🔥🔥🔥Continuă, pânâ la orele 19, cea de-a 11-a zi de la Lună Nouă, numită Ekadashi, cea mai pură și mai puternică energetic zi a calendarului Lunar. Scrierile vedice sacre numesc Ekadashi una dintre cele 5 luntri de salvare pentru cei ce se îneacă în Oceanul Sansarei. Majoritatea tradițiilor orientale caracterizează zilele Ekadashi drept perioadele cu cea mai puternică activitate energetică subtilă a oamenilor.Medicina ayurvedică consideră că postul total și abstinența în aceste zile sacre previn și vindecă o mulțime de boli, curățând nu doar trupul, ci și mintea, și spiritul, apropiindu-l pe om mai mult de Dumnezeu.

Simbolurile străvechi ale zilei – Coroana și Paloșul de foc cosmic . Iar acesta are două tăișuri, în funcție de cât de curați în gând, vorbire și acțiuni suntem noi. Un alt simbol secret, alchimic al zilei este Labirintul – cel, în care trebuie să învingem Minotaurul din noi. Astăzi este foarte indicat să facem meditația Paloșul de Lumină, prin care învingem și ne separăm de toți ”monștrii” interiori

🔥 Pentru a atinge azi niște obiective propuse , nu ni se va cere neapărat să depunem eforturi; uneori este suficient pur și simplu să avem răbdare și…să simțim intuitiv unde se ascunde Adevărul. Ca și în ziua precedentă, intuiția ne este activă, doar că slăbește puterea logicii; de aceea este bine să ne lăsăm în voia fluxului intuitiv, precum o barcă pe valuri: supunându-ne mișcării apei dar fără a încerca să o supunem, forțând evenimentele

🔥 La muncă și în afaceri nu are sens să vă asumați sarcini prea mărețe – vă supuneți unui risc, supraevaluându-vă posibilitățile. Faceți doar ceea ce vine spre voi firesc, de la sine; nu vă bazați pe tenacitatea proprie, spărgând zidurile cu capul, mai bine țineți cont de sfaturile și recomandările celor mai înțelepți și mai experimentați ca voi; Iar în afaceri, evitați împrumuturile – bazați-vă strict pe resursele financiare curente. Nu forțați, nu luptați cu piedicile. Ce vine, aceea vine.

🔥 În relații, jucăm pe teren familiar,prin urmare putem avea parte de abundență emoțională, emoții armonioase, momente plăcute

Ca și ieri, oamenii pot găsi inspirație și recompense în comunicarea interumană profundă – schimbul de energii și informații de natură spirituală, cu frecvență înaltă, va crește valoarea relațiilor , descoperind în aproapele nostru, în persoana iubită, în propriul frate/soră/copil/părinte părți noi, minunate ale personalității, ne-revelate până acum.

Ca urmare a trecerii comunicării la alt nivel, este posibilă o revigorare a relațiilor, un salt calitativ în evoluția lor.

🔥 Metode de acumulare a energiei: *spălatul cu apă foarte rece, dacă aveți posibilitatea ,cu gheață; *statul într-un mediu cu temperaturi joase; *contemplarea cerului – mișcarea Pranei și a curgerii norilor ziua și stelele noaptea;

🔥 Starea de sănătate este bună. Dar și aici, nu trebuie să vă agitați prea mult pentru a o îmbunătăți – orice efort excesiv făcut azi vă poate obosi puternic. Dar, este foarte recomandat azi să faceți analize, controale medicale , să treceți diverse aparate de diagnosticare și terapie – efectul curativ , dar și complexitatea informațiilor primite vor fi mult mai mari ca de obicei.

Cei care vor și pot – faceți azi purificarea Ekadashi! Beneficiile vor fi pe măsură! Iată în ce constă:

+ Lăsăm deoparte toată grija și agitația, evităm pe cât posibil persoanele recalcitrante și insistente;
+ postim (post total sau doar ne abținem de la alimente grele- carnea, peștele, ciupercile, făinoasele, alcoolul, tutunul);
+ stăm cât mai mult în meditație, rugăciune;
+ practicăm Mauna minții (postul tăcerii).

Îeșirea din această practică spirituală se face treptat, pe parcursul următoarei zile, fără a face excese de nici un fel, fără a reintr direct în ritmul alert și agitat de dinainte, de preferat cu hrană foarte ușoară și doar când corpul vă cere.

Dacă există posibilitatea – ocupați-vă de grădină și îngrijirea plantelor azi, chiar și a plantelor de cameră. Este foarte benefică împământarea, contactul cu pământul și sistemele vii vegetale vă vor echilibra biocâmpurile.

🔥 Tunsorile nu sunt indicate azi! Tăierea părului ne diminuează energia sexuală și scade atractivitatea și magnetismul personal. 🔥 Cristalele cu vibrație potrivită: opalul de foc, hematita, selenit.

Благородный камень огненный опал

🔥 Visele pot fi pline de simboluri și mesaje codificate, este bine să țineți cont de mesajele subconștientului azi.

Și în general, este o zi interesantă. Astăzi, mulți dintre voi ar putea să-și descopere anumite capacități așa-zis paranormale, daruri neobișnuite, dacă ele există, puteți simți prezența unor entități în apropierea voastră, etc – cu alte cuvinte, Forța din voi vă poate da de știre că se trezește :))) Nu o ignorați!

🔥 Și nu uitați să vă bucurați de fiecare zi!

Cu iubire, Masha.

Dragii mei cititori, peste câteva zile, mai exact de la Luna Plină (sâmbătă 24 iulie 2021, această rubrică (Previziuni astro-energetice zilnice) va fi disponibilă doar abonaților acestui blog. Abonamentul vostru (unul modic, consider, 5 Euro/lună sau echivalentul a 25 lei, pentru cele 30-31 de articole scrise lunar) îmi va susține motivația de a împărți cunoașterea tuturor doritorilor, echilibrând karmic relația dintre noi, efortul și energia investite. Pentru cei ce doresc mai mult decât recomandări zilnice, pt a fi în flux cu Universul,, voi crea pe viitor un alt tip de abonament, în care voi adăuga accesul la practici și meditații pe probleme concrete, terapii de grup, etc.

Viitorii abonați rog să-mi trimită mesaj pe blogulmashei@gmail.com , la care să atașați o dovadă a plății abonamentului.

Cont Revolut la nr. +40728383930 , Alla Topala, sau

IBAN : RO71 BREL 0005 5044 8574 0100 (plăți în LEI făcute din țară), beneficiar Alla Topală

SWIFT: LT36 3250 0859 1470 4009 (plăți în LEI și EURO făcute din afara țării), beneficiar Alla Topală

Vă mulțumesc tuturor pentru aprecieri și sper să punem împreună bazele unei comunități online minunate. Voi fi fericită să împărtășesc cu voi informațiile și experiența mea!