🔥🔥🔥Heey, ce zile faine ne așteaptă! 🙂 Sâmbăta încă mai este foarte puțin influențată de imprevizibilitatea perioadei trecute, dar duminica deja Liberul Arbitru revine integral și vă puteți bucura de momente frumoase pe durata întregii zile. Este cea de-a 6-a zi lunară, marcată de intuiție, ușurință în comunicare și armonie. Simbolurile ei sunt Nori pe cer, Cocorul, Pasărea sacră Ivik . Cocorul simbolizează și energia pasivă feminină, predispune la calm și armonie.

Astăzi se pot găsi lucrurile pierdute. Abilitățile noastre intuitive sunt îmbunătățite; este ziua în care presimțirile nu ne amăgesc; nu înzadar simbolul zilei a 6-a lunare este Ivik, o pasăre profetică. Astăzi este deschis un canal special intuitiv cu astralul superior, așadar ziua este una foarte bună pentru luarea deciziilor.

🔥Imprevizibilitatea remanentă a stihiilor de care vorbeam, se va manifesta sâmbătă prin abundența de evenimente și procese pe care nu le așteptați și nu le-ați planificat; cu toate acestea, ele vor fi pozitive și pline de succes.

🔥Sâmbăta ne vot ieși bine chestii care ni se păreau ultra-complicate. Va trebui să ne agităm un pic, să alergăm puțin dar în final lucrurile ne vor apare ca fiind extrem de simplu de rezolvat. Da, e adevărat, activitățile spontane, apărute din senin , obosesc; în schimb după aceea vom simți ca și cum am dat jos un pietroi din spate.

🔥Duminică intrăm în starea de relaxare și toate merg aproximativ așa cum ne-am dorit sau cum trebuie să meargă. Fie nu vor fi nici un fel de treburi de făcut, fie nu se va apuca să le facă nimeni. Posibil, multe dintre ele se vor contramanda sau vor deveni nenecesare.

🔥Relațiile. Sâmbătă, acestea vor mai păstra rămășițe ale tensiunilor din zilele trecute și ele vor avea legătură cu aceeași temă sensibilă: unul dintre parteneri va avea foarte puțin timp la dispoziție pentru comunicare și dezvoltarea relației, fiind absorbit de niște sarcini importante. Astăzi al doilea partener va putea să vadă asta și să înțeleagă acest lucru.

Totuși, plăcerea comunicării în general, este la cote înalte. Zile grozave pentru întâlniri și legare de prietenii; pentru a construi noi planuri, pentru rezolvarea necesităților materiale și financiare. Tot astăzi și mâine ni se va da posibilitatea de a ne arăta abilitățile și talentele cu care suntem înzestrați 🙂

🔥Duminică relațiile capătă un caracter domestic, stabilitate, conștientizarea faptului că celălalt există și e alături. Două inimi unite de iubire pur și simplu știu, că ele se au una pe cealaltă; că nu are niciun rost să vă faceți griji și să vă zgândărâți inutil cu pretenții partenerul.

🔥Sâmbătă starea multora va fi una de ușoară agitație . Vă vor fi de mare folos orice fel de practici de respirație și exerciții pentru echilibru. Din punct de vedere medical, azi și mâine trebuie acordată atenție bronhiilor, plasmei, căilor respiratorii superioare;

🔥Părul azi și mâine nu se taie.

🔥Duminică starea de sănătate va fi per total calmă. Totuși la cei predispuși, este posibilă o oarecare slăbiciune în picioare și coloană; senzația că vă deplasați greoi. Cu toate acestea, este chiar indicat să vă mișcați cât mai mult posibil – cât vă permite condiția fizică. ÎN acest fel veți putea azi să vă refaceți rezervele interioare de energie.Tot duminică trebuie să acordăm o mare atenție cuvintelor rostite. Orice cuvinte agresive, urâte sau ticuri verbale pot crea blocaje și chiar senzații dureroase sau de sufocare în chakra gâtului. Soluția: pronunțarea cu voce tare a mantrelor sau a oricăror rugăciuni.

🔥Dacă în zilele trecute nu recomandam lucrul cu ața sau orice tip de fire, astăzi este cel mai potrivit moment să o faceți: croșetatul, țesutul, împletitul, cusutul, etc, vă vor spori puterea de concentrare și vă vor calma mintea.

🔥În vechime șamanii ghiceau în această zi viitorul, contemplând formele luate de nori pe cer. Nu este bine să fie cerul acoperit în totalitate de nori, nici să fie absolut senin în această zi. E ca și cum Universul fie nu are niciun mesaj pentru noi, fie nu ni se dă acces deloc la informații. 🙂 Oricum, privitul norilor azi va fi deosebit de relaxant .

🔥Se mai recomandă sâmbăta lucrul cu uleiurile aromatice sau orice fel de arome, deoarece doar în căile respiratorii superioare, precum și prin partea superioară a plămânilor,are loc procesul de transformare a energiei cosmice – Prana. Ziua ne mai vorbește despre necesitatea Iertării. Cereți și oferiți azi cu toată inima Iertare – Universul vă va dărui în schimb un sentiment incredibil de lejeritate și libertate interioară.

🔥La fel de benefică este, în ambele zile, interacțiunea cu cristalele sau chiar orice fel de pietricele, ca purtătoare a stihiei Pământ. Cum spuneam , nu e obligatoriu să fie pietre scumpe sau cristale anume, pot fi și pietricele adunate de pe malul râului. Contează ca voi să le vedeți frumoase. Comunicarea cu elementul Pământ, concentrat în piatră va întări temelia, fundamentul vieții celui care interacționează, îl va proteja de greșeli și încurcături, îl va umple de încredere în puterile proprii, iar realitatea din jurul lui – de energia stabilității.

🔥Jucați-vă, vizualizați, materializați și nu uitați să vă bucurați de fiecare zi trăită!

Cu drag, Masha.

Pentru a deveni cititor permanent al rubricii private ”Previziuni astro-energetice zilnice”

urmează pașii de aici.