🔥🔥🔥 Ultima zi de toamnă este lentă și deasă, ca o ceață matinală. Precum un râu întunecat, lent și fără grabă, curge prin ea Timpul, către data de 4 decembrie, când Luna Nouă și Eclipsa totală de Soare ne așteaptă la ieșirea din Coridor. Și chiar dacă puterea Coridorului va slăbi treptat, influența lui asupra noastră se va păstra până în jurul Lunii Pline din 19 decembrie.

În emisfera Nordică se intră în perioada în care apele încep să prindă o pojghiță de gheață, chiar dacă sub ea, în adâncime se desfășoară procese de viață, nevăzute ochiului nostru. Tot așa și în interiorul ființelor umane, în apele noastre interne în acest moment se produc niște transformări , se nasc germenii viitoarelor evenimente și acțiuni: în așteptarea momentului potrivit pentru a se manifesta, ele sunt în formare în noi precum niște embrioni, alimentându-se cu gândurile, emoțiile și faptele noastre, într-un mod tainic și nevăzut ochiului. Pentru acțiuni active încă nu a sosit timpul: drumul în sus e acoperit de gheață, lumea exterioară ne creează piedici.

🔥Soarele și Mercur fac sextil cu Saturn. Timp favorabil pentru a lucra la sarcini serioase deja în derulare, care necesită concentrare deplină și gândire logică. Dacă trebuie să ne organizăm gândurile, să ne exprimăm punctul de vedere concis și clar, să lucrăm la un text scris sau să studiem – acum este o perioadă bună. Sun susținute organizarea mentală, sarcinile intelectuale și studiul, cercetarea serioasă, lucrul cu documente, redactarea de articole, rapoarte etc. Un moment bun pentru începerea unui nou curs. Dacă este necesar, merită să începem acum un curs de formare profesională, să ne îmbunătățim calificările sau să învățăm ceva nou, carene-a atras de mult, dar din anumite motive nu am reușit să-l facem

🔥 În afaceri și în muncă, vom apuca să facem activități puține, dar dintre cele mai importante. La fel ca în în ziua precedentă, este bine să ne asumăm responsabilitatea personală și să și facem singuri totul.

🔥 Relațiile existente primesc energie nouă, înaintea tuturor celorlalte sectoare ale vieții. În ciuda lentorii zilei de azi, aici se vor decide multe. Îndrăgostiții pot primi șansa unei întâlniri neplanificate, sau cel puțin vor avea timp de o conversație plăcută.

Pentru relații noi perioada este lipsită de perspective: cu cât mai mult se apropie Luna Nouă, cu atât mai puțin dispuși vor fi oamenii să permită intrarea în viața lor a unor persoane din exterior, încercând să se clarifice mai întâi cu relațiile deja existente.

Mici conflicte pot apărea în cadrul familiei, ducând într-un final la o consolidare a relațiilor, cu excepția cazului în care partenerii se încăpățânează în orgolii, nedorind să cedeze, unul în fața celuilalt. Dacă oamenii își amintesc la timp că fac parte dintr-un întreg, atunci ei pot lua o decizie importantă și benefică pentru relație, de comun acord.

🔥 Din nou, o cădere în starea de sănătate/vitalitate. Nu există riscuri generale deosebite ( doar dacă harta personală ar indica așa ceva), dar ziua ne poate da o stare de slăbiciune. Odihna este deosebit de importantă , mai ales pentru cei care au muncit din greu până acum și se simt obosiți de la muncă. Nu vă suprasolicitați azi dacă simțiți oboseală, pentru a nu vă surmena. Cei care se simt în formă ( da, vor fi și dintr-aceștia! :)) pot face exerciții fizice în aer liber sau o plimbare mai lungă – tot în scop de relaxare.

🔥 Plimbarea va fi deosebit de utilă, pentru că natura este cea care ne va vindeca atât sufletul, cât și trupul în această zi. Există o putere vindecătoare amplificată din partea Mamei Pământ, care ne va susține astăzi. Este deosebit de bine să contemplați natura, pentru cei cu probleme de vedere în special, pentru a ajuta ochii să se relaxeze.

O zi favorabilă concepției. Copiii veniți la întrupare astăzi au un destin plin de succes și abundență. Singurul aspect provocator va fi nemulțumirea de sine a acestora și dorința permanentă de a se auto-depăși. Longevitate.

Cei născuți în această zi sunt niște reformatori tăcuți. Ei nu organizează revoluții, nu proclamă lozinci – pur și simplu inventează. Soluții sau tehnologii care revoluționează lumea.

🔥Și o atenționare: dacă cineva (chiar și dintre cei apropiați) vă grăbește, vă agită, vă somează cu ceva astăzi – este un semn că aveți alături de voi vampiri energetici. Dacă cineva îți bagă nasul în treburile voastre, admite familiaritate excesivă, încălcând în mod clar limitele spațiului vostru personal, atunci acesta este un motiv serios pentru a reconsidera relațiile și chiar pentru a le rupe. În condițiile închise ale Coridorului, lipsa de respect se observă foarte bine, la fel ca lăcomia și pretențiile exagerate: dacă această persoană s-a comportat așa și înainte, ea va continua să o facă și pe viitor – nu cumva Universul iți sugerează să închei o legătură, care îți înrăutățește viața?

🔥Puteți tăia părul astăzi fără probleme; dimpotrivă, tunsoarea îl va face să crească mai des. Energetic, este benefic pentru cei ce au de făcut drumuri în perioada următoare: tăiatul părului azi deblochează și deschide atât drumuri fizice, cât și căi suplimentare de acțiune în proiectele voastre.

🔥Țineți cont și de informațiile primite în vis, prin divinație, măsurători, simboluri și fraze, care vă sar în ochi, ca din întâmplare, etc Comunicarea cu planul astral superior este deschisă.

Orice comunicare , interacțiune, meditație cu Elementul Foc ne va fi foarte benefică.

🔥 Dacă nu aveți sobă sau șemineu, aprindeți o lumânare mai spre seară și contemplați-o în liniște. Simțiți căldura focului ei, umpleți-vă palmele cu această căldură și apoi puneți-le la inimă, de parcă ați umple-o cu acea flacără vie. Ca să vă încălzească inima în fiecare zi și în fiecare noapte, până în primăvară.

🔥 Bucurați-vă de venirea Iernii! Cu toată iubirea, Masha.

Devino abonat Premium al Blogului Mashei !Vei putea accesa integral:

  • Previziunile astro-energetice detaliate, pentru fiecare zi a lunii ,
  • Calendarul zilelor cu mersul Lunii în gol pentru luna curentă,