„Luna este cel mai vechi templu, conținând în aura ei puterea nenumăratelor invocări și rugăciuni, din timpuri imemoriale … un clopoțel, al cărui sunet te duce în spațiul Mamei cosmice, acolo unde trupul și sufletul își pot potoli setea în liniște.” (Dana Gerhard, Lunar Cycles)

Mulți oameni iau în considerare poziția Lunii pe cer pentru a rezolva eficient anumite probleme din viața lor. Ei fac ritualuri în anumite zile lunare. Și acestea funcționează. Nu putem afirma că funcționează negreșit, întotdeauna și pentru toată lumea. Și asta deoarece există statistic un procent de succes, legat, în primul rând, de corectitudinea intenției, de nivelul de conștientizare al legăturii noastre cu acest corp ceresc și de raportul tranzitelor din harta astrologică personală.

Totuși, într-un fel sau altul, Luna în tranzit (adică Luna, care la un moment dat traversează un anumit semn al zodiacului, formând pe cer anumite unghiuri față de alte planete) își exercită influența asupra sistemelor vii, indiferent dacă credem în acest fenomen sau nu.

Ce este Luna? De ce lucruri este ea responsabilă în viața noastră? În primul rând, aceasta este „ușa” noastră către lume. Luna este responsabilă de adaptabilitatea noastră la aceasta, de percepția noastră asupra realității din jurul nostru. Unul dintre profesorii mei a descris foarte frumos acest lucru, afirmând că Luna este locul unde se termină persoana și începe lumea exterioară.

Este important să țineți cont de „Recomandările Lunare” și să le utilizați în beneficiul dumneavoastră. Întrucât acestea nu sunt superstiții, ci cunoștințe care au fost adunate și testate de-a lungul multor milenii și nu un joc de „crede / nu crede”.

De exemplu, mulți oameni știu că este mai bine să înceapă o afacere nouă pe lună crescătoare, iar să profite de beneficii și să culeagă rezultate în faza descrescătoare.

Mai există, de asemenea, o poziție a Lunii pe cer, care se numește „Lună fără direcție”, alias „Lună inactivă”, ”Luna care merge în gol” sau „Lună ineficientă”.

Acesta este un interval de timp, de obicei măsurat în ore, în care nu ar trebui să începeți nimic nou și important, deoarece în această perioadă Luna nu face niciun aspect (să lăsăm Doamna să se odihnească :))).

Desigur, dacă anumite lucruri nu suportă amânare, puteți încerca să faceți ceva foarte important tocmai în timpul lunii inactive și…. să vedeți care e rezultatul final. Că totuși, dorința legitimă de a cerceta și a verifica, specifică ființei umane n-a abrogat-o încă nimeni! :))) Că astrologii zic multe. Totuși, cu titlu de recomandare, iată ce nu este indicat să a face în perioada Lunii ineficiente:

Deschiderea, înregistrarea unei entități juridice, firme, companii, a unui site, blog, etc.compani

Să aplicați pentru participarea la un concurs, o competiție importantă

Să efectuați operații chirurgicale complexe

Să vă angajați

Să achiziționați autoturisme, terenuri, locuințe sau orice alte proprietăți;

Să fixați data unei căsătorii, logodne;

În concluzie, în astfel de perioade de timp, toate eforturile riscă să eșueze, iar orice discuție în contradictoriu se poate transforma într-un conflict serios și pe termen lung; țineți cont de acest aspect și controlați-vă emoțiile în aceste perioade.

Influența psihologică a Lunii fără direcție

Aceste perioade sunt caracterizate de inconsecvență în acțiuni, de un sentiment de deconectare de la realitate. O persoană în aceste momente este absentă, nesigură de sine, prea credulă, se poate complace în vise și încetează să urmărească ceea ce se întâmplă în jurul său, poate întârzia

Dar, să vedem și partea bună a Lunii fără direcție: acesta este cel mai favorabilă perioadă pentru practici spirituale și meditații, odihnă, lectură, terminarea treburilor deja începute(dar dacă acestea necesită atenție – verificați de două ori totul!)

Cum sunt cei născuți în perioada Lunii „fără direcție”

Acest lucru înseamnă doar că dispozițiile și sentimentele nu vor juca un rol important în viața nativului și că acesta va fi destul de zgârcit cu emoțiile. Ca partener de viață, o astfel de persoană trebuie să își aleagă pe cineva la fel de logic sau pragmatic ca el însuși, sau partenerul său ar trebui să-l accepte așa cum este și să nu ceară prea multe sentimentalisme.

Calendarul Lunii fără direcție(ora României) vă va ajuta să planificați lucruri importante și să știți exact, la ce oră și dată este mai bine să nu fixați evenimente importante în calendarul dvs.

Luna fără direcție AUGUST 2021

Pentru o prognoză mai complexă, pentru fiecare zi, una care ține cont de toate aspectele planetare de moment, de Elementul (stihia) ce guvernează ziua, de influența numerologică, cu recomandări practice incluse, vă puteți face un abonament lunar la rubrica ”Previziuni astro-energetice zilnice”. Cereți detalii.

Alla Masha