Luna Plină de iulie, supranumită și Luna Fânului, Luna Recoltei, se produce anul acesta în preajma Sărbătorii Recoltei (străvechiul Lammas, 1 august), iar în aer plutesc, încă de la răsărit (5:37) energiile fierbinți ale Soarelui, ce aduc cu ele un flux de magie luminoasă, dăruitoare de vitalitate și forță pasională, de abundență și roade îmbelșugate.

Și aceste două zile vor fi o perioadă cu adevărat magică: dacă vinerea din ajunul Lunii Pline ne-a predispus către introspecție și conștientizări, ziua de sâmbătă va pune în lumină recolta noastră personală, rezultatele activităților noastre și ne va ajuta să și culegem această recoltă. Primim resurse suplimentare de energie pentru finalizat, depășit, realizat diverse lucruri. Resurse, la care nu ne așteptam

Duminica ne scutură, scoțându-ne parcă dintr-o lungă hibernare, astfel încât să nu ne afundăm în starea ”virtuală” în care ne aflăm – fie ea una veselă sau tristă. Ne împinge să revenim la realitate, implicându-ne din nou în cazuri și procese dificile, nepermițându-ne să ne eschivăm la încercări și Destin.

🔥 Sâmbătă lucrurile, oricât de dificile ar părea, vor merge ceas, pur și simplu nu le împiedicați, agitându-vă inutil. Nu vă fie teamă că sunt foarte multe de făcut și că nu s-a făcut nimic – totul va fi finalizat la timp. Lăsați să meargă treaba așa cum merge, evenimentele se vor configura și sincroniza exact cum trebuie, voi doar culegeți roadele.

Duminică în schimb, va trebui să permitem altcuiva să se implice în munca/sarcinile noastre. Lăsați-vă mândria și încrederea că puteți face față singuri la o parte, pentru că cu ajutorul priceput al cuiva lucrurile merge mai repede. Mai mult de atât, persoanele din preajma voastră vă vor ajuta să evitați greșeli, foarte ușor de făcut, atunci când acționați de unul singur.

🔥 Lunile Pline din timpul verii sunt o perioadă a iubirii, așa că ziua de sâmbăta va oferi relațiilor, în primul rând, celor de iubire, un nou impuls. Idei noi, ce pot pune lucrurile în mișcare, o atmosferă , în care oamenii se bucură de sentimentele lor unul pentru celălalt. În această zi, este ușor să provocați formarea unei noi variante de viitor, așa că trebuie cu toată ființa, să vă doriți dragostea, să vă în culori vii imaginați relația de dragoste, să vă gândiți frumos la persoana iubită și să evitați conflictele. Dar nu fugind de o discuție sau o ceartă, dacă aceasta apare, ci aplanând-o, îmblânzind și îndulcind atmosfera cu pace, pentru binele amândurora. Este necesar să modelăm viitorul dorit de noi al relației, nu unul configurat accidental.

Acest weekend poate fi perioada….nunților controversate Da, oamenii se căsătoresc și pare că sunt toate șansele să aibă un mariaj trainic și reușit……cu o singură condiție: dacă cei doi își unesc viețile complet voluntar! Nu pentru că au ajuns la o vârstă și ”trebuie”, nu din vinovăție față de celălalt, nu în urma unor promisiuni sau jurăminte date pe negândite,nu de comun acord că așa e mai practic/comod/vesel/avantajos financiar, nu de gura părinților care vor nepoței, nu pentru a umple un gol interior, etc ci pentru că el și ea chiar vor să fie împreună, le e cel mai bine doar împreună! Altfel, există riscul ca acest mariaj să se transforme treptat într-o povară grea, de care le va fi tare dificil să scape. Cum spuneam, intențiile cu care se spun azi jurămintele, nasc un viitor, amprentat de energia acelor intenții.

Duminică are loc un rămas bun de la ceva din trecut și implementarea unui plan de succes: se face tranziția la o nouă etapă, și fie se implementează un plan, legat de o relație sau important pentru o relație, fie va fi distrus un plan care a împiedicat dezvoltarea unei relații. 🙂

🔥 Luna Plină ne va conferi multă putere. Sâmbătă, se simte o creștere a energiei, ceea ce ne va face să simțim că putem muta munții din loc. Acest flux ar trebui să fie folosit pentru muncă, dragoste, sport – adică pentru mișcare activă.

Duminică, sănătatea ne poate readuce în starea de vineri, când procesele emoționale au un efect mai puternic asupra corpului fizic decât în ​​mod obișnuit. Și numai lucrul cu propriul câmp mental vă permite să vă puneți în stare de vindecare și recuperare.

🔥 Este important să vă controlați emoțiile în ambele zile. Permiteți-mi să vă reamintesc! Dorințele se pot împlini acum rapid, cât ai pocni din degete: cum manifestăm mai puternic o stare de spirit, cum se declanșează evenimentul, chiar dacă nu l-am dorit cu mintea noastră!. Fiți pozitivi și…constructivi cu viitorul vostru! :))

🔥 Tunsoarea făcută în una din aceste două zile vă va reînnoi părul, făcându-l mai sănătos; de asemenea, prin tăierea părului se vor reînnoi energiile, din aura noastră; se pot debloca variante benefice de viitor, în general, se declanșează schimbări benefice.

🔥 Visele pe această Lună Plină pot fi premonitorii; puteți primi semne, simboluri și indicii clare cu privire la ceea ce aveți de făcut. Puteți cere în vis să vi se îndeplinească o dorință.

🔥 Cum ne putem păstra starea de beneficitate și armonie în acest week-end: *prin post, duminica chiar post sever, pentru a ne detoxifia energetic;

*prin curățarea casei, a spațiului din jurul nostru de orice deșeuri, vechituri, lucruri nenecesare;

*prin ducerea la bun sfârșit a oricărei acțiuni începute, *prin menținerea gândurilor bune la adresa celorlalți; * prin drumuri, drumeții, călătorii, plimbări pe jos;

*prin interacțiunea cu natura, contemplarea proceselor din natură (ploaie, vânt, arbori, nori în mișcare, etc)

*prin returnarea datoriilor făcute, *prin participarea la diverse concursuri, competiții; *prin purtarea cristalelor potrivite ca vibrație: sâmbăta – hiacint; duminica – agat sau morion

🔥 Și nu uitați să vă bucurați de această superbă Lună Plină! Eu o să vă ajut cu o imagine potrivită 🙂

Cu iubire, Alla Masha.

Artist: Karl Heilmayer, ”Venice, Full Moon over Santa Maria Salute” (1829-1908)