🔥🔥🔥 Simbolurile zilei a 25-a de la Lună Nouă – Broasca țestoasă, Scoica, Vasele cu Apă vie și Apă moartă. Ziua activării energiilor noi. Tot ceea ce era vechi se defragmentează, iar noul ni se revelează cu ”tunete și fulgere” Fragmentele cad haotic, pot răni, dar… dacă nu trecem pe sub această grindină, nu vom intra prin noul portal.

🔥 Munca și activitățile se desfășoară în mod intuitiv. Ni se oferă șansa ca, bazându-ne pe cunoștințele și experiența din trecut, să căpătăm o înțelegere a modului de a acționa instantă, venită aproape de nicăieri. Nu încercați să analizați și să trageți concluzii, trebuie doar să faceți ce aveți de făcut așa cum vă vine, din amintirile intuitive a ceea ce ați învățat sau ați mai văzut deja, cândva.

🔥 Relațiile aduc foc și moarte. Nu, nu la propriu :)) Este vorba despre moartea unor situații vechi sau a unor tipare de comportament, moartea genului de conexiune în sine și acest lucru se întâmplă în orice fel de relații și interacțiuni. Flacăra pasiunii se poate aprinde între colegi, o prietenie poate fi otrăvită de gelozie sau competiție, un sentiment de dragoste se poate transforma în ură sau doar în indiferență, iar o dușmănie se dovedește a fi dragoste ascunsă.

🔥 Sănătatea în acest context emoțional intens devine, de asemenea, critică. Oboseala zilelor anterioare s-a acumulat și inima riscă să nu reziste stresului: probleme cardio-vasculare pot apărea chiar și la persoanele sănătoase. Dacă vă știți cu riscuri în acest domeniu, este important să vă monitorizați foarte riguros starea de sănătate.

Din punct de vedere medical, pe lângă cele enumerate mai sus, rămân valabile aceleași recomandări ca și în ziua de ieri – vor fi eficiente tratamentele legate de bolile metabolice, cele stomatologice în afară de extracții și orice intervenții pe ligamente, articulații, pe zona genunchilor. Tratamentele dermato-cosmetice vor avea și ele , rezultate excelente.

Nu se atinge cu bisturiul niciun sistem sau organ, guvernat de Rac: stomacul, cutia toracică, glandele mamare, diafragma, intestinele, bila, ganglionii limfatici. Aveți grijă la alimentele dubioase, nu supraîncărcați organele de digestie.

🔥 Și încă ceva. Monitorizați-i pe cei care astăzi insistă să vă grăbiți, să faceți chestii repede, să vă agitați – să știți că aceștia sunt vampirii voștri energetici personali

🔥 O zi nefavorabilă tăierii părului., deoarece se poate ”tăia” din câmpul energetic, ceea ce poate duce la devitalizare

🔥 La fel ca în ziua precedentă, forțați-vă să vă mișcați, să mergeți măcar 30-45 de minute pe jos, indiferent de starea emoțională. Mișcarea moderată calmează și ameliorează stresul. Foarte favorabilă ne va fi interacțiunea cu Elementul Apă: înotul, plimbările cu barca sau doar plimbările pe malul mării, a râurilor sau lacurilor.

🔥 Pietrele ce își vor echilibra energetic astăzi purtătorii sunt: ochi de tigru, ochi de șoim (albastru și bleu-deschis), ochi de pisică (verde), heliotropul, marmura roz, toate tipurile de fosile – lemn, cărbune, scoici.

🔥 La cei ce practică arta visării conștiente, visele pot fi premonitorii. Ele conțin multe semne și simboluri.

🔥 Copiii născuți astăzi sunt lenți în reacții, înțelepți și protejați toată viața lor de Destin.

🔥 Astăzi este foarte important și benefic să cerem iertare. De la voi înșivă (de la suflet, de la minte, de la corp),de la alții, de la lume. Iertați și cereți iertare! Și poate cel mai important: iertarea celor de un sânge cu voi – a părinților, a neamului.

🔥 Și bucurați-vă de fiecare zi!

Cu toată iubirea, Masha.