🔥🔥🔥Simbolul zilei a 9-a de la Lună Nouă este liliacul. Dacă ar fi după mine, aș veni numai cu vești bune, dar…viața este ca o zebră și această însorită miercuri de toamnă,(ce pare să fie acea dungă…mai puțin albă) ne reamintește zicala. O perioadă marcată de pierderi, dacă nu suntem atenți. Ele pot fi și mărunte, dar, multe și…enervante. Astăzi este înțelept să renunțăm la a purta accesorii scumpe sau cu valoare sentimentală mare, să țineți portofelele în buzunarele cu fermoar,a unor poșete cu fermoar, să scoateți cât mai rar posibil telefonul din buzunar, în special dacă mergeți cu mijloacele de transport în comun. În special fiți atenți să nu puneți lucruri pe genunchi; există un mare risc ca, ridicându-vă și ieșind din metrou sau mașină să nu observați cum le-ați pierdut.

🔥Căutarea lucrurilor pierdute( dar nu vorbesc acum doar de obiecte) ne poate marca întreaga zi. Se vor căuta diverse chestii, pierdute recent sau mai demult; proprii sau poate vom ajuta pe cineva, care se vaită undeva în apropierea noastră, sa caute ceva pierdut. Toate aceste chestii ne consuma energie, enervează și distrag. La serviciu poate fi vorba despre acte, hartii, adrese de mail, numere de telefoane de care avem nevoie, instrumente. Și ce e cel mai neplăcut: uităm, ni se șterg din memorie niște informații necesare, pe care le știam și de care nu ne mai amintim…cumva, s-au pierdut prin cotloanele memoriei.

9-й Лунный день. Символ дня — Летучая мышь. Новости. Самопознание.ру

🔥 O relație poate să înceapă azi pe hey,rup! și să se termine cu fâss. O zi care promite multe în ceea ce privește comunicarea personală, dar în cele din urmă, puțin se va dovedi că este real… Uneori de vină poate fi unul dintre protagoniști (a încurcat programul sau doar i s-a schimbat starea de spirit până seara), în timp ce alteori sunt de vină circumstanțele, factorii externi (o răceală bruscă, o mașină care nu mai pornește, etc.).

🔥Chiar și cei care locuiesc împreună se pot dezamăgi reciproc, uitând de ora de sosire promisă, de exemplu, sau omițând chestii importante din lista de cumpărături. Par lucruri mărunte, dar când ziua deja a apucat să te scoată din pepeni cu șicanele ei, spre seară chiar și lucrurile cele mai mărunte devin enervante.

🔥Este recomandabil să nu vă certați, este mai bine să acceptați situațiile de gen ca pe niște neînțelegeri între prieteni, care vor fi rezolvate în curând. Căci ele chiar vor fi rezolvate foarte curând.

🔥 Sănătate. Repet din nou: mare atenție la diferențele de temperatură, la răceli! Nu intrați îmbrăcați sumar în guri de metrou unde sunt curenți puternici de aer rece sau în raioanele cu congelate ale supermarket-urilor, ca apoi să ieșiți în soarele arzător , apoi din nou în mașină sau alt spațiu cu aer condiționat – azi poate fi chiar periculos acest lucru, iar starea de boală începută azi se poate prelungi săptămâni sau chiar luni.

🔥Un sentiment apăsător în piept este un semn că s-au acumulat multe probleme și este necesar să apelăm mai des la hrană spirituală, la tradiții. Dacă în recent cineva v-a jignit, iertați-l, doriți-i sincer fericire – iertarea reprezintă o metodă eficientă de a face față energiei negative a zilei. În plan medical, mai trebuie acordată atenție pieptului, prevenirii nevralgiei intercostale, anginei pectorale.

🔥Alcoolul, chiar și în doze mici, astăzi poate duce la intoxicații. Același efect îl vor avea și mâncărurile grele.

🔥În această zi, trebuie să priviți cât mai puțin la propria reflecție în oglindă. Nu este tot timpul pe atât de important să știți cum arătați,pe cât este important să vă păstrați sănătatea energetică. În a 9-a zi lunară reflecția, oglindirea ne poate seca de energie și putere.

🔥 Lucrurile sparte, cioburile sunt un simbol al eșecurilor viitoare. Vesela nu sparge întotdeauna ghinionul. Dacă totuși, s-a spart ceva, încercați să nu atingeți obiectul cu mâinile: dacă v-ați tăia în cioburi, este ca și cum v-ați dona sânge pentru necazurile viitoare, unindu-vă cu ele. Cum le putem neutraliza: Măturăm cioburile cu o mătură umedă, apoi presarăm puțină sare, apoi măturăm și sarea și aruncăm totul imediat. Și fie ca până și probleme minore să vă evite!

🔥Cum spuneam, ziua fiind una emotivă, încercați să treceți prin ea fără izbucniri emoționale. În general, nu este de dorit să vă demonstrați emoțiile astăzi. De asemenea, nu vă certați cu nimeni, este inutil să vă susțineți cu orice preț părerea. Petreceți ziua muncind cu calm, la lucruri familiare, în activități de rutină Dacă simțiți că emoțiile sunt pe cale să izbucnească, atunci exercițiile de respirație sau meditația vă vor ajuta. Păstrați-vă calmul cu tot dinadinsul.

🔥Visele pot fi de două feluri: coșmaruri, dacă ați cedat stresului și emoțiilor din timpul zilei , sau lucide, ce vor conține indicii despre drumurile și variantele de viitor benefice care există, dar pe care omul nu le observă.

🔥 Bucurați-vă de fiecare dungă a Zebrei, pentru că Viața merită celebrată!

Cu drag, Masha.