Vă propun un exercițiu practic pentru parcurgerea cu beneficii maxime a momentului Eclipsei solare de pe 26 decembrie 2019, ora ‎07:18:53, ora României. Durata: 3 minute 40 secunde.


Coloana sonoră din fișierul audio de mai sus ne va ajuta să ne acordăm mai ușor cu energiile dătătoare de Viață ale stelei noastre dragi – Soarele, intrând într-o stare de percepție profundă a unor frecvențe, ce ne vor servi drept cheie pentru lucrul cu subconștientul propriu. În același timp, cu ajutorul muzicii vom intra într-o stare de calm și încredere în puterile proprii și ne vom adapta firesc și armonios vibrațiilor extrem de puternice din momentul Eclipsei, care vor deveni ulterior niște catalizatori ai schimbărilor benefice din viața noastră.

Pe perioada pregătirii pentru acordare și până în momentul culminant al eclipsei, când se va produce conexiunea energetică propriu-zisă cu Soarele (07:18- 07:22 am.) trebuie să fiți în cea mai calmă și detașată stare sufletească posibilă .
Porniți muzica și începeți vizualizarea mentală, în detaliu, a intențiilor voastre pentru următorul an/deceniu/ciclu de viață (ideal ar fi pentru următorii 18 ani, dar se pot face planuri și pentru o perioadă mai scurtă.)

Creați mental proiecte, modelați situații sau desemnați clar și concret acele zone ale vieții care necesită un nou impuls, o resetare, necesară trecerii către o nouă etapă de dezvoltare(având grijă, desigur, să nu încălcăm Liberul Arbitru al nimănui!).

Nu uitați că tot ceea ce vă doriți puternic și perfect conștient în momentul Eclipsei solare se va materializa cu siguranță, într-o formă sau alta. Cu cât o descrieți mai detaliat, mai conștient și mai clar, cu atât mai multe șanse sunt ca scenariul imaginat să materializeze cu fidelitate varianta de viitor dorită.

E important, mă repet, ca ritualul să se desfășoare într-o stare sufletească cât mai pozitivă. Nu-l efectuați, dacă sunteți copleșiți de gânduri negative, furie, neîncredere ori tristețe, deoarece emoția negativă din momentul lansării intenției o va amprenta, efectul putând fi unul nedorit.

****

CUM PROCEDĂM: Cu o oră înainte de Eclipsă (apr. 06:15 dimineața, ora României) , bem un pahar cu apă călduță și facem un duș contrastant (pentru femei rece-cald-rece, pentru bărbați cald-rece-cald). Dacă se poate, vom purta o îmbrăcăminte lejeră, curată, preferabil de culoare deschisă, din fibre naturale.

Cu 15-20 de minute înainte de eclipsă pornim fragmentul muzical și aprindem o lumânare. Privind la flacără, trecem în revistă obiectivele și intențiile pe care dorim să le realizăm în viață. Apoi, pe o foaie de hârtie le notăm (sau desenăm imagini). În punctul culminant al Eclipsei ne concentrăm la maximum pe sentimentul, că dorințele și intențiile noastre deja s-au îndeplinit și că în acel moment trăim fix varianta de viitor pe care am formulat-o atunci când am creat intenția, simțind din plin, cu multă intensitate, bucuria materializării și a culegerii roadelor eforturilor noastre. .

După trecerea momentului culminant al Eclipsei ( după 07:22 a.m.) ne culcăm cu capul spre Răsărit și continuăm să menținem starea interioară de fericire și entuziasm, datorată faptului că Universul ne-a îndeplinit cele mai arzătoare dorințe. Apoi, cu recunoștință și bucurie, eliberăm imaginea viitorului dorit sub forma unei bile de energie în spațiul nemărginit al Universului.

Iarăși facem un duș contrastant și bem cu înghițituri mici un pahar cu apă. Dacă lumânarea încă mai arde, o stingem (dar fără a sufla în ea).

În decursul primelor două săptămâni de după Eclipsă este foarte important să facem cât mai mulți pași concreți în vederea realizării acelor planuri de viitor, pe care le-ați trasat în momentul Eclipsei .

Vă doresc conectare optimă la energia solară și atragere în viața voastră, cu ajutorul muzicii transformaționale oferite și a ritualului, a celor mai benefice și minunate variante de viitor!

p.s. Această muzica poate fi folosită în orice alt moment, oricând aveți nevoie de energie solară pentru realizarea dorințelor și intențiilor în Lumină. Contraindicații de timp nu există .

Cu drag, Masha.