Veștile importante circulă repede. 🙂 Jupiter-Pluto, tandemul-mesager al Universului, care odată la 13 ani verifică, reconfigurează și corectează bunul mers al Planului Divin pentru omenire, a revenit! 🙂 Combinația de energii dintre cele două corpuri cerești este una extrem de neobișnuită și întotdeauna creează premizele unor schimbări uriașe în mersul istoriei. La modul concret, ea se poate manifesta, de exemplu, prin căderea unui lider mondial, a unui grup sau a unei organizații care până în acel moment au avut în mâini toate atributele puterii și au abuzat de ea.

            În 2020 conjuncția se va repeta de 3 ori (4.04, 30.06 – cu ambele planete retrograde și pe 12.11), semn că avem de curățat și reconfigurat multe! Întotdeauna Pluto vine cu o energie care înclină balanța puterii, care distruge niște structuri de putere învechite, neconforme cu planul divin. El e simbolul nașterii/descoperirii unei lumi noi, cu legi și reguli noi, al regenerării și a progresului de la zero. Jupiter la romani era considerat marele benefic al Cerului, cel care aduce justiția divină, abundența, energia constructivă pe termen lung.

Iată doar câteva exemple din istoria umanității, marcate de conjuncția Jupiter-Pluto:

   1657. Pluto-Jupiter, 17 grade Gemeni. Descoperirea universului viu microscopic. Pentru prima oară, la microscop au fost văzute microorganismele vii într-o picătură de apă de ploaie de către Anton van Leeuwenhoek, care….surpriză! era născut pe 24 octombrie 1632, tot sub conjuncția exactă dintre Pluto și Jupiter în harta natală

   1-23 august 1943, Pluto-Jupiter la 7 grade Leu. Bătălia de la Kursk. Momentul decisiv, de cotitură, în războiul dintre URSS și Germania nazistă. Ca o paranteză: Abia recent un general al armatei ruse a dezvăluit informații declasificate despre faptul că, că începând cu bătălia de la Stalingrad , începută în noiembrie 1942, (sub numele de cod Uranus, pe o conjuncție Uranus -Saturn, finalizată în februarie 1943 printr-o altă operațiune, cu nume de cod Saturn, …să mai zică cineva că ocultismul n-are treabă cu politica! ) și terminând cu bătălia din august 1943 la Kursk , cele două puteri au dus și un război parapsihologic , între cele două echipe de mediumi și paranormali naziști și sovietici, în paralel cu războiul de pe frontul fizic. Abia după victoria parapsihologilor ruși în lupta nevăzută, balanța puterii s-a înclinat spre ei și pe front .

2 noiembrie 1981, Jupiter-Pluto se unesc în gradul 24, Balanță. Sunt puse în vânzare primele calculatoare personale(PC), la prețul de aproximativ 3500 dolari, cu o cerere uriașă. Știm deja care a fost impactul acestui eveniment asupra lumii!

Așadar, ce avem de învățat și dezvoltat pe parcursul acestui aspect planetar? Această conjuncție simbolizează expansiunea și generozitatea, intelectul planetar trezit, un îndemn la a ne lua destinul în propriile mâini și de a începe refacerea, pe principii noi, a tot ce a distrus aspectul Saturn-Pluto-Nodul Sud, care în sfârșit, și-a terminat treaba și ne părăsește! Cred că simțim cu toții că acest proces de eliberare al Terrei s-a prelungit prea mult, semn că am deviat de la linia temporală optimă.

Este șansa noastră, în aceste momente de flux energetic maxim, de a ne muta, printr-un efort colectiv Planeta pe linia temporală optim benefică . Intrăm într-un Portal, în interiorul căruia ne vom uni conștiințele în una singură și vom declanșa un proces de vindecare în lanț a tuturor entităților conectate, care depășind masa critică îl vor răspândi mai departe, susținând direcția de ascensiune a planetei. Toate Ierarhiile de Lumină Necreată ne vor fi alături și ne vor ghida. Ne vom uni cu toții și vom lăsa să ne pătrundă fiecare celulă a corpului Lumina, iubirea și recunoștința. Fiecare dintre noi va putea simți puterea vindecătoare a acestui egregor galactic, format în Legea Iubirii.

Instrucțiuni de conectare la meditație:

Cu 10 minute înainte de a începe, fiecare va folosi propria tehnică de relaxare, cu care e obișnuit (respirație profundă și calmă, muzică de fundal – vă puteți inspira de mai jos, tâmâie,uleiuri esențiale, etc.)

muzica: Elan (E.Honin) Ascultați la căști!

Setați intenția de a folosi meditația în calitate de instrument de trecere a conștiinței umane și planetare pe o frecvență superioară de conștiență, colaborare reciprocă, iubire atotcuprinzătoare.Chemați-vă îngerii, maeștrii, ghizii ca să vă ajute și să vă fie alături în această lucrare, căci lucrând împreună cu ei puterea noastră crește exponențial;

Când sunteți pregătiți și timpul s-a apropiat,

îndreptați-vă atenția către zona plexului solar și imaginați-vă că aveți acolo o sursă de lumină, ca o lanternă cu buton de reglare a intensității luminii. Faceți-o intensă și umpleți-vă mai întâi cu ea corpul pe interior, aura din jurul lui, pe urmă vizualizați toată camera cum se umple de Lumină,apoi aceasta vizualizați-o în jurul casei, a blocului. Mențineți imaginea.

Apoi vizualizați cum către voi, din Cer, de la Sinele vostru superior, care e în Sinele lui Dumnezeu, se îndreaptă un fascicol de Lumină necreată, cele două Lumini se amestecă și încep să se extindă fulgerător în spațiu, pe tot globul detectând și conectându-se la toți oamenii planetei, care în acest moment fac același lucru. Vizualizați cum se creează între voi conexiuni, sub formă de fire de Lumină. În acel moment în jurul Terrei se va crea o rețea, o plasă de Lumină, de la om la om, de la grup la grup și cu fire infinite pleacă în spațiul cosmic, către toate dimensiunile, unde civilizațiile de Lumină, ne susțin și se conectează împreună cu noi, unindu-ne cu energia unică a Păcii și a Iubirii.

Această plasă luminoasă pe multe nivele pătrunde în toată suflarea de pe Pământ, în corpul planetei, țâșnind apoi în spațiul din jurul ei și umplându-l cu această Energie Luminoasă , generată de inimile noastre, pline de iubire, pace și recunoștință. Vizualizați apoi cum această lumină pură, care trece prin fiecare locuitor al planetei, transmută toate fricile interioare legate de această epidemie, de viitor în general, în sentimente de liniște, pace, credință, armonie, echilibru,libertate, fericire, optimism și….schimbă ponderea forțelor de lumină și întuneric pe Pământ.

Vizualizați cum toți oamenii se trezesc, devin conștienți de ei și încep să-și audă/perceapă îngerii păzitori și ghizii. Ei încep să-și amintească de ce au venit aici și ce au de făcut ca suflete.

Vizualizați cum oamenii încep să colaboreze unii cu ceilalți și cu Ierarhiile Divine împreună, devenind liberi pe interior și uniți în numele unui singur scop: colaborarea reciprocă în pace și iubire pentru Binele întregii planete. Si apoi vizualizați, cum ÎN ACEL MOMENT, SISTEMUL DE ASUPRIRE PLANETARĂ ÎȘI PIERDE PUTEREA.

Dacă doriți (cine simte) , puteți face o declarație mentală tuturor ierarhiilor întunecate și entităților-parazit din structurile subtile, prin care le reamintiți că SUNTEȚI UN CETĂȚEAN LIBER AL TERREI,  STĂPÂN PE VOINȚA PROPRIE; PE CONȘTIINȚA ȘI SUBCONȘTIENTUL PROPRIU, dar și pe CORPUL FIZIC; LE INTERZICEȚI DE ACUM ÎNCOLO ORICE INFLUENȚĂ  CARE NU RESPECTĂ VOINȚA DIVINĂ, LA ORICE NIVEL EXISTENȚIAL – PENTRU CĂ AȚI ALES CONȘTIENT EVOLUȚIA ÎN LUMINĂ ȘI IUBIRE. Mulțumiți-le executorilor karmici fără trup pentru toate lecțiile oferite și lăsați-i să plece în dimensiunea lor. Îmbrățișați-vă apoi cu recunoștință îngerii și ghizii, mulțumindu-le atât lor, cât și tuturor celor alături de care ați realizat această lucrare . Reveniți.

Așa este și așa să fie! Amin.

p. s. Această meditație se poate face oricând simțiți nevoia de a vă conecta la rețeaua energetică din jurul Terrei, creeată din energia iubirii și recunoștinței,  de către toți pământenii (și ne-pământenii) care au participat la meditația colectivă din 5 aprilie 2020

Cu iubire, Masha.