🔥🔥🔥 Ziua este plină de cunoaștere și intuiție. Timpul drumurilor parcurse mental, în care avem posibilitatea să pătrundem secretele Universului sau cel puțin putem dobândi abilități și experiență pentru viața actuală. (După orele 17: 38 ora României până mâine seara vom intra în cea de-a 11 zi lunară, numită și Ekadashi ,puteți citi aici despre ea.

🔥 Afacerile și munca sunt centrate în jurul unor procese mari, aflate la baza proiectelor voastre . Totul decurge lent, temeinic și concentrat. Oamenii lucrează, și totuși, au senzația că stau pe loc: la sfârșitul zilei par să nu existe rezultate spectaculoase, dar ele vor apărea cu siguranță mai târziu, când veți constata că a devenit mult mai ușor să avansați.

🔥 Relațiile personale aduc bucurie și , în același timp, au nevoie de mai multă înțelepciune. Împreună oamenii se simt astăzi plini de inspirație, împărtășind cunoștințe, făcând schimb de experiență și, prin urmare, îmbogățindu-se reciproc.

În această zi, trebuie să stați departe de orice confruntări; în schimb, este bine să dedicați comunicarea creativității în grup, de exemplu. Dacă totuși, sunteți provocați la câte un schimb contradictoriu de replici și emoții, faceți un efort pentru a vă menține în calm și Adevăr.

Unele surprize – și bune și rele – ne poate aduce comunicarea cu rudele de sânge. Aceasta ne schimbă orizonturile și ne poate forța să ne punem în ordine gândurile și anumite decizii vitale.

🔥 Starea de sănătate este calmă. Cei care își ascultă nevoile corpului se simt bine. În această zi, trebuie să fiți foarte receptivi la semnalele corpului: el vă va spune singur, la ce să fiți atenți. Dacă apare orice fel durere, ar trebui să consultați cat mai curând un medic, nu ignorați și nu vă prefaceți că nu se întâmplă nimic.

Astăzi, conform calendarului Lunar nu se vopsește părul pentru că există riscul să de ”ardă” și nici nu se taie, deoarece îi va provoca căderea; iar din punct de vedere energetic, tăierea părului poate duce la ”tăierea” drumurilor, atât cele fizice cât și a călătoriilor mentale

🔥 Învățarea și acumularea de cunoștințe azi trebuie făcută – indiferent de necesitatea practică : orice cunoștință acumulată astăzi, orice abilitate deprinsă vă va fi utilă în viitor

🔥 Conform tradiției vedice, sângele apărut în această zi, de exemplu, o mică tăietură, echimoză sau zgârietură, semnalează necazuri viitoare de la inamici și invocă energia dușmanilor, așa că fii atent. Pentru că e o perioadă atât de puternică energetic, iar noi suntem interconectai cu tot și toate, nu avem voie să deranjăm echilibrul Universului cu nimic: nici azi, nici mâine , nu omorâți nici un fel de insecte (știu :))) …totuși, dați-vă mai bine cu ”Autan”! :D)

Sursele din care ne putem completa azi nivelul de energie și experiențele spirituale sunt: Pelerinajul,mersul la mănăstiri, locuri încărcate de spiritualitate și Putere; lucrul cu informația, citit, scris, învățat; exerciții fizice pentru echilibru, yoga, stretching, etc; plimbările , călătoriile, inclusiv călătoriile în scopul căutării de sine, a investigației karmice în vieți anterioare, în trecut (prin hipnoză regresivă, VDV, meditație hipnotică etc)

Visele îi pot arăta omului un drum care s-a deschis în fața lui, dar pe care acesta nu-l observă. Dacă practicați visatul conștient, puteți pune întrebări în vis și veți primi răspunsuri. În special putem primi informații despre lucrurile pierdute sau furate.

🔥 Și nu uitați: bucurați-vă de fiecare zi trăită!

Cu iubire, Alla Masha.

Artist V.Muhin ”Portalul” Pânză, acrilic.