🔥🔥🔥 Și iată că sosește timpul purificării și al compasiunii. Perioada de gol, ce a făcut tranziția dinspre vară spre toamnă se apropie de sfârșit: în curând o Lună nouă va lumina cerul și va deschide drumul către unul dintre cele 8 puncte energetice ale Octogonul Ceresc Sacru – punctul Echinocțiului și către tranziția spre jumătatea rece a anului. Au mai rămas trei zile pentru a ne gândi la starea, în care vom traversa acest segment de timp și vom intra în întuneric.

Sâmbăta va fi o zi de curățire interioară activă, când oamenii vor resimți stări și sentimente negative ce se ridică din interiorul lor, ca apoi să se elibereze conștient de ele. Duminica este zi de activare a protecțiilor, când ni se oferă ocazia să ne delimităm de orice fel de rău îndreptat spre noi din exterior.

În ambele zile, vom putea putea conta pe compasiune și înțelegere din partea altor persoane, dar, în același timp, nu va exista aproape nici un fel de ajutor real, poate doar un sfat sau o vorbă bună. Și așa trebuie să fie. Acestea sunt zile de introspecție, de singurătate – interioară, sau chiar fizică, cine reușește. Testul este să vă asamblați și să vă reconstruiți independent – pe voi și zidurile protecției voastre pentru perioada următoare.

Artist: S. Kuznetsov

🔥 Dacă lucrați ceva sâmbătă, este bine să vă folosiți de cunoștințe și abilități cu care sunteți deja familiarizați, care au mai fost testate în practică. Noile metode nu sunt la fel de eficiente ca cele deja încercate și bine cunoscute.

Duminică mulți vor primi sprijinul necesar afacerii sau activității lor. Aici, acel cuvânt bun venit de la cineva, de care pomeneam mai sus, ar putea cântări destul de greu: tocmai acest cuvânt (informație) ar putea fi capabil să vă deschidă ochii și să vă protejeze de șicanele concurenților, de propriile greșeli sau de influența negativă a colegilor, clienților, partenerilor incorecți și chiar a unor circumstanțe obiective.

🔥 Relațiile, cele care erau bune și până acum, sunt protejate în ambele zile de agresiuni și furtuni externe. Totuși sâmbătă, ca și vineri, trebuie să aveți multă răbdare, să le arătați grija voastră oamenilor dragi și să nu cereți mai mult decât ceea ce ei vă pot oferi, calm și confortabil pentru ei înșiși. Cel mai neinspirat lucru pe care l-ați putea face în acest moment ar fi reproșurile și acuzațiile, cum că o persoană nu face ceea ce doriți voi, fără ca acea persoana să vă fi promis vreodată acest lucru.

Întâlnirile de duminică pentru mulți dintre noi vor avea o valoare deosebită: există șansa ca Universul să vă trimită un sprijin în persoana unui om decent și de încredere, care nu vă este nici prieten, nici rudă și, în general, nu vă este în niciun fel apropiat. Dar, o astfel de întâlnire va fi echivalentă întâlnirii cu un înger.

🔥 Sâmbătă preocupările din sfera sănătății se concentrează în jurul problemelor copiilor și/sau a celor de concepție/îngrijire a organelor de procreare. În primul rând, în această zi, fertilizarea are loc mai ușor decât în ​​altele. În al doilea rând, organele responsabile de proces sunt deosebit de sensibile la orice fel de riscuri. În al treilea rând, mai des decât de obicei, din păcate, bebelușii, mai ales cei cu vârsta sub un an se îmbolnăvesc. Duminică, riscurile sunt practic aceleași, dar într-o măsură mai mică.

🔥 Tunsorile în aceste 2 zile vor face părul mai puternic și mai des. Energetic, tăiatul părului sâmbătă deschide calea pentru noi începuturi și proiecte; este indicat să vă tundeți înainte de a pleca într-o călătorie. Duminică tunsoarea vă va structura câmpul mental, ajutând la ordonarea gândurilor și ideilor, eliberază de iluzii și programe externe,induse pe mental.

🔥 Sâmbătă visele pot fi foarte încurcate și aveți nevoie de ajutor pentru a le descifra simbolistica. Totuși, visele cu privire la TRĂDARE se vor interpreta ad-literam : există această energie în preajma voastră. Visele de duminică vă pot arăta drumurile, care vi s-au deschis, dar pe care voi nu le observați.

🔥 În sfera oficial-administrativă sau legislativă, este foarte important să respectați zilele acestea regulile. La drum, în prezentarea la control a oricărui fel de documente, în organizarea proceselor, în respectarea ordinii publice etc. Încălcarea oricăror reguli va fi aspru pedepsită!

🔥 Cum ne mai putem echilibra energia personală în aceste zile: Sâmbătă – meditații cu toate elementele(stihiile) naturii, în special dacă știți că aveți lipsa sau exces în structuri pe unele din ele;plăți restante; achitarea oricăror datorii, milostenia, recunoștința și generozitatea față de alții vor curăța și lărgi canalul Abundenței; Divinația, cu orice fel de instrumente – avem acces nare la Campul informațional.

Duminică: Ne va echilibra energetic comunicarea cu Elemenul Apa : plimbări pe malul lacului, contemplarea apei, inclusiv a ploii, înotul, o cadă cu uleiuri aromatice , sauna, etc. de asemenea, ca și sâmbătă, generozitatea, donațiile, milostenia, chiar și număratul banilor cu recunoștință. Orice manifestare a generozității vă va activa energia abundenței pentru viitor. De asemenea, va atrage energia Belșugului focul din vatră – coaceți ceva gustos astăzi în cuptor!

Energia cristalină cu care este indicat să lucrăm : Sb: ametist, smarald, cuarț roz și purpuriu, selenit. Dum: aragonit, crizopraz, opal lăptos, jadeit, acvamarin, ametist, plasmă.

🔥 În altă ordine de idei, în ambele zile, spiritul creativității și chiar cel al idealismului este la cote ridicate. Această stare vă va permite să alegeți să vedeți frumusețea acestei lumi, să vă deschideți noi orizonturi, să experimentați senzații incitante, asociate cu ceva nou, care vine în viața voastră. Aici trebuie doar să scăpași de sfaturile și influența celor care ucid această bucurie și nu o susțin. Aceste senzații au un sens, chiar dacă sunt încă depaaarte de a fi realizate și va trebui să lucrați la trecerea voastră pe această linie de viitor. Nu lăsați pe nimeni să vă înăbușe entuziasmul și să vă ia energia necesară pentru realizarea acestor visuri!

🔥 Bucurați-vă, dragi suflete eterne, de fiecare zi trăită pe Geea!

Cu toată iubirea, Masha Alla.

Notă: Rubrica Previziuni astro-energetice zilnice face parte din conținutul Premium al Blogului Mashei.

Dacă v-au plăcut și doriți să primiți zilnic Previziunile, detalii aici:

Construiește-ți propria realitate. Altfel, cineva o va construi în locul tău!