🔥🔥🔥 ”Stând ferm cu picioarele pe pământ, nu uita de Ceruri.” Acesta este motto-ul zilei. Cerul și Pământul sunt indisolubil legate între ele, precum niște iubiți devotați. Uitând de unul dintre ei, îl facem pe celălalt să tânjească și pierdem sprijinul ambilor. Avem în față o zi, puternică și practică ca pământul; inspirată și îndreptată spre viitor precum cerul. Pe tot parcursul ei suntem dominați de puterea Cuvântului. Simbolurile ei străvechi sunt Toiagul, Roza Vânturilor și Cocoșul, ca vestitor al Arhanghelului Mihail- cel ce preia puterea în zorii zilei.

🔥Astăzi toate cuvintele capătă putere, tot ceea ce spunem este transpus în realitate. Pentru toți cei preocupați de evoluția spirituală proprie, principala activitate pe care ar trebui să pună accent astăzi este lucrul cu discursul propriu, cu cuvântul, cu textele. Pentru a nu avea probleme, fiți foarte atenți la ce spuneți. Minciunile și bârfele sunt distructive – așadar, evitați-le cât puteți de mult, dacă nu doriți să vă îmbolnăviți grav sau să vă confruntați cu pericole în viitor.

Astăzi, rugăciunile, mantrele, asanele sunt mai eficiente ca niciodată. Toate cuvintele ”născute” în noi sunt trimise „pentru întrupare în materie.”Nu vorbiți despre sărăcie, dacă vă doriți prosperitate. Nu rostiți cuvântul ”singurătate”, dacă vă doriți o relație, nu spuneți ”urăsc”, dacă doriți să aveți relații bazate pe iubire. Nu faceți promisiuni deșarte, nu doriți rău nimănui și în general ,nu declanșați și nu încurajați discuții și vorbărie inutile, pentru că orice cuvânt rostit în zadar se poate întoarce împotriva voastră. Aveți grijă ce jurăminte faceți astăzi și cui! Riscați să creați o legătură de dependență atât de strânsă, încât vă va însoți ți în următoarele întrupări! Pitagorenii făceau jurământ de tăcere în și nu rosteau o vorbă în timpul acestei zile lunare.

Faceți-vă timp să lucrați cu propriul discurs – la dicție, la coerență, la capacitatea de a forma algoritmi pe mental. Încercați să vă observați cum vorbiți, scăpați de cuvintele parazite, învățați să vorbiți cât mai concis și la obiect.

🔥 Profesie. Munca activă continuă. La fel ca și ieri, lenevia și delăsarea ne iau orice șanse de a ne atinge obiectivele. Dar munca noastră va fi pur practică: rezultatele ei pot fi mici, dar vizibile imediat. Pregătim terenul pentru o activitate viitoare confortabilă: totul trebuie să fie sigur și clar. Tot ceea ce a început în această zi va avea succes.

🔥Relațiile sunt la fel ca și în zilele precedente. Cei ce au încredere în sentimentele celuilalt se vor deda viselor de viitor; la cei care se ceartă și sunt suspicioși, pentru că așa le spune intuiția – suspiciunile, din păcate au o bază reală. Totul devine cunoscut, totul devine clar. Cu ce stare s-a ieșit din Coridorul eclipselor, cu aceea vom merge mai departe.

🔥 Sănătatea depinde de fiecare dintre noi. Este o zi bună, când putem vedea clar cum ne gestionăm și influențăm noi înșine propria stare. Cel care-și controlează voința, se va aduna chiar și în boală și va găsi putere în interiorul său pentru a se redresa.

🔥Nu se recomandă intervențiile chirurgicale în zona labei piciorului ți a degetelor de la picioare. Riscul de boli fungice și virale este crescut. Trebuie evitat consumul de băuturi alcoolice, alimente vechi, care arată suspect, de medicamente puternice (sunt posibile intoxicații sau alergii). Sunt foarte eficiente, în schimb orice operații și tratamente în zona abdominală, procedurile de detoxifiere, deparazitare, postul negru.

Nu se recomandă să tăiem sau să ne vopsim părul. Acesta se va deteriora mai mult ca de obicei de la coloranți, iar câmpul nostru energetic va fi afectat de tunsoare..

🔥 Evitați singurătatea în această zi. Comunicați cu iubire, împărtășiți idei, opinii, emoții sincere. Visați împreună, dar amintiți-vă să începeți să transformați visele în realitate. Și inspirați-vă, privind la linia unde Cerul se contopește cu Pământul.

🔥 Bucurați-vă de miracolul vieți ce v-a fort dăruit! Cu toată iubirea, Masha