„Nu subestima puterea hazardului! Pregăteşte-ţi lanseta, căci vei găsi peşti în baltă la care te aştepţi cel mai puțin.” Ovidiu.
Probabil, acest citat este motto-ul cel mai potrivit pentru a caracteriza ultima săptămână a lui aprilie 2020.
lu
Aceasta săptămână ne promite întâlnirea cu numeroase întâmplări fericite, coincidențe, dovezi ale corectitudinii căii urmate și cu noi oportunități.
O mulțime de evenimente influențează și produc efecte majore în spațiul energetico-informațional al Terrei. -intrarea Soarelui în Taur; – Luna Nouă, din 23 aprilie în Taur, evenimente care îl activează puternic și pe imprevizibilul Uranus , aflat în același semn;   
Este pus accentul pe creșterea profesională (mai ales pe munca la distanță, Uranus guvernând acțiunile la distanță), astfel încât să putem obține în această perioadă rezultate foarte bune cu minim efort.
Totuși, nu este indicat să împărtășim planurile noastre cu ceilalți, dacă vrem ca ele să devină realitate. Altfel s-ar putea să fim, vă vine să credeți sau nu, bruiați/”deocheați” în cel mai banal mod.
Foarte interesantă și puternică din punct de vedere energetic această Lună nouă din 23 aprilie, prin faptul că atrage șanse minunate pentru descoperirea unor oportunități de afaceri și, implicit,  facilitează  intrarea în fluxul Prosperității.
Dintr-o dată, parcă toate se aranjează în cel mai avantajos, mai fericit și mai neașteptat mod cu putință. Trebuie doar să facem un efort și să ne eliberăm mintea de șabloane și puncte de vedere obtuze; atunci vom descoperi că destinul ne oferă o „cheiță fermecată de aur” – una care deschide uși importante, la care până acum nu am avut acces
 Va trebui, desigur, să plonjăm după mult-dorita cheiță până la fundul unei „mlaștini” adânci, pentru a o recupera – mlaștina obiceiurilor și fricilor noastre – dar credeți-mă, rezultatele merită efortul!
     Nu întâmplător această Lună nouă mai este supranumită Luna bănoasă, deoarece chiar în primele zile de după, avem șansa ca  „lanseta” noastră să agațe Peștișorul de aur al abundenței.lunaizo
     Ce trebuie să facem pentru asta? E simplu : sa formulam corect Cererea, eliminând din ea tot ce ține de altcineva, în afară de noi, tot ce ține de trecut.
Lucrăm exclusiv cu cea mai importantă dintre liniile temporale,  cu cea care este îndreptată exclusiv în direcția elevării noastre și a prosperității  noastre! E timpul să cerem pentru noi!
Nu se acceptă în acea Cerere către Univers nici un fel de „fie ca soțului meu…. fie ca pentru copiii mei…, fie ca nașul și nașa… etc;  nici un fel de „dă-mi Universule mulți bani, să pot să îmi plătesc  datoriile!”… Daca cerem asa, ne putem trezi că ne înmulțim fix datoriile.
Optim ar fi să formulăm în felul următor:
„Cer o sumă suficientă, pentru dezvoltarea afacerii mele; cer o sumă suficientă pentru a putea călători …. etc.
Formulate în acest fel, în mod automat oportunitățile care vin către noi și sumele care se materializează, vor conține implicit și resurse pentru achitarea creditelor și datoriilor avute – atât a celor financiare, cât și a celor emoționale.
Ok, cine încă nu are idee ce anume să ceară, sau cum, pentru a nu greși,  poate folosi simpla și străvechea formulă a strămoșilor noștri: „Lună Nouă, Lună Nouă, cu belșug tu fă să plouă!”   Clar, nu aveți cum să greșiți! 😀
       E bine să ne obișnuim totuși cu ideea , ca această ultimă săptămână a lui aprilie, cu toate  șansele pe care ni le oferă, va fi una dură – tocmai ca să nu ne relaxăm prea mult și să nu ne ratăm șansele, oferite generos de Luna nouă în Taur. Cu toate că e știută treaba: cine vrea musai să rateze o sansă, va gasi întotdeauna motiv și ocazie să o facă! :))))
De altfel, duritatea săptămânii este una constructivă: ne mișcăm, ne mișcăm și iar ne mișcăm!
Dacă nu ne mișcăm, ne-o luăm peste nas ori peste ceafa, primind ici un fault , colo o piedică,dincolo o penalizare…c-așa-i în tenis.
În schimb, dacă ne mișcăm și suntem pe fază, avem șansa să evităm toate capcanele întinse, dublând presupusul Mare Premiu al săptămânii. Ba poate, chiar a următoarelor cateva luni.
Așa că, să dansăm împreună cu planetele, pe orbita destinului, cu încredere totală în sansele proprii! Si sa nu uitam de sfatul lui Ovidiu! 😉
Cu drag, Masha.