De ce sunt necesare entitățile de ordin inferior în lumea noastră densă?

Am făcut cunoștință într-un articol precedent cu funcțiile de bază ale entităților.
Dar…totuși, la ce folosesc entitățile, de ce este îngăduit ca ele să se atașeze de noi țși care este misiunea și utilitatea lor în procesul de evoluție spirituală/mântuire/apropiere de Dumnezeu a unei ființe umane?
      Entitățile fără trup, indiferent de tipul lor de vibrație, au  misiunea (karmică ori în legea Iubirii) de a ajuta o persoană să avanseze pe calea spirituală , deoarece o entitate în sine nu reprezintă doar un sistem de redistribuire sau de extragere a energiei care circulă în câmpurile subtile, c  și un sistem de menținere al acesteia într-un anume sector.
În funcție de  specializare, o entitate poate reprezinta și un sistem de dirijare al mișcării energiei interioare, adică, o entitate specializată  poate să mute, să îndrepte energia conștiinței noastre într-o direcție sau alta, pentru  atingerea unor obiective concrete.
    Și, atunci când o persoană aflată în terapie îi adresează terapeutului,  de exemplu, o întrebare de genul: „Cum să  scap de neîncrederea totală în propriile forțe?”, ea ar trebui să știe,  în primul rând, că are de-a face cu o entitate interioară de joasă vibrație, care este foarte bine ascunsă/camuflată în câmpurile proprii, prefăcându-se că face parte din personalitatea sa și dictându-i din umbră comportamentul, prin intermediul gândurilor induse.
După diagnosticarea unei astfel de probleme și efectuarea procedurilor de urgență, în cadrul terapiei ulterioare se va lucra cu aceste entități, ca părți ale personalității suferindului.
După ce am determinat, ce carență a personalității  trebuie înlăturată, lucrăm la schimbarea stilului de gândire  și a comportamentului pe care acesta l-a generat , iar entitatea  pleacă singură.
Utilitatea entităților
Este necesar să definim entitățile din punctul de vedere al utilității lor, a experienței lor în dezvoltarea noastră spirituală, indiferent dacă lecțiile venite prin ele ne-au produs suferință sau nu , întrucât ambele variante de scenariu ne sunt necesare.
De regulă,  oamenii sunt obișnuiți să-și evalueze experiențele prin prisma dualității – ori considerate negative – deci în opinia lor, inutile, ori  aducătoare de satisfacție – deci folositoare.
Dacă o persoană, de exemplu, trăiește conform principiului că  trebuie neapărat să ajungă foarte bogată, canalizându-și toată energia vitală către dobândirea de bunuri, cu  siguranță aceasta are “instalate” niște entități în câmpuri (precum niște programe ce rulează)  care atrag sume  bani și valori materiale, indiferent prin ce moduri.
Prin urmare, ea nu va obiecta niciodată împotriva găzduirii acelor entități în câmpurile proprii și nici împotriva vampirismului energetic practicat de acestea, în raport cu conștiința sa.
Dacă o persoană de acest gen s-ar răzgândi brusc, conștientizând că o astfel de viață, dedicată în întregime banilor contrazice Legile Superioare ale Universului, se întâmplă următorul lucru:
acea conștientizare îi  va schimba intenția, respectiv,  comportamentul față de Creație, respectiv direcția de evoluție.
   Desigur, imediat o mare parte dintre acele entități (atât cele primite la naștere cât și cele dobândite în procesul trăirii lecției) vor căuta să împiedice  schimbarea de direcție a gazdei,  opunându- se noii direcții, deoarece  sunt în pericol de a-și pierde sursa de energie și hrană.
Pe de o parte, pentru individ acesta va fi o experiență utilă, de depășire a propriilor limitări interioare, pe de altă parte, aceste blocaje îi vor limita  un timp mișcarea în spațiu și implicit dezvoltarea.
Entitățile fără trup au alte categorii temporale. Ele nu trăiesc în timpul liniar și nu operează cu concepte de valori temporale, din punctul de vedere al experienței umane.
Importantă și definitorie pentru ele este completitudinea experienței la care participă.  Acesta e motivul pentru care respectivul tandem, al unei entități și a unui Suflet într-un corp uman poate dura nu una sau  două vieți, ci zeci de existențe. Corpurile se schimbă, tandemul rămâne!
     Dacă o persoană, pe parcursul a  sute de ani și zeci de vieți, în loc să își împlinească destinul, misiunea, urmează calea dezvoltării în jos, motivat de lăcomie – adică depune eforturi doar de dragul banilor, al profitului, al puterii și a satisfacerii necesităților grosiere, atunci nici sistemul de ghizi, protectori  și Învățători, nici sistemul angelic, de regulă, nu au capacitatea (și nici dreptul divin) de a influența (elibera) o persoană, implicată cu Liber Arbitru  în acest proces de interacțiune „entitate – om”.
    După un anumit număr de intervenții și ajutoare în clipe de cumpănă și multiple avertismente, unele  mai subtile, altele mai evidente, aceștia transferă sufletul  în custodia entităților de vibrație joasă, pentru trăirea experienței distructive a lumilor inferioare.
    În schimb, dacă persoana ia decizia de a se mișca în sus, în direcția creșterii spirituale, entitățile de joasă frecvență vor părăsi treptat câmpurile  și structurile nemuritoare ale acesteia, cu excepția celor care au de la bun început misiunea să-i însoțeassufletul până la terminarea experienței în dimensiunea a 4-a – deoarece întrarea entităților distructive/malefice în dimensiunea a 5-a este interzisă.
      În cea de-a patra dimensiune, împreună cu oamenii care le găzduiesc, entitățile trăiesc experiența neprețuită a perioadei de tranziție.
Prin urmare, multe sisteme de dezvoltare și  multe persoane ce tranzitează 3-4D nu numai că-și vor modifica numărul de entități prezente  în structuri, ci și calitatea, nivelul vibrațional,  înlocuindu-le  cu altele, mai compatibile cu noua lor vibrație, cu o densitate luminică mai înaltă, mai constructive și mai susținătoare.
Nimic întâmplător, nimic aleatoriu:  tot ce se întâmplă cu o persoană în acest context este un proces sincronizat și consimțit de acele sisteme superioare – parte a Planului divin, care supraveghează și coordonează direcția experienței unui Suflet într-un corp uman.
Acordul încheiat cu privire la conectarea entităților la om
    Conectarea la organismul uman are loc exclusiv în conformitate cu experiența, pe care Sufletul însuși a determinat-o în Lumea Subtilă.
    Dacă un „elemental” foarte puternic se conectează la o persoană din lumea densă, acest lucru nu se întâmplă niciodată fără consimțământul Sufletului, deoarece conectarea determină  schimbări destul de grave în starea acestuia
    Dacă se conectează un „elemental” mic, adică unul cu potențial de  distorsiune a energiei umane mai mic de 5-10%, atunci astfel de cazuri nu sunt negociate, entitatea putându- se conecta automat, într-o ordine inconsecventă, deoarece astfel de conexiuni se realizează de obicei pe termen scurt și își schimbă valorile după un anumit timp.
Am avut  ocazia să consult o persoană, care la un moment dat devenise celebră peste noapte pe anumite rețele de socializare, unde posta filmulețe ce aveau o audiență foarte mare. Oamenii o plăceau, îi scriau comentarii admirative,  începuseră să o numească vedetă, influencer,  formator de opinie, etc….așa că, la scurt timp  „boala celebrității” o cuprinsese pe domnișoară de-a binelea.  După un timp ea a  observat că a început să tușească în timpul webinarelor,  imediat ce începea filmarea, iar tusea aceea era imposibil de controlat.
După ce în procesul terapiei persoana și-a conștientizat  comportamentul și a recunoscut legătura dintre problemă și creșterea orgoliului la laudele celorlalți , ea a refuzat să mai furnizeze energia mândriei și aroganței către entitatea „vedetismului”, care îi parazita câmpurile. După aproximativ 2 luni și jumătate de practicare conștientă a smereniei și atitudinii modeste, entitatea pur și simplu s-a evaporat.
Metaforic, putem spune că entitățile lucrează pe principiul câinilor de vânătoare care aleargă prin pădurea umană și caută copaci potriviți, care să poată fi „mușcați” și din care ei  să poată descărca energie. Aceasta este o comparație indirectă, dar corectă din punctul de vedere al căutării, din punctul de vedere al relației entităților în raport cu oamenii.
Când suntem conectați cu entități malefice de rang mai mare , starea întregului organism și a celulei monadice se schimbă. Aici imaginea e diferită – deja avem de-a face cu o agresiune și o suferință a psihicului .
Partea interesantă din punctul de vedere al evoluției sufletului, este că,  descărcând energia din corp și secând subiectul de forță vitală, parazitul, care este un program destul de simplu dar foarte puternic,  raportat la valorile energetice, redirecționează aceste energii către acele civilizații care i-au organizat algoritmii și i-au condensat, pe un purtător/implant. Sufletul trebuie să facă față acestor influențe, atât de puternice și până la sfârșitul vieții sale să devină un câștigător.
Nu putem spune că entitățile sunt acum într-o etapă de evoluție proprie. Transformarea spațiului din 3D în 4D este un test destul de serios pentru acestea, miza fiind să se mențină în continuare în câmpurile conștiinței umane.
Le este din ce în ce mai dificil să rămână neobservate, pentru că oamenii au început să lucreze în mod conștient la evoluția personală și acest lucru duce inevitabil către anihilarea unei entități distructive.
Multe dintre entități au părăsit deja structurile conștiinței umane ce ascensionează și procesul continuă, dar o anumită  parte dintre ele vor mai rămâne și se vor adapta la noile realități: la fel ca virusurile și bacteriile, ele pot evolua.
Acele entități, atât distructive, cât și constructive, vor rămâne timpul maxim permis conform Planului Divin, pentru a-și atinge cele două obiective a misiunii lor :
1) de a câștiga experiență;
2) de a ajuta o persoană să-și redistribuie energia în spațiu conform programului karmic, motivând-o să se dezvolte.
Fie de folos!  Masha.
Va urma.