🔥🔥🔥 Elanul interior, care ne-a cuprins pe majoritatea dintre noi miercuri, pare că se extinde și pe ziua de azi. Ziua a 11 de la Lună nouă continuă să ne influențeze. Energia e țesută din lumină puternică, ce conferă putere și inspirație oricărei activități : dacă doriți să vă ridicați spre cer, trebuie doar să faceți un efort și să vă împingeți de la sol.:)

🔥 În muncă și afaceri, puteți și trebuie să vă asumați cele mai dificile sarcini și responsabilitatea maximă.

Vechiul motto olimpic se potrivește perfect zilei de azi: „Citius, Altius, Fortius” (Mai repede, mai sus, mai puternic!) Sau, ca să-l adaptăm la situație: mai mult, mai complex, mai serios. Cu cât o persoană își asumă mai multe lucruri azi (și încearcă să le îndeplinească, desigur), cu atât câștigul său va fi mai mare.

🔥 În ciuda multiplelor sarcini de serviciu, va fi timp și pentru a vă reîncărca cu energie pozitivă din relaționarea cu ceilalți, după care să vă întoarceți la treabă cu forțe noi. Relațiile de orice fel, în general comunicarea interumană deschisă, vor aduce relaxare, divertisment, distracție. Aceasta este o zi cu energie veselă în care oamenii găsesc unii în ceilalți bucurii simple, astfel încât creează un echilibru între sarcini serioase la care muncesc și frivolitatea jucăușă din pauze, ceea ce face ca viața să fie un caleidoscop minunat.

Un aspect negativ, care s-ar putea manifesta azi în relații poate fi dorința unora de a concura, competiția sau rivalitatea care poate apărea între prieteni, între rude și între iubiți. Refuzul de a vă lupta pentru pole-position în interiorul cuplului sau cu o persoană dragă, vă poate îmbunătăți semnificativ acea relație

🔥 Sănătate. Când vine vorba de sănătate, un impuls de Lumină, venit de sus, (așa ca astăzi), înseamnă întotdeauna un aflux accentuat de energie. Când corpul este sănătos și puternic, atunci acel impuls este ca un vânt puternic – te revigorează și te îmbie să-ți testezi puterea. Este provocator și distractiv. Este mai rău când corpul este slăbit și obosit, căci un vânt puternic îl doborâ și îl epuizează la limită. Dec,i totul va depinde azi de starea generală pe care o aveți.

Printre riscurile principale se numără: pierderea echilibrului, amețeala și căderile, ca și cum ați fi cu adevărat în bătaia unor rafale de vânt puternic, un sentiment de slăbiciune acută sau o creștere la fel de puternică a agitației. Și problemele cu vasele de sânge, care ne sunt deja familiare în ultima vreme- sunt și acestea la ordinea zilei.

🔥 În această zi, oamenii care lucrează cu instrumente, utilaje, dispozitive (de orice fel) ar trebui să le verifice și să le pună în ordine. Și cei care lucrează de la calculator sau de pe mobil sunt vizați: faceți curat în foldere, organizați-le, eliberați memoria, ștergeți toată informația inutilă, dezinfectați tastatura, curățați dispozitivele energetic prin fumigație, etc. Această curățare vă va aduce șanse și oportunități în meseria pe care o practicați.

🔥 Dacă sunteți brusc chemat pe un drum pe care nu l-ați planificat astăzi (chiar dacă este vorba doar de un ieșit la magazin), acesta este un semn din partea Universului că vin schimbări favorabile către voi.

Artist: V. Kalinin. ”Mesajul”

🔥 Observați atent toate semnele și mesajele codificate pe care le primiți azi de la Ierarhiile superioare de Lumină (cei pe care îî numim cel mai adesea ghizi sau Îngeri) Pietricele frumoase, o pană în drumul nostru, flori sau frunze cu forme sau culori neobișnuite – dacă vi se întâmplă să le vedeți și aproape că vă vin în mâini, sau dacă o persoană necunoscută vi se adresează cu bunăvoință din senin – este un semn, că ghizii sunt în apropiere și vă ajută în tot ce faceți.

🔥 Un avertisment străvechi privind interacțiunea cu insectele astăzi (da, include și muștele, și țânțarii) – în sensul că este interzis să le ucideți! Sper că nu e nimeni azi , dus de meandrele karmei, la pescuit prin Delta Dunării – căci singurul sfat pe care vi l-aș putea da, ar fi : fugiiiți (sau purtați scafandru)!! :)))

🔥 Tunsorile sunt neutre energetic.

🔥 Copii născuți azi vor fi spirituali, veseli și longevivi. Cei ce mor vor rămâne pentru mult timp în memoria semenilor.

🔥 Visele conțin adevăr și ne pot aduce informații despre evenimentele viitoare.

🔥 Nu uitați să vă bucurați de fiecare zi!

Cu drag, Alla Masha. ❤