Ne mișcăm lent înainte. Multă reflecție, investigare, evaluare a situațiilor și puțină acțiune reală.

Atenția la detalii este o condiție obligatorie a zilei, condiție care vă va permite să evitați greșelile și pierderile, venite din senin.

🔥 În ciuda energiilor lente și stângace de azi, evenimjentele la muncă și în afaceri se vor mișca mai repede decât și-ar dori mulți. Nu au timp să gândească atât de rapid pe cât se mișcă evenimentele, nu pot lua decizii, pentru că li se cere să rezolve din ce în ce mai multe probleme noi și neașteptate, așa că mulți dintre noi se află într-o situație în care simt, că cel mai logic lucru este să intre în panică! Totuși, dacă și-ar da timp să se gândească, atunci ar înțelege, că lucrurile sunt gestionabile: pe ici se poate amâna, pe dincolo se poate construi un lanț logic.

Nu trebuie să intrăm în panică, ci să încetinim puțin viteza cu care merg lucrurile, și atunci acestea vor avea timp să se înșiruiască într-o succesiune logică a evenimentelor.

🔥 În relații, încet, dar sigur, se configurează modalități noi – uneori neașteptate – de evoluție a evenimentelor. Oamenii evaluează, discută despre astfel de modalități, dar nimic important nu se întâmplă încă. Acestea sunt încă în stadiul de proiecte, planuri, șanse – și pot deveni realizabile,, dar timpul încă nu a sosit și nu este nevoie să vă grăbiți.

🔥 Sănătate. Se resimt stări de slăbiciune sau devitalizare, multora le este greu să mențină energia interioară și să fie la fel de activi pe cât și-ar dori. Nu este indicat să vă forțați, ca să vă depășiți propria slăbiciune, este mai bine să vă odihniți, cum spuneam și ieri pentru a nu provoca un atac al bolii. Dacă insistați, sunt posibile dureri de cap bruște, amețeli, chiar stări leșin. În această zi lunară, ar trebui acordată o atenție deosebită alimentelor consumate(de dorit excluderea cărnurilor). Aceasta este singura zi din calendarul Lunar, când mâncarea (în sensul cadrului astral) arde fără reziduuri și este complet transformată în țesut.

Energia vitală mai poate fi recuperată astăzi prin lucrul cu Elementele naturii (meditatii, practici) sau prin…achitarea datoriilor și îndeplinirea promisiunilor.:)

Visele sunt conștiente. Puteți pune întrebări, veți primi răspunsuri.

Tunsorile făcute azi întăresc firul de păr, stimulează creșterea. De asemenea, structurează câmpul mental al persoanei, îi împrospătează memoria, îî ordonează gândurile și il eliberează de iluzii.

Drept pietre protectoare, purtați tourqoise și calcedonie roz

🔥 Și mai există un lucru bun de făcut în această zi;, acela este lectura. Citiți cărți. Cu cât mai complexe, cu atât mai bine, inclusiv literatură științifică sau tratate filosofice. Scufundarea într-un proces de gândire profundă vă va ajuta să vedeți problemele și experiențele actuale dintr-un unghi diferit și într-o nouă lumină., mult mai clară

🔥 Dacă în această zi intenționați să porniți la un drum, pregătiți-vă pentru întârzieri sau chiar pentru anularea călătoriei.

🔥 Și totuși … bucurați-vă de fiecare zi trăită! Iar pentru încurajare, l-am rugat și pe Dumas să vă spună ceva: „Tocmai în acel moment, când te afli in poziția cea mai de jos, Roata se învârte și te ridică.” :)))

Cu iubire, Masha

Artist: Alina Zamylova. ”Roata Destinului”, panza, acrilic.