Împacă-te cu Jupiter! Acesta este, oricât ar părea de ciudat, motto-ul Lunii Pline din 12-13 decembrie și a săptămânii de după.

Destul de agitată, datorită situațiilor bruşte ce pot apărea, săptămâna aceasta este parcă special concepută pentru ca să putem analiza și lucra la modul cel mai serios cu toate problemele, pe care le negăm și le ascundem cu talent de noi înșine. E poate mai înțelept să ne facem curaj și să ne expunem deliberat fruntea proverbialei greble, înanite ca aceasta să ne pocnească perfid și fulgerător peste Ajna, fix când ne așteptăm mai puțin.

E o perioadă extrem de importantă, în care am putea, în sfârșit, să ne prindem de ce, dorindu-ne un anume lucru, insistăm tâmp să facem tot ce ține de noi ca să nu-l obținem.

De ce, chiar și dându-ne seama că acțiunile și obiceiurile noastre vechi nu au cum să aducă rezultate noi – totuși, cu o perseverență demnă de o cauză mai bună și cu strigăt victorios pe buze: “repetiția e mama învățăturii!”, tragem din nou cuiul de la grenadă.

Poate încercăm totuși zilele acestea, că tot ne ajută Luna Plină, să renunțăm la programele mentale autodistructive sub formă de sloganuri victorioase și, cu partea necontuzionată a creierului (dacă a mai rămas vre-una! :)) să ne schimbăm odată cursul vieții către direcția corectă!

Universul ne oferă acum o șansă unică de materializare a unor planuri , care de mult timp ne bulversează mintea și inima. Ascultați-vă intuiţia, începeți acum și veți putea obține rezultate fantastice. Cei care simțiți în interior valurile unei mări de energie, care abia așteaptă momentul oportun să se reverse – acționați, chiar dacă nu aveți încă un plan!

Cu singura avertizare – să nu le”download-ați” de la alții! Căci pentru metodele de împrumut “comuniste” veți fi taxați triplu de către Jupiter, care acum e ajutat de gardienii Saturn și Pluto…așa că amenda o să vină pe neașteptate și o să usture!
Astrele ne recomandă, în lipsa unui plan, să plonjăm mai bine în lista propriilor greșeli din trecut, pentru că exact acolo avem șansa sa găsim o idee strălucită, care va fi planul perfect, steaua călăuzitoare a anului viitor. După cum a spus și Hypocrate – există un antidot în fiecare otravă. În greşelile proprii se află răspunsul la întrebările ” cum ” şi ” de ce “. Ei bine, doar sa nu uităm întrebarea principală – pentru ce?!

Luna plină de pe 12-13 decembrie merită dedicată creării unei pârghii de materializare a acestor planuri și visuri îndrăznețe.

Dar…pentru a crea o astfel de pârghie, e musai să trimitem mai întâi un gând de iertare și o urare de bine (dar cu sinceritate!) celor, la vederea cărora, de regulă ni se încleaștă maxilarele și vedem negru în fața ochilor.

Abia după aceea ne putem permite să vizualizăm și să simțim în interiorul inimii noastre acel vis minunat de viitor. Atât de puternic să-l simțim , încât focul motivației să ne cupindă în întregime. Dacă prima etapă – cea a iertării, nu se face corect, atunci acest foc va pârjoli pe viitor toate rezultatele pe care le vom obține, atenție!

Aprinzând acel foc creator în interiorul nostru, să ne imaginăm cum acesta, topind totul, creează un aliaj, format din dorința noastră de reușită, din experiența acumulată (experiență normală, nu amintiri gen cine când și de unde ne-a mușcat! …vezi mai sus ), la care vom adăuga multă perseverență, răbdare și calm. Și din acest aliaj creăm imaginea, forma acelui vis, pe care vrem să ni-l împlinească anul viitor. Încercați să simțiți fizic rezultatul obținut – dați visului formă, greutate, netezime sau relief. Și întoarceți-vă pe viitor cât mai des la această figurină turnată sau ce v-a ieșit acolo – așa, pentru inspirație 🙂

Ah, ceva important! Este de dorit, din moment ce avem un Jupiter atât de complicat, să nu ne aventurăm turnând buzdugane nimicitoare, săbii de lumină ori alte prostioare ezoterico-înțepător-contondente, chiar dacă tentația materializării rapide e mare! Nu le veți putea mai apoi face față! Și nici nu e deloc timpul pentru jocuri cu arme de foc, paloșe fermecate, etc. Nu de alta, dar ori ne putem “tăia craca de sub noi” , ori “trage un glonț în… (știți voi, ca Năstase la vânătoare!) – iar seriosul Jupiter din Capricorn nu tolerează prostia! 🙂

La final, după atâtea aluzii și parabole care nădăjduiesc că v-au motivat, în loc să vă sperie!) , vă doresc o Lună Plină inspirată și cu materializare maximă!

Cu drag, Masha.