O săptămână de pomină! Și nu pentru că ar fi neapărat nefavorabilă – pur și simplu, luni mai târziu, ne vom aminti de ea exact cu aceste cuvinte. Ca o ilustrație – în Tarot există trei arcane majore, care ar putea reprezenta perfect această perioadă: Nebunul, Magicianul și Hierofantul .

E ca și cum Nebunul s-a hotărăt să scoată din desaga lui toate pietricelele (și petroaiele!) datoriilor karmice neplătite, iar Magicianul, încă nerefăcut după beția de Revelion, gesticulează cu bagheta lui fermecată, crezându-se dirijorul Universului. Există un potențial uriaș de declanșare a unor acțiuni karmice, gen “gata, acu începe!” ori: “în sfârșit, e pe față! “. Întrebarea este – suntem oare pregătiți pentru asemenea zdruncinături sau… ca de obicei, ne prind ca prima zăpada pe cei de la drumuri și poduri? Acest lucru îl stabilește fiecare pentru el.

Și tot în această săptămână ni se oferă și impulsul necesar, cel care efectiv ne va obliga să ne mișcăm în direcția corectă sau… în cea aleasă de noi. De ce am scris sau? Simplu. Pentru că direcția aleasă de noi ar putea să nu fie una verificată, 100% conștientizată și în acord cu liniile destinului și dorințele sufletului. Dacă direcția de viitor e hotărâtă pe impuls de moment, la “plesneală”, ori în dulcele stil mioritic – “ca să moară dușmanii de ciudă” – ne putem aștepta la “șuturi de corectare a traiectoriei” din partea Universului către direcția necesară evoluției noastre . Cum v-ați prins deja și singuri, nu va fi prea plăcut.

Dacă ar fi să dau un sfat pentru perioada care urmează, acela ar fi să nu contraziceți Destinul, practicând cu smerenie Acceptarea. Și, în general, să nu vă contraziceți dacă se poate, cu nimeni, să nu vă implicați în clarificări de poziție asupra subiectelor delicate și să nu vă băgați nasul în treburile altora. Pentru că există riscul să rămâneți cu nasul prins, ratând “la mustață” mult-visatul salt cuantic! 😀

Săptămâna va deschide supapele unor importate fluxuri financiare. Ideal ar fi să încercăm să ne sincronizăm cu acestea. Următoarele zile vor fi foarte constructive pentru întâlniri cu persoane noi în sfera business, sau pur și simpu, pentru a cunoaște persoane care ne vor influența destinul în bine.

Ar fi bine să avem în permanență la îndemână cărți de vizită, iar în memorie o idee de prezentare a propriei persoane, foarte comprimată și clară, deoarece un simplu trecător s-ar putea dovedi a fi exact Hierofantul, acel mr.Hazard, pe care îl așteptăm de atâta timp în viața noastră . Ideal ar fi să nu-l amețim cu un debit verbal interminabil, ci să fim în stare să facem impresie maximă, prezentându-ne scurt, clar, cuprinzător prin câteva fraze bine alcătuite.

O săptămână a viselor ciudate, prin care Universul încearcă să ne ofere informații importante. Ideal ar fi să le notăm.

Pe subiecte romantice mai bine nu ne concentrăm în perioada următoare. În general, acest ianuarie e mai mult despre afaceri și treburi practice. Dar tocmai afacerile și țelurile comune ar putea uni și consolida relațiile chiar mai abitir decât lumânările parfumate și petalele de trandafiri presărate în cadă.

Pe 9-10 ianuarie e bine să avem definitivat palnul de bătaie pentru următoarele 6 luni. După ieșirea din coridorul Eclipselor ni se va cere din nou, revizuirea priorităților și o formulare mai clară a poziției de viață pentru întreg anul 2020 și chiar următorii 12 ani. Principala inspirație o vom găsi în informațiile pe care le-am adunat de ceva timp, pe abilități și talente deja formate, pe idei, conexiuni umane, resurse – adică pe lucruri clare, concrete, palpabile pe care le deținem. Acum va trebui să creăm noul, bazându-ne pe ceea ce avem deja.

Analizați, simțiți, ascultați-vă Sinele – și veți găsi neapărat linia temporală optimă evoluției proprii!

Cu drag, Masha.