🔥🔥🔥 Se menține tăcerea, deși oamenii ies treptat din cochilie și încep să comunice. Aceasta este o zi foarte interesantă: puteți afla orice adevăr dintr-un singur cuvânt scurt, care îi poate ieși cuiva pe gură accidental. În această zi, dacă vrei să-ți păstrezi în siguranță planurile și secretele, este indicat să vorbești cât mai puțin, dar să întrebi cât mai mult și să asculți cu atenție.

🔥 Vom avea ocazia să încheiem o mulțime de treburi mărunte, sau mai mari, amânate sau abandonate. Vom avea suficientă energie și inventivitate, găsind modalități originale și eficiente de a le duce la bun sfârșit . În același timp, munca trebuie făcută cu calm, fără nicio grabă, contemplând-o parcă prin ochii altcuiva, din exterior fără a ne implica în evaluarea ei personal. Să ne imaginăm că sarcina aceea nu este făcută de noi, ci de altcineva, și ne place minuțiozitatea executării, dar nu suntem supărați, dacă ceva nu a funcționat sau nu a fost făcut la timp. Până la orele 15:30 este o perioadă extrem de favorabilă, dată de trigonul Lunii cu Venus retrograd pentru a încheia orice lucru important, pentru a rezolva o situație financiară stagnantă – gen primirea unei sume de bani așteptată, achitarea unei datorii, etc. După această oră intrăm sub influența energetică a zilei a 19-a. Cu fiecare oră, crește riscul de înșelăciune sau auto-înșelare și trebuie să evităm interacțiunea sau tranzacțiile cu orice persoane dubioase sau doar necunoscute.

🔥 Relațiile sunt dedicate căminului, precum și acelor sarcini, probleme, persoane care au legătură cu locuința în sensul larg: acestea pot fi atât relații cu profesioniști care ne ajută la amenajarea interiorului sau exteriorului casei, la întreținerea ți aprovizionarea cu apă, căldură sau la menaj, cât și relații de suflet , cu cei ce prin prezența lor ne conferă securitate emoțională, ne hrănesc cu afecțiune, ne încălzesc sufletul

Acel sentiment de bine, de a fi în brațele grijulii ale Marii Mame, sentiment pe care o persoană îl poate căuta în rude, în prieteni, în cei iubiți sau poate chiar în pereții casei sau în singurătate. Se simte rudenia – de sânge sau de suflete a unuia cu celălalt, când două ființe se străduiesc una pentru cealaltă și spațiul din jurul lor se armonizează, devenind confortabil și primitor. Restul sunt departe.

🔥După ora 16, starea noastră emoțională poate fi influențată de energia zilei Păianjenului, ce tocmai începe. Atenție la tentațiile din relațiile inter-umane. Exact cum spuneam și despre sfera profesională, riscul de auto-iluzionări crește.

🔥Și mai există un risc de care trebuie să vă atenționez: în caz că ne comportăm astăzi cu cineva din ego, sau dăm frâu unor sentimente de joasă frecvență, acestea ne vor fi curând returnate, printr-o mulțime de persoane.

Este particularitatea acestei zilei Lunare. Ea parcă scoate un mulaj de pe comportamentul nostru de azi, returnându-ni-l mai apoi multiplicat. Ce oferim, exact aceea primim, dar înzecit. Atenție.

🔥 Starea de sănătate începe din nou să fie influențată de tensiunea emoțională. Este posibil să ne simțim, de parcă nu am avea suficient aer, ca și cum am fi sub apă și nu putem respira, ne sufocăm, dar nu ni se dă oxigen. Trebuie să fie deosebit de atenți astăzi cu sănătatea lor cei care au probleme cu inima și sistemul respirator. Menținerea calmului – chiar și prin medicație sau suplimente alimentare, sau prin practici de meditație, sau printr-un efort de voință – va ușura mult starea fizică.

🔥 În această zi, aproape tuturor li se va ascuți intuiția. O persoană care este atentă la propriile percepții și reacții se va simți ca o fiară, al cărei miros și auz primește semnale și informații de pe teren, citindu-le chiar și prin stratul de zăpadă, sau de la o persoană, dincolo de mișcări, privire, voce – direct din gândurile ei. Ascultați-vă cu luare aminte! Veți învăța multe.

🔥Cum ne mai putem echilibra astăzi energetic și emoțional? Prin comunicarea cu copiii, învățându-i lucruri, sau doar petrecând timp cu ei; prin prepararea pâinii, a plăcintelor sau a oricăror produse de panificație la cuptor, activând Focul sacru din vatra casei ( merge și cuptorul de la aragaz, fără probleme- Marea Mamă va coborî și acolo :D) ; prin pomenirea celor plecați din neam, aprinzându-le o lumânare ( fără rugăminți de ajutor, doar pomenire!); prin practici de iertare, cu cei cărora le-am greșit sau care ne-au greșit nouă; prin tăierea părului, care ne va aduce deschidere de drumuri; prin orice fel de creativitate – Muzele sunt și ele pe recepție! 🙂

🔥 Bucură-te în fiecare zi! Cu toată iubirea, Masha.