🔥🔥🔥Evenimentele și întâmplările spontane continuă. ZI asemănătoare celei de ieri. Cu singura diferență: dacă seara de joi mai putea fi cumva planificată și ordonată, în seara de vineri nu veți reuși să faceți asta.

🔥La muncă și în activitățile zilnice este important să nu acționați haotic, neplanificat, cum o fi. Setați-vă mental scopul, obiectivul principal al zilei. Ideal ar fi să aveți întocmită o listă detaliată cu ce trebuie făcut; un plan de urmat. Altfel există riscul să ajungeți într-un punct mort, din care nu veți ști cum să ieșiți. Și încă un detaliu. Deoarece de la ora 10 dimineața intrăm în energiile zilei a 5-a a Lunii, simbolul căreia este Inorogul – succesul va fi de partea oamenilor curajoși, hotărâți ți protectori cu alții, dar foarte puri în gândurile și intențiile lor. Dacă trebuie să luați astăzi apărarea cuiva, nu ezitați să o faceți – veți fi la rândul vostru, ajutat de Univers. Avocații au susținere divină astăzi, ei vor câștigă cu ușurință procesele. Pentru infractori, ziua este extrem de nefavorabilă. Toate escrocheriile, chiar și cele mai mici, vor fi dezvăluite rapid, fiind sortite eșecului.

Secretele inorogului – Departamentul de Informații România (DIR)

🔥 În relații, oamenii, pe de o parte, sunt strâns ocupați cu obiectivele proprii și, prin urmare, nu se pot dedica pe deplin altei persoane. Și acest lucru enervează. Pe de altă parte, oamenii chiar sunt atrași unul de celălalt și își doresc să petreacă timp împreună, în ciuda unui program încărcat care interferează cu comunicarea. Și asta este și mai enervant.

Drept urmare, există riscul de a se declanșa o criză aproape din senin, când toată lumea a vrut cu adevărat să fie aproape de iubit, de partener, de copil, de părinte, dar pur și simplu nu a funcționat.

Din acest motiv nu puneți la inimă nimic din ce spun sau fac ceilalți – chiar dacă vor fi ieșiri și diverse chestii, la care nu v-ați fi așteptat. Reacționați din energia acceptării fără condiții și totul va fi bine.

🔥 Starea de sănătate este mai bună decât cu o zi înainte, dar revine din nou o poftă de mâncare exorbitantă. Aceasta este, de asemenea, o manifestare a tensiunii nervoase interioare, atunci când organismul încearcă să-și recupereze energia consumată mâncând. În mare, nu există alte riscuri pentru organism, cu excepția excesului de creștere în greutate, care acum este foarte ușor de câștigat dacă vom ceda tentației. În același timp, nici postul drastic nu va avea astăzi rezultatele scontate – sistemul digestiv este foarte sensibil.

🔥 În această zi, este important să nu faceți promisiuni. Dacă totuși le faceți, nu uitați de ele, pentru că va trebui neapărat să le îndepliniți. Chiar dacă voi înșivă nu veți fi pregătit, chiar dacă persoana căreia i-ați promis nici nu își mai amintește. Peste un timp, ceva că va forța să o faceți, cu orice preț.

🔥În același timp, este foarte benefic să rambursați azi niște datorii sau să îndepliniți o promisiune făcută cuiva anterior: acest lucru vă va crește credibilitatea nu numai în fața oamenilor, ci și în fața Universului. Datorită acestei validări divine, acestei bile albe primite de Sus, puțin mai târziu este posibil să vi se încredințeze ceva important , cu mari beneficii pentru viitorul vostru.

🔥Și încă o atenționare: Energia lunară a zilei nu suportă intruziuni în energia casei și a locuinței. Prin urmare, nu e o zi potrivită pentru a face curățenie generală, a muta mobilierul, a zugrăvi, etc. Lăsați pe mâine.

🔥Tăiatul părului nu influențează în niciun fel biocâmpurile. În schimb schimbarea culorii părului va fi una reușită.

🔥O zi favorabilă concepției.

🔥Alte surse de echilibrare energetică astăzi:

– lectura, lucrul cu informații noi; azi puteți primi o informație extrem de prețioasă, cu condiția să fiți atenți la detalii – o frază citită într-un buletin de știri sau o carte, o imagine sau un simbol văzute undeva, etc;

– încheierea unor treburi; operațiuni financiare, lucrul cu banii, număratul banilor, planificarea financiară:

– Contemplarea cerului, a norilor sau a stelelor;

– visatul conștient, orice tip de divinație: visele pot fi extrem de colorate și pline de simbolistică.

– purtarea chihlimbarului, a calcedoniei, a turcoazului și lucrul cu ele;

🔥 Nu uitați să vă bucurați de această minunată zi de toamnă!

Cu drag, Masha.