nevoie să vă oferiți ”din oficiu” pentru a-i ajuta pe alții: dacă nu cer, înseamnă că nu au nevoie. Insistența va crea respingere.

🔥 Relațiile, în special cele personale, ne permit să învățăm lucruri noi și să privim cu alți ochi lumea din jurul nostru. Da, deja este primul semn de evoluție în relația respectivă, însă deocamdată este mai mult o evoluție personală, decât reciprocă. În cadrul relației, fiecare își poate aminti propriile greșeli din trecut și primește ocazia să le corecteze. Dacă partenerii profită de această oportunitate, atunci aceasta va avea un impact pozitiv asupra relației, deoarece în urma acestor conștientizări și corectări persoana, în loc de îndoieli și frustrări va aduce mai multă armonie în relația respectivă. Starea emoțională este în acest fel vizibil influențată de trecerea Lunii prin semnul Balanței: crește în noi dorința de armonie și echilibru în interacțiune cu oamenii, crește sensibilitatea la manifestări de grosolănie, lipsă de tact și față de orice tip de dizarmonie. Simțul frumosului este ascuțit, reacționăm mult mai emotiv la orice ține de estetic, de proporții, de aspect.

🔥 O zi bună în ceea ce privește starea noastră, în general. Există suficientă energie pentru a ne mișca și a obține forță, pe măsură ce ne mișcăm.Această forță ne vă permite să lucrăm și să comunicăm, de aceea tot ce vom avea de făcut vom face relativ ușor.

🔥 Din punct de vedere medical azi , mâine și poimâine vor fi foarte reușite procedurile cosmetice, de înfrumusețare, tot ce ține de chirurgia estetică, procedurile stomatologice, implanturile dentare.

Total nerecomandate intervențiile chirurgicale în zona rinichilor, suprarenalelor și a vertebrelor lombare.

🔥 Postul va avea un pronunțat efect de detoxifiere.

🔥 Părul, tăiat astăzi ca formă de asceză sau ca simbol al uitării, va elimina din mentalul nostru orice amintiri dureroase sau neplăcute, pe care dorim să le lăsăm în urmă. La fel de benefică va fi tunsoarea și din punct de vedere al sănătății părului: vârfurile nu se vor mai despica, iar aspectul va deveni mult mai plăcut.

🔥 Cristalele potrivite pentru echilibrare energetică azi : heliotrop, ochi de tigru, ochi de pisică (verde), ochi de șoim(verde și bleu), marmură roz, orice fel de fosile pietrificate, scoicile mari.

🔥 Multă învățare. Informație și cunoaștere interesantă, deși teoretică,ne înconjoară și ne tentează din toate părțile. Așa, că nu ne rămâne decât să alegem, ce anume dorim să aprofundăm.

🔥 Visele vor conține multă informație din viitor.

🔥 Planurile pe care le formați în minte în această zi se vor împlini cu siguranță, pentru că se vor distinge prin acuratețea și raționalitatea lor. Găsiți puțin timp pentru a planifica nu numai activitățile de moment, ci și un program pentru viitor.

🔥 Bucurați-vă de fiecare zi! Cu toată iubirea, Masha.