Toamna 2021 își intră calendaristic în drepturi în cea de-a 24-a zi de la Lună Nouă – zi a Puterii uriașe ce hibernează în noi, și care așteaptă momentul potrivit pentru a fi trezită. Simbolul ei este Ursul (Shiva). De asemenea, mai este reprezentată de imaginea unui phallus, a unei stânci sau a unui pisc muntos. Ziua este aducătoare de evenimente și rezultate. Ele au o legătură directă cu eforturile depuse de noi – actuale sau trecute.

🔥 Treburile curente vor merge bine azi: nu numai că putem face față sarcinilor trasate, ci chiar ne-am putea consolida pozițiile în sfera de activitate. Ziua confirmării autorității, a descoperiri oportunităților, a manifestării abilităților.

🔥 În relații, deși nu există evenimente în curs de desfășurare, există dorință de a fi împreună și o atracție a partenerilor unul pentru celălalt. Acest lucru se va simți în special în relațiile de dragoste, deși nici cele de prietenie sau de parteneriat nu rămân în urmă.

Forță, energie, bucurie reciprocă. Azi este bine să invitați pe cineva, cu care doriți comunicare, în vizită, dar pentru o dată anume în viitor: persoana va fi de acord și va veni cu siguranță. Activarea vieții personale a celor singuri are mari șanse să se producă azi, dacă aceștia sunt deschiși pentru noi contacte.

🔥 Sănătatea ne poate juca feste. Este punctul vulnerabil al zilei. Totuși, nu există riscuri generale serioase, există doar o oarecare oboseală și această oboseală poate provoca probleme de deplasare – în sensul că puteți deveni greoi în mișcare și se pot manifesta diverse blocaje sau slăbiciuni. Dacă simțiți slabiciune în picioare și lipsă de vlagă, nu stați culcați- forțați-vă, totuși, să mergeți.

Din punct de vedere medical, în zilele cu Luna în Rac sunt contraindicate intervențiile chirurgicale pe stomac, abdomen, diafragmă, piept, glande mamare, pancreas, vezică biliară, sistem limfatic. Benefic oricăror tratamente stomatologice în afară de extracții, operațiilor la genunchi, ligamente, a bolilor metabolice.

Tăierea părului ne va influența benefic astăzi câmpurile energetice. De asemenea, orice proceduri cosmetice vor avea rezultate excelente.

🔥 În general, în ciuda tendințelor negative legate de drumuri pe tot parcursul săptămânii, ziua de azi ar putea aduce mai multe drumuri, neprevăzute în agendă: putem fi obligați să mergem undeva, unde nu aveam de gând să ajungem azi. Acest gen de evenimente-surpriză, pot reprezenta un semn din partea Universului, al unor schimbări iminente și foarte importante în viață.

🔥 Ziua a 24-a a Lunii a fost considerată din vremuri imemorabile, una magică. Este asociată cu construcțiile sacre și de durată: puteți începe construcția unei case, pune temelii, începe construcția unui templu sau biserici; în Egipt în această zi, se punea piatra de unghi de la baza piramidelor. În general, bazele, fundamentul stabilit în a douăzeci și patra zi (pentru orice activitate constructivă – fie afacere, căsătorie, începere a relației, etc) face ca ceea ce construim pe el să dureze mulți ani.

Se mai recomandă, pentru echilibrarea energetică, exerciții de forță, yoga. Zi favorabilă trezirii și transformării energiei sexuale; zi favorabilă concepției.

Pietrele cu care vom lucra astăzi :jasp negru, obsidian translucid, malahit, jad albastru,

🔥 Bucurați-vă de fiecare zi!

Cu toată iubirea, Alla Masha.