🔥 O zi a necesităților, în care trebuie să rezolvați vechi probleme, de care uneori sunteți deja plictisiți și sătui ”ca de hrean”, cum zice o vorbă din bătrâni, dar tot nu puteți scăpa de ele.

Ziua în care omul își simte Crucea pe care o are de dus cu fiecare celulă a corpului său; dar și o zi când există posibilitatea de a se curăța de vechile greșeli lucrând, cu ele. Cam dureros, dar util.

🔥 Munca și faptele sunt la turație mică. Pot exista destul de multe greșeli ,datorate planificării incorecte sau calculelor greșite, făcute în etapa anterioară a activității. Ochelarii roz se pot sparge, obligându-te să-ți reconsideri planurile, obiectivele și resursele.

Resursa cheie – resursa ajutorului – ar trebui monitorizată cu deosebită atenție: luați de la alții doar cele mai necesare lucruri, pentru a nu deveni dependenți de ajutorul altcuiva, dar și pentru a nu da prea mult, pentru a nu permite altora să devină paraziți în raport cuvoi

🔥 Relațiile își demonstrează azi natura ciclică și, în același timp, nu va fi o buclă închisă, ci veți simți mișcarea, progresul, pe care nu avem voie nici să-l grăbim, nici să-l tergiversăm.

Evoluția în relații decurge cumva parcă fără participarea activă a partenerilor, cărora nu le rămâne altceva de făcut, decât să accepte situația așa cum este. Relațiilor le sunt create în această perioadă noi condiții în exterior și deja în aceste noi condiții partenerii vor trebui să învețe să acționeze. Dar, deocamdată,cum ziceam, lor nu le rămâne decât să observe aceste schimbări ”de decor” și să le accepte.

🔥 Sănătatea, de fapt, felul în care ne simțim – mental, emoțional, fizic) ne va împinge să schimbăm ceva: să ne mișcăm mai mult, să renunțăm la fumat, la dulciuri, etc, să ne schimbăm stilul de viață. Devine clar că organismul are nevoie fie de îmbunătățiri sistemice în habitat, fie de o ”scuturătură” personalizată gen detoxifiere, resetare.dinamizare. Problemele apărute astăzi pot fi grave, dar vor dispărea rapid. Acestea vor reprezenta doar un semnal de avertizare cu privire la posibile dificultăți viitoare, deci nu trebuie să ignorați ”beculețul roșu” care se aprinde la bord.

🔥 În această zi trebuie să găsiți măcar puțin timp pentru a fi singuri. În general, vorbiți cât mai puțin, ascultați mai mult și atunci aveți șansa să auziți ceva important; practic, determinați cealaltă persoană să vă spună ceva important, dorind să umple pauza pe care ați făcut-o. Dincolo de asta, un moment de liniște, trăit astăzi, vă poate oferi o rezervă de energie și forță pentru câteva zile înainte.

🔥 Și nu uitați, bucurați-vă de fiecare zi!

Cu iubire, Masha Alla

Artist: Kagaya.