🔥🔥🔥🔥🔥🔥Ultima Lună Nouă a verii 2021. 08 august, ora 16:51 ora României. Luna traversează și ea, în urma Soarelui, granița dintre anotimpuri și, luându-și rămas-bun de la Vară, intră într-un nou ciclu. Va fi o Lună Nouă neobișnuită – înnoirea energiilor sezoniere și strângerea Recoltei se întâmplă în același Timp. Primim darurile Verii și, imediat după, începem un nou drum.

🔥Așadar,aceste două zile vor aduce cu ele reînnoire – atât mentală , cât și reală, fizică. Două zile în care trebuie să accepți schimbări, să-ți simți puterea interioară și capacitatea de a declanșa schimbare, să poți face un salt . Oricine manifestă o voință de fier și o muncește din greu pentru materializarea visurilor și obiectivelor, va declanșa schimbări favorabile în propriul destin, chiar înainte de Echinocțiul de toamnă.

Mulți ar putea spune că un vis nu ne lasă întotdeauna să desfășurăm acțiuni, pentru a-l împlini și, în general, acest lucru nu depinde deloc de noi. Cine crede, că prin puterea gândului este imposibil să schimbe această lume – ei bine- acela nu va avea niciodată parte de magie și nu va atrage miracole în viața lui.

🔥Două zile, dragilor, în care atenția și voința noastră interioară trebuie să fie concentrată pe scop, la fel de mult ca și acțiunile reale, din exterior! Încercați!

🔥Vă voi mai aminti că, în mod tradițional, în ajunul Lunii Noi – adică în seara de 7 august, până la miezul nopții, vom scrie liste cu toate lucrurile negative, de care vrem să ne eliberăm. Apoi, pe intenția de purificare de tot ce e nebenefic, le vom da Focului, chiar înainte de momentul de Lună Nouă ( fiecare după timpul său local și 16:51, ora României).

🔥Iar pe 8 august, deja după Luna Nouă, vă recomand să ne reînnoim caietele cu dorințe. Dar nu doar le completăm și atât, ci ne direcționăm la maxim fluxurile mentale în direcția realizării scopurilor enumerate. Este bine să ne rostim dorințele cu voce tare, pentru ca sunetul vocii noastre să ne programeze subconștientul.

Și celorlalte domenii de viață merită să le acordăm o atenție deosebită în aceste două zile:

🔥La muncă și în treburile zilnice sâmbăta aduce o schimbare în judecăți, percepții (inclusiv în percepția pe sine) și o răsturnare a șabloanelor. Căci nu putem atinge obiective noi, păstrând vechiul mod de gândire și acțiune.

Dacă un om este pregătit să se schimbe, el mai întâi trăiește un moment de răscruce, de resetare interioară, și abia apoi trece la un nou nivel de dezvoltare.

Duminică, lucrurile vor merge deja mult mai ușor: se va deschide un flux mental care vă va permite să vă îndepliniți sarcinile cu ajutorul intuiției, a cunoștințelor vechi și a flexibilității interioare. Aici trebuie doar să nu interveniți mental – și totul va veni de la sine.

🔥Relații. În amândouă zilele vă vor fi arătate ”punctele moarte” ale relației, din cauza cărora nu reușiți să înaintați atât de repede, pe cât v-ați dori. Sau poate chiar nu reușiți să înaintați deloc. . Piedicile se revelează, iar odată cu ele descoperim și soluțiile, pentru a le depăși.

Acum este important nu atât să interacționați cu partenerul, cât să aveți grijă să emiteți în jurul vostru vibrații, necesare relației. Și nu este nimic magic în asta: dacă un om transmite în spațiul înconjurător neliniște și neîmplinire, relația se va dezvolta într-un fel. Dacă va crea în interiorul său și va emite acceptare și liniște – atunci și relația se va transforma treptat în bine.

🔥Sănătatea. Sâmbătă, în ziua Lunii Negre, se pot manifesta fluctuații bruște în starea de sănătate. La acestea se mai adaugă un risc crescut de traumatisme și lovituri. Acestea pot fi nu doar din exterior – se amplifică riscul problemelor vasculare – prin urmare, infarct-urile și accidentele vasculare vor fi mai frecvente ca de obicei. Duminică este posibil să se resimtă un flux neașteptat și puternic de energie – iarăși, benefic pentru un organism sănătos, dar dificil pentru unul slăbit.

Dacă sâmbăta ne va cere să ne implicăm activ pe toate planurile, în schimb duminica ne putem oferi o relaxare binemeritată. Duminică mai recomand să ne menținem buna dispoziție și echilibrul interior, deoarece la Lună Nouă orice sentiment de supărare, enervare, răutate, invidie,disperare pot fi amplificate de multe ori, întorcându-se împotriva celui care le-a emis.

🔥Sursele de energie benefică vom mai putea găsi: mai ales sâmbăta – în orice tip de post – inclusiv postul tăcerii, câteva ore; purtarea hainelor exclusiv naturale;

lucrul manual, în special cu ață;

editații, rugăciuni – dar nu de grup- este mai bine să vă rugați unu la unu cu Creatorul;

tăierea părului (îmbunătățește structura părului, ne eliberează de orice încărcătură emoțională negativă, de supărări vechi, etc)

Purtarea pietrelor benefice: sâmbăta: labradorit, obsidian, opal alb. Duminică – coral al turmalină, cristal de stâncă.

🔥 Visele de Lună Nouă pot fi încâlcite și neplăcute. Materializarea lor depinde în totalitate de faptul dacă vă lăsați cuprinși de frica viitorului, sau vă încredeți cu putere în protecția divină și nu cedați fricii, eliminând germenii materializării din acele vise

🔥În ambele zile fiți recunoscători pentru tot ce vă aduc acestea și, în general, pentru tot ce vă oferă în viață. Puneți întrebări Universului pentru ca acesta să vă ofere semne revelatoare, în special în drumurile voastre.

🔥Conform Calendarului lunar, în preajma lunii noi nu se cosește/tunde iarba, nu se taie copacii, nu se rup florile.

Fiți acordați la fluxurile noilor energii. Acceptați orice înnoire, care vine în viața voastră în zilele acestea – chiar și mărunțișurile nesemnificative – acestea sunt semne ale reînnoirii în destinul vostru, ale unei noi linii temporale.

🔥Si bucurați-vă! De fiecare zi oferită de Dumnezeu în dar!

Alla Masha.