🔥🔥 🔥 E timpul să ne oprim în nemișcare pentru câteva clipe și să privim: de jur împrejur, în profunzime, în interiorul proceselor ce ne reconfigurează realitatea, în noi, în ceilalți.

Să privim la frunzele galben-aurii ale arțarilor și cele de un roșu-închis ale viței sălbatice. La coșurile pline cu mere. La florile, încă nepregătite pentru iarnă. Să le privim și să conștientizăm ce se întâmplă, de fapt, și încotro s-o luăm de acum încolo.

Și nu care cumva să ne grăbim, când facem asta! Graba și agitația fără rost duc către o linie moartă; în schimb, contemplarea , până la clipa conștientizării, deschide uși, porți și… portaluri.

Ziua 11 de la Lună Nouă – una dintre cele mai puternice, ca energie, din toată luna. Unul dintre simbolurile ei este Paloșul de Foc. Nu poate fi mânuit de oricine acest Paloș, la fel cum nu oricine va putea controla energia zilei de azi. Puteți obține multe dacă aveți autocontrol puternic și abilități de conducere. Pentru politicieni, aceasta poate fi o zi perfectă pentru a lansa o campanie electorală, sportivii își pot lansa cariera.

Dar…oamenii nehotărâți sau cei care au puțină energie vitală, sunt sfătuiți să fie foarte cu ceea ce poate veni peste ei astăzi atenți (amintiți-vă de analogia cu Paloșul), altfel puterea celei de-a unsprezecea zile lunare se va întoarce împotriva voastră.

🔥 La muncă și în afaceri vă puteți aștepta la surprize, mai mici sau mai mari, la informații apărute pe neașteptate, la circumstanțe noi. Și în cea mai mare parte, acestea vor fi pozitive. Chiar dacă situația vă poate părea complicată și încâlcită, sau că această vă încetinește ritmul de muncă sau vă distrage: nu vă enervați – ci încetiniți puțin alergatul și priviți în jur, admirați această Toamnă magică! Foarte curând vă veți da seama, că și această încetinire și abatere temporară de la ritm au făcut parte din plan și au fost de folos rezultatului final. Dacă evenimentele și noile circumstanța par benefice fără echivoc – profitați de ele imediat – prindeți din zbor șansa ce vi se oferă. Orice lucru început astăzi, trebuie neapărat dus la bun sfârșit!

🔥 În relații, apar tergiversări – acele situații, când evenimentele dorite nu se mai întâmplă odată. Iar încercările de comunicare deschisă trezesc nedumerire. Nu ne rămâne decât să ne amintim de momentele plăcute din trecut și să așteptăm cu răbdare să treacă perioada.

🔥 Sănătatea poate fi destul de calmă, dar există câteva riscuri:: în primul rând, un risc mare de arsuri. Trebuie să fim mai atenți la foc: focul este agresiv astăzi.

Este recomandabil să nu vă implicați în nicio activitate fizică inutilă sau exagerată, mai ales dacă organismul nu este obișnuit cu ea: nu numai că va fi dificil, ci și dăunător. – mai ales zona coloanei vertebrale este foarte vulnerablă.

Este o zi foarte bună pentru a ține post. Debutul oricăror îmbolnăviri va fi minor pentru bărbați și periculos pentru femei. Exacerbările sunt posibile la persoanele cu probleme cardio-vasculare. Alcoolul este strict interzis.

Pentru că astăzi, conform tradițiilor străvechi , nu se recomandă lucrul cu obiecte tăietoare, înțepătoare, etc din cauza energiilor foarte dificil de controlat, intervențiile chirurgicale sunt pline de riscuri.

🔥Este periculos să ne tundem astăzi. Tăierea părului ne poate tăia, din punct de vedere energetic, conexiunea cu neamul, fluxul de putere ce vine de la strămoși. În special sunt vulnerabile femeile gravide, cele care au născut in urmă cu aproximativ un an, sau cuplurile care vor să conceapă bebeluși. Din punct de vedere al sănătății, tăierea părului îi poate accelera căderea.

🔥Altfel, este cea mai potrivită zi pentru concepție! Copilul conceput în ziua a 11 -a, va crește extrem de rezistent fizic, va avea o inteligență sclipitoare și un caracter nobil.

🔥Nu vă mirați dacă animalele voastre de companie devin mai agresive , chiar dacă în general sunt cele mai afectuoase creaturi din lume. Animalele simt azi foarte puternic fluxurile energetice din jurul lor și asta nu le prea place. De asemenea, nu ucideți astăzi niciun fel de creaturi vii, nici măcar insecte; din acest motiv este mai bine să amânați incursiunile în natură.

🔥 Este bine să citim. Există o mulțime de informații necesare, pe care le putem accesa prin lectură, dar aceasta trebuie să fie neapărat combinată cu contemplarea și conștientizarea. Citirea cărților de ficțiune sau spirituale, și nu a manualelor și instrucțiunilor, ne vor ajuta să găsim răspunsuri la întrebări. Doar observați-vă!

🔥De asemenea, lucrul cu chakra gâtului, cu vocea ( de exemplu, cântatul, citirea cu voce tare a rugăciunilor, sau verbalizarea dorințelor) va fi benefic și eficient. Comunicarea cu copiii, jocurile în comun, îmbrățișările cu ei vă vor încărca reciproc de energie cu o vibrație foarte înaltă. Copiii alchimizează foarte frumos energia zilei Ekadashi ( ziua a 11-a de la Lună Nouă)

🔥 Bucurați-vă de fiecare zi! Cu toată dragostea, Alla Masha.

Pentru a deveni cititor permanent al rubricii private ”Previziuni astro-energetice zilnice”

urmează pașii de aici.